Aktör Luke Grimes “Yellowstone”un son bölümünü anlatıyor: “Yüksekte başlıyor ve yüksekte bitiyor”

amazing

New member
Sevilen dizi “Yellowstone”, 10 Kasım'da Paramount Network'te başlayacak son bölümleriyle sona eriyor.

Aktör, “Sadece başka yere bakmayın, kemerlerinizi bağlayın diyorum. Gerçekten hızlı, sadece altı bölüm ve pek çok şey oluyor. Yüksekten başlıyor ve yüksekte bitiyor” dedi. Luke GrimesPatrik John Dutton'un en küçük çocuğu Kayce Dutton'ı canlandıran Kevin Costner.

Grimes, “CBS Morning” ile yaptığı röportajda gösterinin sonunun güçlü ve derin olduğunu söyledi.

“Sanırım bilirsiniz, bir şovda çok fazla zaman geçirdiğinizde, sonunun her şeyi sizi tatmin edecek ve zamanınızı boşa harcamamışsınız gibi hissettirecek şekilde tamamlamasını istersiniz. bu finalin yaptığı da budur.”

Gösteri, Grimes ve eşinin dört yılı aşkın bir süredir yaşadığı ve yeni evlerini yarattığı Montana'da çekiliyor.

“Karım Brezilyalı. Ben Ohio'luyum. İkimize de aynı anda evimiz gibi hissettiren hiçbir yer olmayacaktı, bu yüzden onu bulmamız gerekiyordu ve bunu Montana'da bulduk.” söz konusu.

Dizinin finali yaklaşırken Grimes, deneyimini “destansı” olarak tanımlayacağını söyledi.

Grimes, “Başlangıçta harika bir gruptu. Harika bir proje” dedi. “Sonunda hepimizin bir parçası olduğu büyük, devasa bir kültürel şeye dönüştü ve onu yedi yıl boyunca güzel bir yerde çektik. Sadece tüm unsurlar oradaydı.”

“Yellowstone”un ötesinde oyuncu yeni bir baba.

Grimes, 6 haftalık bir bebeğe olan babalık aşkı hakkında “Uykusuz ama harika” dedi. “Hayatlarımızı büyük ölçüde değiştirdi.”

Grimes ayrıca şarkı söyleme sevgisinin oyunculuk arzusuyla paralel olduğunu söyleyerek ilk country albümünü çıkardı.

“Sanırım filmleri ve televizyonu sevmemin nedeni de hikayeler. Bence şarkılar bir nevi mini hikayeler ve özellikle country müzik, şarkı sözleri gerçekten bir şeyler ifade ediyor ve her zaman kendi hayatımı atlatmam için bana yardımcı oldular.” “

Paramount Network, Haberler'in ana şirketi Paramount Global'in bir yan kuruluşudur.

Daha

Kelsie Hoffman

Kelsie Hoffman, Haberler'in Büyüme ve Katılım ekibinde yayın ve platform editörüdür. Daha önce Hearst Television'ın Ulusal Masası'nda çalışmış ve Pensilvanya ve Virginia'da yerel TV muhabiri olarak çalışmıştır.