Brooklyn Park Teen, 19'da ilk filmi sattı.

amazing

New member
Brooklyn Park, Minn. – Çatlaması için en zorlu işletmelerden biri olarak bilinir, ancak bir Brooklyn Park genç Hollywood'da yola çıkıyor.

Ava Justin sadece filmi izlemedi, aynı zamanda tezahür etti. Çok genç yaşta çalışmaya başladığı bir başarı.

Justin, “Bebek modeli olarak başladım, sonra reklamlara ve filmlere girdim.” Dedi.

Çocukluğunu Los Angeles'a gidip gelerek geçirdi.

Justin, “İlk anılarımdan biri ilkokuldaydı, Kids Choice Awards'da bir dans eylemi yaptım.” Dedi.

Ancak zaferlerin ortasında, denemeler de vardı.

Justin, “Eğlence endüstrisi çok zor. Çok fazla yetenekli insan var. Sadece bir rol için seçmelere katılan yüzlerce aktör var, bu yüzden ret işle birlikte gelen bir şey.” Dedi. “Çoğu zaman kişisel değil – sadece kişisel almayın. Azim değerini öğrenin.”

17 yaşındayken Justin, eğlence dünyasında kendi yolunu yapmaya karar verdi.

Justin, “Yapım şirketime başlamamın nedeninin bir kısmı kendime daha fazla fırsat vermek ve diğer insanlara daha fazla fırsat vermekti.” Dedi.

O ve ailesi kendi kendini finanse eden Ava Justin Productions. At aşığının bir fikri vardı.

Justin, “İkiz şehirlerde akıl hocam olan bir yazarla çalışabildim ve bana senaryo yazma süreçleri hakkında bilgi verdim.” Dedi. “Yazmak çok zaman alıcı. Bu başka bir şey, sadece birkaç sayfa yazmak ve kasıtlı hale getirmek için gereken zamandır.”

Sadece altı ay içinde, annesini keder ve ergenlik çağrısında bulunan bir genç hakkında bir senaryo vardı – yerel aktörlerle bir Medine çiftliğinde çekildi.

Film hızla alındı.

Justin, “Filmi yaparken 17 yaşındaydım ve dünyanın birçok akış platformunda görmesinin dışarı çıkacağını bilmek, bu gerçeküstü-özellikle bunu ilk kez bir film yapımcısı olarak bilerek.” Dedi.

Son film olmayacak – eserlerde iki gerilim daha var – hepsi bir etkileyici iken ve St. Thomas Üniversitesi'nde iş ve film alanında bir derece alıyor.

Justin, “Sanırım pes etmiyor, hayallerini takip etmiyor, kimsenin hayallerinizin çok çılgın olduğunu ya da gerçekçi olmadığını söylemesine izin verme.” Dedi. “Bence zihninizi bir şeye koyduğunuzda gerçekten işe yarayabileceğinizi düşünüyorum.”

Haberler'ten daha fazlası

Susan-Elizabeth Littlefield

Susan-Elizabeth Littlefield iyi haberi paylaşmayı seviyor. Pazar sabahları Pazar sabahı Pazar sabahı CBS'ye giden yerel “pozitiflik ve güçlendirme” ye dayanan bir gösteri düzenliyor.