Bu gece Los Angeles Fireaid Fayda Konseri Nasıl İzlenir Ateş Kurbanlarını Destekleyen

amazing

New member
LA Wildfire Temizliği Enkaz tarafından karmaşıklaşmış

LA bölgesi orman yangını temizlikleri toksik atık, enkazla karmaşıklaşmış

01:41

FireAID Fayda Konseri, bir araya getirecek sadece bir gecelik etkinlik 27 MüzisyenPerşembe günü Los Angeles orman yangınlarından etkilenen toplulukları yeniden inşa etme çabalarını finanse etmek için gerçekleşecek. Canlı akışı burada 7/24 Haberler'de izleyebilirsiniz.

7 Ocak'ta başlayan LA bölgesindeki orman yangınları öldürüldü En az 29 kişi On binlerce dönümden geçip tüm toplulukları yaktılar. En zorlu hit alanlar dahil Altadena Ve Pasifik Palisades. Bu haftanın başlarında, şehir yetkilileri Temizleme ve yeniden inşa süreci devam etti.

Fireaid'e yapılan katkılar “Annenberg Vakfı'nın tavsiyesi altında dağıtılacak ve Güney Kaliforniya'daki gelecekteki yangın felaketlerini önlemek için kısa vadeli yardım çabaları ve uzun vadeli girişimler için dağıtılacak” dedi.

İşte müzik etkinliği hakkında bilmeniz gereken her şey, nasıl izlenir, sanatçıların hangi performans gösterdiği ve orman yangını kurbanlarına nasıl yardım edeceğiniz de dahil olmak üzere.

Fireaid Fayda Konseri Nasıl İzlenir

• Ne: Fireaid Fayda Konseri
  • Tarih: 30 Ocak 2025 Perşembe
  • Konum: Performanslar iki Los Angeles mekanı, Intuit Dome ve Kia Forumu arasında gerçekleşecek.
  • Zaman: Gösteri KIA forumunda 21:00 EST/18:00 PST'de başlıyor. Intuit Dome'da performanslar saat 22: 30'da EST/19: 30'da başlar.
  • Çevrimiçi Akış: Konser, CBSNews.com, Haberler uygulaması ve Paramount+'da bulunan ücretsiz Haberler 7/24 dahil olmak üzere birden fazla platformda yayınlanacak. Seçim AMC tiyatroları da gösterimlere ev sahipliği yapacak.
Not: Akış planları değişebilir.

Fireaid'de kim sahne alıyor

Intuit Dome

• Billie Eilish
  • Dünya, Rüzgar ve Ateş
  • Gracie Abrams
  • Jöle rulosu
  • Katy Perry
  • Lady Gaga
  • Lil Bebek
  • Olivia Rodrigo
  • Peso pluma
  • Çubuk stewart
  • Stevie Wonder
  • Batırmak
  • Tate mcrae
KIA Forumu

• Alanis Morissette
  • Anderson .Paak
  • John Mayer
  • Dawes
  • Graham Nash
  • Yeşil Gün
  • John Fogerty
  • Joni Mitchell
  • Şüphesiz
  • P! NK
  • Kırmızı sıcak biber
  • Stephen Stills
  • Stevie Nicks
  • Kara Karga
İtfaiye kurbanlarına nasıl yardım edilir

Var Los Angeles Orman yangınlarının kurbanlarına yardım etmenin birçok yolu. Amerikan Kızıl Haçı CBS ile ortaklık kurduihtiyacı olan topluluklara yardım etmek için bağış kabul ediyor.

Los Angeles İtfaiye Vakfı da bağışlar çağrısında bulundu ve World Central Kitchen Güney Kaliforniya'da bölgede sandviç ve su sağlamak için harekete geçti.

Kurtarma yardımına ihtiyaç duyanlar, Federal Acil Durum Yönetim Ajansı'na Disasterassistance.gov'da başvurabilirler.

Daha