Bağımsız country sanatçısı Tanner Adell, Beyoncé'nin son albümünde yer almasının kariyerini nasıl hızlandırdığını anlatıyor

amazing

New member
Yakın zamanda CMT'nin “Yeni Ülke Kadınları”ndan biri olarak tanınan Tanner Adell, Beyoncé'nin son albümünde beklenmedik bir şekilde yer almasının ardından Spotify dinleyicilerinde %1.500'lük bir artışla popülerliğinde hızlı bir yükseliş yaşıyor. “Kovboy Carter.”

Yeni teklisi “Whiskey Blues”u kısa süre önce yayınlayan Adell, şöhretin yükselişinin “benzersiz bir deneyim” olduğunu söyledi.

“Pek çok insan bu deneyime sahip değil ve ben de bunu gün be gün yaşıyorum” dedi. “Gözlerimi açık, başımı aşağıda tutuyorum. Gerçekten çok çalışkan biriyim. Sürekli olarak stüdyoda çok yazıyorum. Sadece daha fazla müzik yayınlamaya çalışıyorum.”

Adell, Beyoncé ile stüdyoda geçirdiği süre hakkında ağzını sıkı tutarak hayranlarını, albüm çıkana kadar gizli tutulan işbirliğine dair hayal güçlerini kullanmaya çağırdı.

“O albüme konuk olmak benim için bir hediyeydi” diyen Adell, “dünyanın geri kalanıyla birlikte” albümde yer aldığını öğrendiğini söyledi.

Genç sanatçı da bu habere çok sevindi. Paul McCartney, “Blackbird” kapağında Beyoncé'yi övdü. Şarkının, şarkıda yer alan Adell ile özel bir bağlantısı var.

Adell, “Babam en büyük Beatles hayranıdır ve 'Blackbird' aslında onun en sevdiği şarkıdır” dedi. “Bunu herkesten bir sır olarak sakladım, sadece ben ve menajerim biliyordu. Albümün çıktığı gece onları aradım ve onlara anlatabildim. Babamın gözleri yaşlıydı.”

Nashville'deki sanatçıların karşılaştığı zorluklara rağmen Adell, kendisini şanslı ve memnuniyetle karşıladığını hissettiğini söylüyor. İlk single'ını üç yıl önce yayınlayan Adell, başarısını kısmen stratejik sosyal medya kullanımına bağlıyor ve country müzik efsaneleri ve hayranlarından aldığı desteği takdir ediyor. CMT Ödülleri.

Adell, “Dürüst olmak gerekirse aşktan başka bir şey hissetmedim” dedi. “Çok büyük hayranlık duyduğum insanlar vardı; CMT'deki country müzik efsaneleri yanıma gelip müziğimi dinlediklerini söylüyorlar, tebrik ediyorlar ve bana country müzikte ihtiyaç duyulduğunu söylüyorlar ve bu çok büyük bir olaydı. özel bir deneyim yaşadım ama saygıdan başka bir şeyle karşılaşmadım.”

Çift ırklı ve geniş bir aileden gelen Adell, müziğiyle her zaman derinden bağlantılı olduğunu söyledi.

“Bu her zaman hayatımın dokusundaydı” dedi. “Böyle büyüdüğümü hissediyorum; en özgün yanlarım ve gerçekten en çok sevdiğim yanlarım yazlarımı Star Valley, Wyoming'de geçirdiğim zamanlardan geldi. Burası ailemin olduğu yer, tüm hayatımın olduğu yer. Okul yılı boyunca hep sabırsızlıkla beklediğim şey buydu.”

Daha

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings”in içerik yapımcısıdır. Chicago'da yaşıyor ve program için canlı etkinlikleri ve özel röportajları haber yapma konusunda uzmanlaşıyor. Medya çalışmalarının ötesinde Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu gazisi ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahip.