Çingene Rose Blanchard hamile olduğunu duyurdu: “Annem olmadığı her şey olmak istiyorum”

amazing

New member
Çingene Rose Blanchard, erkek arkadaşı Ken Urker ile hamile olduğunu ve ilk çocuğunu beklediğini duyurdu.

32 yaşındaki Blanchard, Salı günü 9 dakikalık bir YouTube videosunda takipçilerine 11 haftalık hamile olduğunu duyurarak bunu bir “lütuf” olarak nitelendirdi.

“Ken ve ben ilk çocuğumuzu 2025 yılının Ocak ayında bekliyoruz,” dedi. “İkimiz de çok heyecanlıyız. Bu hiç planlı değildi, tamamen beklenmedik bir şeydi, ancak ikimiz de ebeveynliğin bu yeni yolculuğuna çıkmak için çok heyecanlıyız.”

Çingene Rose Blanchard, Salı günü YouTube'da paylaştığı videoda 11 haftalık hamile olduğunu duyurdu.

/ Getty Images

Blanchard, 2018 yılında Urker ile nişanlanmış ve eski eşi Ryan Anderson'dan ayrılmasının ardından Urker ile çıkmaya başlamıştı.

Blanchard ve Anderson bu yılın başlarında ayrıldılar annesinin cinayetindeki rolü nedeniyle hapisteyken evlendikten üç ay sonra. Annesi Clauddine “Dee Dee” Blanchard'ın ölümü nedeniyle ikinci derece cinayetten 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Blanchard, Blanchard'ın o zamanki erkek arkadaşı Nicholas Godejohn tarafından öldürülmüştü. Blanchard geçen yıl piyasaya sürüldü Yedi yıl hapis yattıktan sonra Godejohn ömür boyu hapse mahkûm edildi.

Blanchard Salı günü, yiyecek istekleri ve ruh hali değişimleri de dahil olmak üzere hamilelik belirtilerinden bazılarını hissettiğini söyledi. Ayrıca “dünyanız değiştiğinde hissettiğiniz o muhteşem duygu” hakkında da düşüncelerini dile getirdi.

“Birdenbire, konu sen olmaktan çıktı,” dedi. “Konu, artık korumakla yükümlü olduğun, içindeki minik yaşamdan başka bir şey değil.”

“O küçük minik hayat bir bebek, senin olan minik bir insan, onu korumak, sevmek, ona bakmak zorundasın,” dedi Blanchard, gözyaşlarına boğulmaya başlayarak. “Küçükken sahip olmayı dilediğim her şey. … Bir annede istediğim her şeyi bu bebeğe vermek istiyorum.”

“Ben sadece çocuğum için iyi bir anne olmak istiyorum, annemin olmadığı her şey olmak istiyorum.”

Christopher Brito

Christopher Brito, Haberler'de sosyal medya yöneticisi ve trend içerik yazarıdır.