Dolly Parton'ın Fransız bulldogu, yeni çocuk kitabı “Billy the Kid Comes Home for Christmas”ta tatil ikilemiyle karşı karşıya

amazing

New member
Dolly Parton'ın son girişimi çok yakında gerçekleşir. Taşra efsanesinin yeni çocuk kitabında, kariyerinin en büyük zorluğunu yansıtan bir Noel masalında kendi Fransız bulldogu Billy rol alıyor: İlgi odağı olmak ile aile arasında seçim yapmak.

“CBS Sabahları” programında yer alıyor Nashville Çarşamba günü Parton, müziksever yavrunun “Barka-feller Center”da performans sergilemekle tatili sevdikleriyle geçirmek arasında ikilemle karşı karşıya kaldığı “Billy the Kid Noel için Eve Geliyor”u açıkladı.

Parton, yıllardır sahip olduğu dört ayaklı yavru hakkında “Sanırım biz aynıyız” dedi. “Çocuklara bir mesaj vermeye çalışıyorum, ister aşkla, ister dostlukla, ister aileyle ilgili olsun. Ve bir dizi Billy kitabımız olacak. Zaten bir tane vardı ve bu özgüvenle falan ilgiliydi. Ama bu Noel. Noel'i seviyorum ve düşündüm ki, Billy benim Noel'imin bir parçası olmalı çünkü o benim bir parçam.”

Hikaye son derece kişiseldir. Parton performanslar için pek çok tatili kaçırdığını ama Noel'i asla kaçırdığını itiraf ediyor. Çocuklara dostluğu, güveni ve aile değerlerini öğreten planlı bir serinin parçasıdır.

“Ailemi seviyorum, özellikle tatillerde evde olmayı seviyorum. Bildiğim kadarıyla hiçbir Noel'i kaçırmadım ama Şükran Günü'nü kaçırdım ve diğer birçok tatili de kaçırdım” dedi.

Billboard onuru

Parton ayrıca Billboard'un tüm zamanların en iyi country sanatçısı seçildiğini de ifade etti.

“Dürüst olmak gerekirse şok oldum. Şaşırdım ama bilirsiniz, Willie (Nelson), Johnny Cash, Loretta Lynn ve tüm o harika insanlarla iyi bir arkadaşlık içerisindeydim” dedi. “Ama çok çok uzun zamandır bu işin içindeyim, 60 yıldır bu işin içindeyim ve insanlar benim kim olduğumu biliyor.”

Neden şaşırdığı sorulduğunda Parton, “Bazen taşralı bir kız olmama ve rock albümüm gibi şeyler yapma şansım olmasına rağmen hala bir taşralı sanatçı olarak kabul edilip edilmediğimi merak ediyorum. ve diğer birçok film ve yaptığım şeyler.”

Türleri aşan sanatçılar hakkında

Parton, country müziği icra eden ülke dışı sanatçıları memnuniyetle karşıladı ve onların bu türe olan ilgilerini övdü.

“Ben bir rock albümü yapabilirsem, bazı insanların da country müzik yapabileceğini düşünüyorum. Bence eğer bir sanatçıysanız ve müziğin ve sanatın tüm yelpazesini kapsama arzunuz varsa, Gerçekten bunu yapma fırsatına sahip olmanız gerektiğini düşünüyorum” dedi. “Bu insanların dünyamızın bir parçası olmak istemesini büyük bir iltifat olarak kabul ediyorum.”

Daha

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings”in içerik yapımcısıdır. Chicago'da yaşıyor ve program için canlı etkinlikleri ve özel röportajları haber yapma konusunda uzmanlaşıyor. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu gazisi ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahip.