Dolly Parton, 60 yıllık kocası Carl Dean'in öldüğünü söylüyor

amazing

New member
Dolly Parton'un kocası 82 yaşında öldü

Dolly Parton'un kocası 82 yaşında öldü

00:19

Carl Dean, kocası Dolly Parton Şarkıcı Pazartesi günü sosyal medyasında duyurdu.

“Carl ve ben birlikte harika yıllar geçirdik. Kelimeler 60 yılı aşkın bir süredir paylaştığımız sevgiye adalet yapamaz. Dualarınız ve sempati için teşekkür ederim.” Dedi. Dean 82 yaşındaydı.

Associated Press'e Parton'un yayıncısı tarafından sağlanan bir açıklamaya göre Dean Pazartesi günü öldü ve hemen ailenin katılmasıyla özel bir törenle dinlenecek.

Çift, 1964'te bir araya geldi, ilk gün Parton Nashville'e taşındığı ilk günde Wishy Washy Laundromat'ın dışına koştu. Onu ayaklarından süpürdü, Parton daha sonra tarif ettive çift iki yıl sonra evlendi.

“Benimle konuşurken yüzüme bakması (benim için nadir bir şey). Kim olduğumu ve ne olduğumu bulmakla gerçekten ilgileniyor gibiydi.” Dedi.

Dean, emekli olana kadar Nashville'de asfalt bir şirket işleten bir işadamıdır. Parton şöhrete yükseldikçe yıllar boyunca büyük ölçüde spot ışığından kaldı ve nadiren kamu içinde birlikte resmedildi. 2011 yılında Parton, Ellen DeGeneres'e yaptığı röportajda, sadece bir avuç kez gerçekleştirdiğini görmek için dışarı çıktığını söyledi çünkü “gerginleşiyor”.

2016 yılında Parton, bir töreni kabul etmesini beklemediğini söyledi. Düğün yeminlerini yenileyin.

“Eh, halk konusunda utangaç, aslında bunu yapmaya istekli olduğuna şaşırdım, ama o kadar gurur duyuyor ki 50 yıl sürdüğümüz için.” Dedi.

Parton ve Dean'in birlikte hiç çocuğu olmadı. Pişman olup olmadığı soruldu, 2019 CBS ile Röportaj “Pazar Sabahı” Parton, “Hayır, kesinlikle değil. Olması gerekmiyordu. Ve pişman değilim. Asla pişman olmadım. Yani, bir seçim oldu. Yani, seçimlerini yapıyorsun, fedakarlıklarını yapmadın ve asla geriye bakmadım. Tanrı'nın durmamı söyledi. Ve hala yürüdüğümde hiçbir şey söylemedim!

Parton'un yaptığı açıklamada, Dean'in kardeşleri Sandra ve Donnie tarafından hayatta kaldığını söyledi.

Daha