Chicago Modeli Sharaun Brown, Grammys'te sahnede durduğu için heyecanlandı

amazing

New member
Chicago (CBS) – Sharaun Brown, müziğin en büyük yıldızlarından inç uzaktaydı. 67. Yıllık Grammy Ödülleri Pazar gecesi – Taylor Swift ile bile el ele tutuşuyor.

Chicago modeli için anıtsal, ömür boyu bir kez bir deneyim oldu.

“Tarihe inecek ikonik bir andı” dedi.

Sharaun B olarak bilinen Brown, doechii, Diana Ross, Miley Cyrus, Kendrick Lamar, Cardi B, Jennifer Lopez, Victoria Monét, Taylor Swift ve Beyoncé'nin yanında durdu.

“Bu Grammys. Grammy'ler çok ikonik bir isim – ve sadece bu değil, tüm adaylar, bunun bir parçası olan tüm insanlar – bu yıl sadece gerçekten, gerçekten zengin bir aday ve seçim grubuydu “Dedi Brown,” Seçildiğimde şok içindeydim. “

Brown, 2008'den beri oyunda olan uluslararası bir süper modeldir.

“Amerika'nın Sonraki Top Modeli” nde büyük molası aldı.

Brown, Grammy yapımcıları tarafından Trophy Model Ödülü sunucusu olarak seçildi.

Birçok modelleme ajansına geniş bir ağ oluşturdular ve Brown seçildi.

“Videolar gönderdik, bir dizi röportaj yaptık ve sonra seçildim – ve öyle olmaktan mutluluk duydum ve Chicago'yu da temsil ettim.” Dedi.

Brown, Güney Yakası'nın Auburn Gresham mahallesinde büyüdü ve Bronzeville'de yaşıyor.

Brown, “Dünyayı ve eşyaları dolaştım, ama günün sonunda eve geri getirdim.” Dedi. “Dünyanın Chicago şehrinde inanılmaz bir yeteneğimiz olduğunu bilmesini istiyorum ve her zaman ayrılmak zorunda değiliz. Şu anda güney tarafında yaşıyorum.”

Brown'un asla unutamayacağı bir an, Beyoncé'nin En İyi Ülke Ödülü'nü kabul ettiği gibi Taylor Swift'in yanında duruyor.

Brown, “Ben ve Taylor'ın el ele tutuştuğu anı görüyorsunuz, bunun nedeni tam anlamıyla sahne arkasında onu tezahür ettirdik ve Beyoncé'nin kazanacağını söylüyoruz – ve çok özeldi.” Dedi.

Brown bunun bir “kızın kızı” anı olduğunu söylüyor – kadınları destekleyen kadınlar.

Yeni nesil kadınlara iç güçlerini ve otantik güzelliklerini benimsemeleri için ilham vermek istiyor.

Brown, “Bunu izleyen ve orada olmak isteyen ve hayallerini takip etmek ve onu takip etmek isteyen genç kızlara – diyorum.” Dedi. “Tüm dış gürültüyü engelleyin. Kendine güven ve kararlı olun ve içindeki bu vizyona odaklanın.”

Brown, Pazar gecesi çok fazla iltifat aldığını söyledi – esas olarak onu daha genç bir Diana Ross ile karşılaştırdı. Geleceğinde bir Diana Ross biyografisi olmasını umuyor.

Haberler'ten daha fazlası

Shardaa Gray

Shardaa Gray, CBS 2 Chicago için bir multimedya muhabiridir. Ekibe Aralık 2021'de katıldı. Güney banliyölerinde doğdu ve büyüdü. Topluluğunu bildirmek için eve dönmekten mutluluk duyuyor.