Amber Heard, Anneler Günü postasında ikizlerin doğumunu duyurdu

amazing

New member
Amber Heard bu Anneler Günü'nü kutlamak için çok daha fazlası var.

39 yaşındaki aktris Pazar günü, ikizleri karşıladıktan sonra kızı Agnes ve oğlu Ocean'ı karşıladıktan sonra şu anda üç yaşında bir anne olduğunu açıkladı.

“2025 Anneler Günü asla unutmayacağım biri olacak,” diye yazdı bir sosyal medya gönderisinde. “Bu yıl yıllarca inşa etmeye çalıştığım ailenin tamamlanmasını kutlamak için kelimelerin ötesine geçtim.”

Haberleri küçük ayaklarının bir fotoğrafıyla birlikte paylaştı.

Amber, 24 Haziran 2023'te 69. Taormina Film Festivali'nde duydu.

Ernesto Ruscio / Getty Images

Heard, 2021'de en büyük kızı Oonagh'ı karşılamak dünyasını sonsuza dek değiştirdiğini ve “muhtemelen daha fazla sevinçle patlayamayacağını” düşündüğünü söyledi.

“Şey, şimdi üç kez patlıyorum !!!” dedi.

Heard sözcüsü People dergisine “anne ve bebeklerin her dakika keyif aldığını” ve ablası Oonagh'ın “şovu mutlu bir şekilde yönettiğini” söyledi.

Instagram gönderisinde, Heard, sonra İspanya'ya taşınan Yüksek profilli yasal savaşlar Eski kocası aktörü Johnny Depp ile, kendi başına ve kendi şartlarıyla anne olmanın “hayatımın en alçakgönüllü deneyimi” olduğunu söyledi.

“Bunu sorumlu ve düşünceli bir şekilde seçebildiğim için sonsuza dek minnettarım” diye yazdı. “Tüm annelere, bugün nerede olursanız olun ve buraya gelseniz de, rüya ailem ve ben seninle kutluyoruz. Her zaman aşk.”

Daha

Lucia I Suarez Sang

Lucia Suarez Sang, CBSNews.com'da Yardımcı Yönetim Editörüdür. Daha önce Lucia, Connecticut'taki Fox61 News'de dijital içerik direktörüydü ve daha önce FoxNews.com, Fox News Latino ve Rutland Herald gibi satış noktaları için yazdı.