Armie Hammer, “kariyerinin ölümüne” yol açtığını söylediği yamyamlık suçlamaları üzerine sessizliğini bozdu

amazing

New member
“Beni Adınla Çağır” oyuncusu Armie Hammer, yakın tarihli bir podcast röportajında ”kariyerinin ölümüne” yol açan yamyamlık suçlamalarını anlattı.

Hammer, üç yıl önce “Acı Verici Dersler” programında ortaya çıkan iddiaları şimdi “komik” bulduğunu söyledi. Bölüm Pazar günü yayınlandı.

“İnsanlar bana yamyam dedi ve herkes onlara inandı” dedi. “'Evet, o adam insanları yedi' diyorlar… Yamyam olmak için ne yapman gerektiğini biliyor musun? İnsanları yemelisin. Nasıl yamyam olacağım? Tuhaftı.”

Hammer, “Tutarsızlıklarda bile, insanların söylediği her ne olursa olsun, her ne olduysa, artık hayatımda her bir parçası için minnettar olduğum bir noktadayım” diye ekledi.

Armie Hammer 2020 E için sahnede konuşuyor! Halkın Seçimi Ödülleri, Santa Monica, California'daki Barker Hangar'da düzenlendi ve 15 Kasım 2020 Pazar günü yayında.

Christopher Polk/E! Eğlence/NBCU Fotoğraf Bankası, Getty Images aracılığıyla

2021'de çok sayıda kadın, aktörün sosyal medya mesajlarında kendileriyle şiddet içeren cinsel fanteziler paylaştığını iddia etti; bunlardan bazıları yamyamlık referansları içeriyordu. Entertainment Tonight'ın haberine göre Hammer o dönemde iddiaları “saçmalık” olarak nitelendirmişti.

Aynı yıl, adı yalnızca “Effie” olan bir kadın öne çıktı ve Hammer'ı kendisine şiddetli cinsel saldırıda bulunmakla suçladı 2017'de dört saatten fazla. Kaçmaya çalıştığını ama “beni öldüreceğini düşündüğünü” söyledi. Kendisine yöneltilen suiistimal iddialarının ardından yetenek ajansı tarafından işten çıkarıldı ve iki projeden ayrıldı: Jennifer Lopez'in başrol oynadığı “Shotgun Wedding” ve Paramoun+ dizisi “The Offer”. Hollywood'dan düşüşü ve suçlamalar Discovery+ belgesel dizisi “House of Hammer”ın konusu oldu.

İki yıl sonra Los Angeles Bölgesindeki savcılar şunları söyledi: Hammer cezai suçlamalarla karşı karşıya kalmayacak Effie'nin dahil olduğu davada. Kararlarının ardından Hammer, silinen bir Instagram gönderisinde “adım temize çıktığına göre hayatımı yeniden toparlamanın uzun ve zorlu sürecini” sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Son podcast'te, suçlamalardan önce “hiçbir zaman kendimden memnun olmadığım bir yerde” olduğunu açıkladı ve bunların nasıl “ego ölümüne, kariyer ölümüne” neden olduğunu açıkladı ve sonunda rehabilitasyona yönelmeye ve 12. -adım programı.

“Sanki hayatımda bir nötron bombası patlamış gibi” dedi. “Beni öldürdü, egomu öldürdü, etrafımda arkadaşım olduğunu sandığım ama arkadaşım olmayan tüm insanları öldürdü. O insanların hepsi bir anda gitti. Ama binalar hâlâ ayaktaydı. Ben Hala buradayım ve hala sağlığım var ve bunun için gerçekten minnettarım.”

Daha

Christopher Brito

Christopher Brito, Haberler'in sosyal medya yöneticisi ve trend içerik yazarıdır.