Annapolis Onur Yürüyüşü, 'Project Runway' kazananı Christian Siriano'nun liderliğinde yeni bir rota çiziyor

amazing

New member
BALTIMORE – Moda tasarımcısı ve Maryland yerlisi Christian Siriano, bu yıl yeni bir rotaya sahip olacak 2024 Annapolis Onur Yürüyüşü'nün Büyük Marshall'ı olacak.

Geçit töreni 1 Haziran Cumartesi günü Annapolis Şehir Rıhtımı'nda başlayacak ve Annapolis Onur Festivali'nin “Gururla Demirlenmiş” temasıyla gerçekleştirileceği Maryland Hall'da sona erecek.

Belediye Başkanı Gavin Buckley Salı günü yaptığı açıklamada, “Annapolis Onur Yürüyüşü 2019'daki ilk geçit töreninden bu yana katlanarak büyüdü ve Şehrimizi daha kabul edilebilir ve eşitlikçi hale getirdiği için Gurur topluluğuyla son derece gurur duyuyorum ve onlara minnettarım.” dedi. “Hem ailem hem de ben bu değerleri paylaşıyoruz ve çeşitliliği benimseyerek daha zengin ve mutlu hale gelen kapsayıcı bir topluluğun parçası olmayı seviyoruz.”

Geçit töreni ve festival hakkında bilinmesi gerekenler

Şenlikler, 1 Haziran günü öğle saatlerinde Dock Caddesi'nden Ana Cadde ve Batı Caddesi'ne doğru yola çıkacak ve festivalin gerçekleştirileceği Amos Garrett Bulvarı'na dönecek. İşte rotanın haritası.

Geçit töreni nedeniyle elbette bazı yollar kapatılacak. 1 Haziran Cumartesi sabah saat 3'ten itibaren geçit töreni ve ayrılışına kadar Dock Caddesi'nin tamamı araç trafiğine ve otoparka kapatılacaktır.

Uzlaşma Caddesi'nin giriş şeridi de geçit töreni sabahı geçit töreni sırası için kapatılacak.

Ana Cadde ve Batı Caddesi üzerindeki geçit töreni güzergahı boyunca yollar sürekli olarak kapatılacak.

Christian Siriano kimdir?

Annapolis bölgesinde büyüyen Siriano, Londra'da efsanevi tasarımcılar Vivienne Westwood ve Alexander McQueen'in yanında eğitim gördü.

Dördüncü sezonunu kazandıktan sonra şöhrete kavuştu. Bravo'nun 2007 yılında “Project Runway” ile kendi etiketini çıkarmaya devam etti.

Siriano, 2013 yılında Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi'ne alındı.

Kim Kardashian'dan Rihanna'ya, Michelle Obama'ya kadar onlarca yıldız onun tasarımlarını giydi. Hatta 2017 yılında Barbie'yi giydirdim.

Haberler'den daha fazlası

Rohan Mattu

Rohan Mattu, CBS Baltimore'da dijital haber yapımcısıdır. Rohan, 2020 yılında Towson Üniversitesi'nden gazetecilik diplomasıyla mezun oldu ve daha önce Hagerstown'da WDVM-TV için yazdı. Politikadan spora kadar her konuda son dakika haberlerini içeren CBS Baltimore'un web yayıncılığını ve sosyal medya varlığını sürdürüyor.