Beyoncé, viral olan “Beyoncé Nerede?” Sonra 2 yaşındaki Filipinli çocuğa çiçekler ve doldurulmuş oyuncak gönderdi. TikTok videosu

amazing

New member
Çoğumuz bu soruyu sormaya cesaret edemeyiz ama Tyler Fabregas kendine güvenen 2 yaşında bir çocuk. “Nerede Beyoncé?” diye sordu annesine geçen hafta Manila, Filipinler'den yayınladığı viral bir TikTok videosunda.

Annesi Bea Fabregas, “Beyoncé evinde bebeğim” diye yanıtladı.

“O bizim dostumuz,” diye ısrar etti Tyler.

Küçük çocuk, videoyu izleyen ve temsilcileri aracılığıyla aileye ulaşan Beyoncé'nin bizzat gönderdiği doldurulmuş dinozor oyuncağının yanı sıra bir buket mavi ve beyaz çiçekle ödüllendirildi.

“Bildiğiniz gibi @beyonce ve Tyler artık resmi olarak arkadaşlar!” Fabregas Çarşamba günü bir Instagram paylaşımına başlık ekledi. “Queen B internetin gücü sayesinde (milyonlarca görüntüleme ve beğenme çılgınca!) videoyu gördü ve en sevdiği mavi çiçeklerden bazılarını, Tyler için yeni bir hayvan dostunu ve ailemizin artık her zaman değer vereceği en tatlı mesajı gönderdi. “

Fabregas'a göre Beyoncé'nin notu “arkadaşım Tyler'a” gönderilmişti ve süperstarın “Haleni görüyorum Tyler” mesajını içeriyordu. 2008'in hiti “Halo.”

Instagram gönderisinde Fabregas ile Beyoncé'nin yayıncısı Yvette Noel-Schure arasındaki görüşmenin ekran görüntüleri yer aldı.

Gönderiye göre Noel-Schure, “Size Beyoncé'yi ziyaret etmek isteyen küçük çocukla paylaştığınız en tatlı video hakkında yazıyorum” dedi. “Siz onun ailesi misiniz? Ona bir şeyler göndermeyi çok ister.”

Orijinal 1 dakikalık TikTok videosunda, alışveriş merkezinin yemek alanı gibi görünen bir yerde Tyler ile annesi arasında geçen bir konuşma yer alıyor.

Tyler, pizza lokmalarının arasında “Beyoncé'yi ziyaret edebilir miyim?” diye soruyor. ve annesine güvence veriyor: “Onu şahsen tanıyorsun! O benim arkadaşım.” Video, Beyoncé'nin “Texas Hold 'Em” adlı oyunu sırasında Tyler'ın oyuncak hayvanlarla oynamasıyla bitiyor. 2024 engelleri aşan ülke single'ıarka planda oynatılır.

Fabregas şunları yazdı: “Demek istediğim, Beyonce'nin her gün aldığı o kadar çok söz ve video var ki, bu tatlı hediyeyi göndermek için zaman ayrıldığını bilmek hâlâ aklımızı başımızdan alıyor.” diye yazan Fabregas şunları ekledi: “Tyler tüm bunları hatırlamak için belki çok genç ama ben Ona her zaman büyük hayaller kurmasını ve yıldızlar için ateş etmesini hatırlatacağım!! BEYONCE BEBEĞİME ÇİÇEK GÖNDERDİ!!!!”

Beyoncé, aralarında Jack White, K. Michelle, Reneé Rapp, Katie Couric, Megan Thee Stallion, Mickey Guyton ve diğerlerinin de bulunduğu çeşitli ünlülere ve işbirlikçilerine çiçek göndererek son aylarda birçok kez ses getirdi.

—Leo Rocha haberciliğe katkıda bulundu.

Daha

S. Dev

S. Dev, CBSNews.com'un haber editörüdür.