Cassie Ventura bugün çapraz sınavla karşı karşıya

amazing

New member
“Sadece kontrol edilemez olmak istiyorum,” diye yazdı Ventura Combs'a bir mesajla.

Savunma daha sonra Ventura'nın bir yapımcı aracılığıyla taraklarla nasıl tanıştığını incelemeye başladı ve ikisi arasındaki cinsel tarihin nasıl başladığını detaylandırmaya başladı.

Ventura, jüriye okunmadan önce yazdığı 2007 mesajını okurken standa kıkırdadı. Ventura, kıkırdadığını söyledi çünkü mesaj 2007'den geliyordu.

Birlikte sadece bir hafta geçirdik ve en iyi ve en kötüsü oldu, Ventura mesaja yazdı. Hiç bu kadar güvende ve sevilen hissetmedim. Kollarında korunmuş hissediyorum. En tatlı insanlardan birisin. Hayatımın bir parçası olmayı seçtiğiniz için minnettarım.

“Bu kadar hızlı düşeceğimi kim bilebilirdi,” diye yazdı Ventura.

Mesaj, Combs'un ondan yorgun olabileceğini ve sinsi olabileceğini söyledi. Kendisine şımarık bir velet, dramatik ve saygısız dedi. Bir arkadaşının taraklar için daha iyi olup olmadığını ve onun için daha anlamlı olabileceğini merak etti.

Ventura, “Zararlı bir insan olduğumu düşünüyorum.” Üzgün Combs'un doğru olanı hissetmediğini ve onu gerçekten sevdiğini ve onun için çok önemli olduğunu hissettiğini ekledi.

Ventura, “sinsi” sözleri ve o zamanki erkek arkadaşına caraklarla hile yapıp atmayacağı soruldu. Ventura bunun olabileceğini söyledi. Combs'un arkadaşı için bir cazibe olup olmadığını düşündüğü sorulduğunda Ventura, başlangıçta bir nokta olduğunu söyledi, ancak bunun hakkında konuştuğunu hatırlamıyor.