Elton John, şiddetli göz enfeksiyonundan sonra görme yeteneğini kaybettiğini söyledi

amazing

New member
Elton John, görme yeteneğini kaybettikten sonra yeni müzikali izlemekte zorlandığını söyledi

Elton John, görme yeteneğini kaybettikten sonra yeni müzikali izlemekte zorlandığını söyledi

02:09

Pop ikonu Elton John Pazar günü yaptığı açıklamada, göz enfeksiyonu nedeniyle görme yeteneğini kaybettikten sonra yeni müzikali “The Devil Wears Prada”yı izlemekte zorlandığını söyledi.

John, aynı zamanda Elton John AIDS vakfı için bir yardım galası olan Londra Dominion Tiyatrosu'ndaki müzikalin açılış gecesinin sonunda izleyicilere durumu hakkında güncel bilgiler verdi.

“Önizlemelerin birçoğuna gelemedim çünkü bildiğiniz gibi görme yeteneğimi kaybettim ve onu görmek benim için çok zor” dedi. “Ama bunu duymayı seviyorum ve bu gece kulağa oldukça hoş geliyordu.”

Shaina Taub, Sir Elton John ve David Furnish, 1 Aralık 2024'te Londra'da The Dominion Theatre'da Elton John Aids Vakfı'na destek amacıyla “The Devil Wears Prada Musical” yardım gala gecesinde sahnede konuşuyor.

Dave Benett

77 yaşındaki John, Eylül ayında “bir gözünde yalnızca sınırlı görüş” bırakan “ciddi bir göz enfeksiyonu” ile uğraştığını açıklamıştı. İyileştiğini ancak “etkilenen gözün görüşünün geri gelmesinin biraz zaman alacağını” söyledi.

Geçen hafta “Günaydın Amerika”ya iyileşeceğine dair “umut ve cesaret” olduğunu söyledi ancak stüdyoda tek bir şarkı sözü bile göremediğini itiraf etti.

John, “Hiçbir şey göremiyorum, hiçbir şey okuyamıyorum, hiçbir şey izleyemiyorum” dedi.

John 2023'te turneden emekli oldu ama modanın taleplerini yerine getiren genç bir gazeteciyi konu alan 2006 yapımı (kendisi de Lauren Weisberger'in 2003 tarihli romanına dayanan) filmden uyarlanan bir sahne müzikali olan “The Devil Wears Prada”nın müziklerini yazdı. dergisi ve onun korkunç editörü. Gösteriye ek olarak, 13 Aralık'ta kendisini konu alan “Elton John: Never Too Late” adlı bir belgeseli de var.

Pop efsanesi de başardı EGOT durumu Bu yılın başlarında “Elton John Live: Farewell From Dodger Stadium” adlı programıyla olağanüstü varyete özel (canlı) dalında Emmy kazandıktan sonra.

Haberler'den daha fazlası

Christopher Brito

Christopher Brito, Haberler'in sosyal medya yöneticisi ve trend içerik yazarıdır.