Edward Norton, “Tam Bilinmeyen” de Pete Seeger Olmak İçin

amazing

New member
Geçen ay Güney Kaliforniya'yı tahrip eden yangınlar, Malibu'nun en değerli yerlerinin çoğunu Ash'e çevirdi. Ama bazıları, efsanevi Shangri-La stüdyoları gibi hala duruyor. Yıllar boyunca, Shangri-La, Eric Clapton ve Adele gibi müzik işindeki en büyük isimlerden bazıları tarafından kullanıldı. Ama Bob Dylan'ın inşa ettiği ev olarak da bilinir. Eski otobüs bile, Legend'in Dylan tarafından turda kullanıldı.

Dylan bile çim üzerinde kamp kurdu. Aktör Edward Norton, “Aslında Clapton'ın biyografisinde, Dylan'ın burada gül bahçesinde çadır bulunduğu bir dönem olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

Muhabir Tracy Smith, Malibu'daki Shangri-La Stüdyoları gerekçesiyle aktör Edward Norton ile. Bob Dylan Tur otobüsü park edildi 'yuvarlak.

Haberler

Onun için, burası kutsal bir zemin – ve bir bakıma, son film rolü de öyle. “Tam bir bilinmeyen” de Norton, Timothée Chalamet'in genç Bob Dylan olarak oynayan halk müziği efsanesi Pete Seeger.

Norton, Seeger gibi bir müzik efsanesi çalmanın hem yüce hem de korkunç olduğunu söylüyor. “Sanırım her aktör, bir kısmı bir rock yıldızı olmak istiyor, biliyor musun?” dedi. “Sanırım her aktör rüyayı bir anlamda tutuyor. Yani, neredeyse bu fikre ağlamaya başladım, çünkü, bu konuda gergindim. Tüm işletme hakkında gergindim. Çünkü bir fikrini düşündüm. Dylan Hakkında Biyopsi – eğer bu şekilde söylediyseniz, ben de öyleydim Oooh, emin değilim. Çünkü bana göre, bende efsanevi bir yer var ve düşündüm, bu gerçekten, gerçekten kötü bir fikir olabilir. “

Edward Norton “Tam Bilinmeyen” de Pete Seeger olarak.

Searchlight resimleri

Ve işte zorluklardan sadece biri: Pete Seeger başarılı bir banjo oyuncusuydu, bu yüzden Norton da bir olmak zorunda kaldı ve banjo öğrenmek zor.

Dedim ki, “Steve Martin ile bir röportaj yaptık ve bizim için banjoyu oynadı ve onun banjo oynamasını izliyor, yani, çok karmaşık ve çok hızlı.”

“Evet, googled yaptığım şakayı yaptım, bilirsiniz, 'Ellerimi Steve Martin'in yerini alabilecek bir AI var mı?' 'Diye güldü Norton. “Ya da bilirsiniz, kollarını arkanın arkasına koyduğun ve Steve Martin ellerini koltuk altlarımın altına koyuyor ve benim için oyunu yapıyor mu? Olumsuz Ne oldu, biliyor musun? BT belki sahip olmak. Kim bilir? “

Bitmiş filmde, oyunları otantik görünüyor ve geliyor, çünkü:

“Tam Bilinmeyen” Klip: Edward Norton ve Timothée Chalamet ile
CBS Pazar sabahı YouTube'da

Bu özgünlük, Norton'un ilk film rolünden başlayarak, 1996 gerilim filmi “Primal Fear” da bir katil olarak her zaman çalıştığı bir şeydir. Maryland'de yetiştirilen Norton, insanlar aslında Kentucky'den olduğunu düşündüğü için bir Appalachian aksanı geliştirdi ve ilk Oscar adaylığı ile yaralandı. Üç yıl sonra, şimdi kültürümüze gömülü bir film olan “Fight Club” da Brad Pitt ile savaşıyordu.

Ve şimdi büyük bir takip etse de, piyasaya sürüldüğünde başarılı değildi. “Hayır, hiç değil,” dedi Norton. “Ve kutuplaşıyordu. Diyelim ki, kesinlikle, kendi benliklerinin duygusunun ortasına vuranlar vardı. Ve sonra kesinlikle çöp olduğunu düşünen insanlar vardı – panned.”

Aslında, Venedik Film Festivali'nde yuvarlak bir şekilde yuhalandı. Ama bu Norton'u veya onun ortak yıldızı Pitt'i rahatsız etmedi. “Krediler yuvarlanırken Brad bana karanlık ağlamada baktı ve 'Bu şimdiye kadar olacağımız en iyi film' dedi. Ben de 'Ben de ben de sanırım' dedim. Ve birbirimize sarılıyorduk ve etrafımızda yükselen boos ile çok mutluyduk, bazen ne demek istediğimi biliyor musun? dışarı ya da değil. ”

Norton, kendi ucube bayrağının “Grand Budapest Hotel” de hafif huylu bir polis kaptanı gibi 40'tan fazla filmde uçmasına izin verdi. “Birdman” da ego güdümlü bir Broadway oyuncusuydu; Ve eksantrik milyarder parçasını “cam soğan” daki çiviledi.

Onu ekranda izlerken, Norton'un bir zamanlar bir aktör olarak yapmak için gerekenlere sahip olmadığı söylendiğine inanmak zor. Bir zamanlar ona “Başka bir meslek bul” diyen bir döküm yönetmeni vardı.

“Evet, bunlardan birine sahiptim, birisi sana oturuyor ve 'Başka bir şey yapmalısın' diyor. “New York'ta çok, çok, çok tanınmış döküm yönetmeni. Öne çıkmayı umduğunuzlardan biri. Ama bak, insanların etrafınızda temel belirsizlikler koyduğu anlarla karşılaşmazsanız [about] Seçtiğiniz yol ve onu itemezsin, o zaman muhtemelen yapmamak ait olmak.”

Tüm bunlara ait olduğundan şüphe yok: Norton'un kariyerinin her on yılı için bir Oscar adaylığı var ve şimdi “tam bilinmeyen” çalışmaları için koşuyor. Ama onun için bunun ödüller ya da parayla değil, büyüklüğe yönelik şansı olduğunu söylüyor.

Dedi ki, “Frekanslarını kanalize etmek, insanlar kendilerinden daha büyük fikir ve değerleri daha fazla fikir ve değere sahip olmak zorunda oldukları yetenekleri kullanırken nasıl göründüğüne odaklanırsa, o zaman bunu yapmaya değer kılan şey budur. -Sanatçıların değişim ajanları olarak fikrinden etkilenen ve ilham alıyor mu? “

Ve Edward Norton'un saf bir sanatçı ya da sadece gerçekten harika bir aktör olsun, ona inanmak kolaydır.

Web Exclusive: Edward Norton ile genişletilmiş bir röportaj izleyin

Genişletilmiş Röportaj: Edward Norton

19:53

“Tamamen Bilinmeyen” için bir fragman izlemek için aşağıdaki video oynatıcıya tıklayın:

Tam bir bilinmeyen | Resmi Fragman | Searchlight resimleri ile
Searchlightpictures YouTube'da

Daha fazla bilgi için:

John D'Amelio tarafından üretilen hikaye. Editör: Remington Korper.

Daha

Tracy Smith

Tracy Smith, 2000 yılında Haberler'e katılan “Haberler Sunday Morning” ve “48 Saat” için ödüllü bir muhabirdir. Smith, çok çeşitli konuları ele alarak haber yapan sanatçılarla harekete geçerek röportajlar üretti. Derinlik Raporlama.