Coachella 2024'ün en büyük anları

amazing

New member
Coachella 2024 çölde arka arkaya iki hafta sonu parti yaptıktan sonra resmi olarak tamamlandı. No Doubt her iki hafta sonunda da performans sergiledi ve ilk gösterilerinde sürpriz bir konuk ortaya çıktı. Kid Cudi ve Doja Cat gibi diğer ünlüler de manşetlere çıktı. İşte Coachella'nın en iyi beş anı.

1. No Doubt'tan sürpriz bir konuk çıkıyor

No Doubt müzik festivalinin her iki cumartesi gününde de sahnelendi. Gwen Stefani liderliğindeki grup yaklaşık 10 yıldır birlikte performans sergilemiyordu ve “Just A Girl” ve “Don't Speak” gibi en büyük hitlerini söylememişti. 13 Nisan'daki ilk performanslarında “Bathwater” adlı şarkıları için Olivia Rodrigo'yu sahneye çıkardılar.

21 yaşındaki Rodrigo, bu önemli olayı sosyal medyada paylaştı ve grupla performans sergilemenin “en büyük onur” olduğunu söyledi. “Şarkı yazmaya yeni başladığımda banyo suyunu ilk kez duyduğumu hatırlıyorum. Dünyamı tamamen alt üst etti ve bana bugüne kadar ilham veriyor” diye yazdı.

No Doubt'tan Gwen Stefani ve Olivia Rodrigo, 13 Nisan 2024'te Indio, Kaliforniya'da Empire Polo Club'daki 2024 Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali sırasında Coachella Sahnesi'nde sahne alıyor.

Şüphesiz John Shearer/Getty Images

19 Nisan'da başlayan ikinci hafta sonunda grup herhangi bir özel konuk getirmedi ancak Stefani'nin sahne arkasında onu bekleyen konukları vardı. Gösteriden sonra Coachella canlı yayınında kocası Blake Shelton ve 10 yaşındaki oğlu Apollo'yu kucaklarken görüldü.

2. Doja Kedi tarih yazıyor

28 yaşındaki Doja Cat, her iki Pazar şovunun da başrolünü üstlenerek festivalin 25 yıllık tarihinde bunu yapan ilk Siyah kadın rapçi oldu. 2018'de Beyoncé, Coachella'nın manşetine çıkan ilk Siyah kadın sanatçı oldu.

Asıl adı Amala Ratna Zandile Dlamini olan Doja Cat, “Paint The Town Red” gibi hitlerini ve yeni single'ı “MASC”ı seslendirerek, Güney Afrikalı cappella grubu The Joy'u “Shutcho” adlı şarkısıyla seslendirdi.

21 Savage ve Doja Cat, 14 Nisan 2024'te Indio, Kaliforniya'da Empire Polo Club'daki 2024 Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali sırasında Coachella Sahnesi'nde performans sergiliyor.

Coachella için Arturo Holmes/Getty Images

Ayrıca A$AP Rocky ve 21 Savage'ı da ortaya çıkardı. Kendine özgü avangart tarzına sadık kalarak, uzun dalgalı saçları vardı ve performanslarından birinde kıllı yedek dansçılar vardı.

Doja Cat, 21 Nisan 2024'te Indio, California'da Empire Polo Club'daki 2024 Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali sırasında Coachella Sahnesi'nde sahne alıyor.

Coachella için Frazer Harrison/Getty Images

3. Çocuk Cudi'nin ayağı kırıldı

Kid Cudi, 21 Nisan'da festivalde sahne aldı ancak enerjik performansı bir anda sona erdi. 40 yaşındaki rapçi, sahneden atladıktan sonra güvenlik tarafından götürülmek zorunda kaldı. Entertainment Tonight'a göre performansı yarıda kesildi ve daha sonra sosyal medyada sakatlığını doğruladı.

“Merhaba arkadaşlar, bugün gösteride ayağımı kırdım. Hastaneden yeni çıkıyorum” diye yazdı. “Daha önce hiç kemiğim kırılmadı bu yüzden bu biraz çılgınca. Endişeleriniz ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür etmek istiyorum!! Hepinizi seviyorum dostum. Sahne arkasındayken hâlâ öfkelendiğinizi duydum. Beni kocaman gülümsetti.”

4. Lana Del Rey motosikletle sahneye çıkıyor

Lana Del Rey Cuma şovlarının başrolünü üstlendi, mekana motosikletle girdi ve destansı girişin klipleri sosyal medyada viral oldu. Şarkıcı, “Summertime Sadness” ve “Genç ve Güzel” gibi hit parçaları seslendirdi. Ayrıca sık sık birlikte çalıştığı Billie Eilish, Jon Batiste ve Jack Antonoff'u da ortaya çıkardı.

Ancak seti çok uzun olmuş olabilir. TMZ'nin ilk haberine göre, Coachella'nın gerçekleştiği City of Indio, Del Rey'in setinin geçen hafta 13 dakika geçmesinin ardından şehirdeki sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği için müzik festivaline 28.000 dolar para cezası verecek. Haberler daha fazla bilgi için Indio Şehri'ne ulaştı ve yanıt bekliyor.

5. Yaratıcı Tyler'ın özel konukları ve Garip Gelecek buluşması

Cumartesi şovlarının başrolünü üstlenen Yaratıcı Tyler, ilk hafta sonunda kendisiyle birlikte performans sergilemeleri için Donald Glover – diğer adıyla Childish Gambino – ve A$AP Rocky'yi getirdi. Ayrıca Earl Sweat'i ikinci hafta sonu dışarı davet etti. İkili, 2007'den 2016'ya kadar birlikte çalışan bir grup rapçi ve hip hop sanatçısı olan müzik kolektifi Odd Future'ın bir parçasıydı.

Yaratıcı Tyler, 13 Nisan 2024'te Indio, Kaliforniya'da Empire Polo Club'daki 2024 Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali sırasında Coachella Sahnesi'nde sahne alıyor.

Coachella için Arturo Holmes/Getty Images

Kesha'yı 2010 şarkısı “Tik Tok”u söylemesi için getiren Renee Rapp dahil olmak üzere diğer sanatçılar da özel konuklar getirdi.

Festivaldeki kalabalıkta aralarında Taylor Swift ve Rihanna'nın da bulunduğu bazı ünlü yüzler görüldü.

Daha

Caitlin O'Kane

Caitlin O'Kane, Haberler sosyal medya ekibinde içerik ve prodüksiyondan sorumlu kıdemli yönetici olarak çalışan bir New York City gazetecisidir. Çeşitli konular hakkında yazıyor ve Haberler'in iyi haberlere odaklanan yayın programı “The Uplift”in yapımcılığını üstleniyor.