Darren Criss şanslı yıldızlarını saymayı anlatıyor

amazing

New member
Otuz yedi yaşındaki Darren Criss, Broadway'de bir yıldız ve piyano barlarının müdavimi. “Müziğe devam et, biliyorsun değil mi?” dedi. “Sanırım ifade şöyle: 'Hayat bir kabaredir!'”

Los Angeles'tayken burası Tramp Stamp Granny's'tir; kendisi ve karısı Mia'nın sahipleridir. “Bu bir nevi güzel, küçük bir Hollywood hikayesi” dedi. “O içkileri satıyor, ben de melodileri satıyorum.”

Darren Criss, muhabir Kelefa Sanneh ile birlikte.

Haberler

Piyano barda tek bir kural mı var? Hit'leri çalın. Criss ilk başarısını Michigan Üniversitesi'nde elde etti. 2009'da YouTube'da sansasyon yaratan kitaplardan uyarlanan izinsiz bir öğrenci programında Harry Potter rolünü oynadı.

“A Very Potter Musical” için “Bu çok ilginç bir andı” dedi. “Bu gerçekten hayatımı değiştirdi. Bu beni şu an bulunduğum yere giden yola sokabilir.”

2009'dan itibaren: Resmi olmayan parodi gösterisi “A Very Potter Musical”:

Çok Potter Müzikal Gösterisi 1 Bölüm 1 ile
StarKid Takımı YouTube'da

Viral hale gelen ilk müzikalin “A Very Potter Musical” olup olmadığını sordum. Criss, “Bilmiyorum; sanırım bunun geçerliliğine YouTube tarihçilerinin karar vermesine izin vereceğiz” dedi.

Ancak Criss, Broadway'e giderken bir TV yıldızı olarak dolambaçlı yoldan gitti. “'Glee' o sırada yaşanıyordu” dedi. “Ve o zamanlar benim durumumda olan yüz binlerce insan gibi ben de bunun için yola çıktım. Ve ben de rezervasyon yaptırdım.”

Blaine Anderson'ı canlandırdı ve kısa sürede hayranların favorisi haline geldi. “Bu programdaki görev süremi Potter olaylarından topladığımız alt kültür hayran kitlesi ordusuna borçluyum” dedi.

Blaine Anderson'ın (Darren Criss) “Glee”de Katy Perry'nin “Teenage Dream” şarkısını seslendirmesini izleyin:

GLEE – “Never Been Kissed”den “Teenage Dream”in Tam Performansı ile
Sonsuza Kadar Mutluluk! YouTube'da

Criss, “Gianni Versace Suikastı: Amerikan Suç Hikayesi” filmindeki seri katil Andrew Cunanan rolüyle Emmy ve Altın Küre kazandı.

Şu anda Broadway'de en beğenilen programlardan biri olan “Belki Mutlu Son” adlı yeni müzikalde Oliver adında eskimiş bir robotu canlandırıyor. New York Times bunu “neşeli”, “yürek burkan” ve “süper zekice” olarak nitelendiriyor.

Oliver rolünde Darren Criss ve Claire rolünde Helen J. Shen, “Belki Mutlu Son” müzikalinde birbirlerini keşfeden iki eski robot.

Matthew Murphy ve Evan Zimmerman/”Belki Mutlu Son”

Criss şunları söyledi, “Bu şov bir şarkıyla başlıyor ve bu da şovun öne sürdüğü soru: Neden aşk? Bunu neden yapıyoruz? Bir şeyi sevmenin, amansız bir arka ucu olan bir sözleşmeye girdiğini biliyorsak – ki bu da sevginin kaybıdır. bir şey – eğer bunun olacağını biliyorsak neden bunu yapıyoruz?”

Criss'e göre bu gösteri mükemmel bir zamanda ortaya çıktı. Kendisi ve eşi Mia'nın iki buçuk yaşında bir kızları var ve bu yılın başında da bir erkek bebek dünyaya getirdiler.

“Bu hayatının en iyi yılı gibi mi geliyor?” diye sordum.

Criss, “Eh, bu kesinlikle kutsanmış bir şey,” diye güldü. “Hayatımın bazı olağanüstü yıllarını geçirdim ve bunun kesinlikle heyecan verici bir zaman olduğunu düşünüyorum.”

Onun da zor yılları oldu. 2020 yılında babası Bill, 78 yaşında kalp rahatsızlığından öldü. 2022'de kardeşi Chuck 36 yaşında intihar ederek öldü.

Criss şunları söyledi, “Özellikle hayatımda kaybettiğim insanlarla olan deneyimlerimi düşünmüyorum. Ancak bunun getirdiği kayıp duygusunu, üzüntüyü, boşluğu ve yalnızlığı düşünüyorum çünkü hepimiz hissediyoruz. Ama hayatta ve içinde beni harekete geçiren şeyler. [“Maybe Happy Ending”]kaybın karanlığı değil, bunun kaçınılmaz gerçeğine karşı dirençli olmak için gereken Herkül'ün zarafetidir.”

Bunu düşündüğünde Darren Criss şarkı söylemekten kendini alamaz.

“Her gün şanslı yıldızlarımı sayıyorum” diye güldü. “Bitiyorum – çok fazla var! Hâlâ ortaya çıkıyorlar. 'CBS Sunday Morning'i yapıyorum!”

Aşağıdaki yerleştirmeye tıklayarak “A Very Darren Crissmas” tatil albümünü dinleyebilirsiniz (Parçaların tamamını dinlemek için ücretsiz Spotify kaydı gereklidir):

Daha fazla bilgi için:

Hikayenin yapımcılığını Mary Raffalli üstleniyor. Editör: Lauren Barnello.

Ayrıca bakınız:

Darren Criss'in “Sunday Morning” için hazırladığı bu özel tatil müziği performanslarını izleyin:

Darren Criss ile Müzik: “Mutlu Tatiller/Tatil Sezonu”

02:34

Darren Criss ile tatil müziği: “Kendinize Mutlu Küçük Noeller Dileyin”

02:49

Darren Criss'in “Noel Dansı”

02:45

Daha