Emily Ratajkowski, Netflix'in kariyer sıfırladıktan sonra “çok fazla” oyunculuğuna geri dönüyor

amazing

New member
Model ve Oyuncu Emily Ratajkowski Netflix'in yeni romantik komedi dizisinde “Çok Moo” da ekranda. Lena Dunham ve Meg Stalter'ın oynadığı.

“Gone Girl”, “Entourage” ve “Ben Hissediyorum” daki rolleriyle bilinen 34 yaşındaki yıldız, Dunham'ın özellikle onu akılda tutarak yazdığı bir karakter oynuyor. Dizi, bir ayrılıktan sonra başlamak için Londra'ya kaçan Stalter tarafından oynanan Jess'i takip ediyor.

Dunham'ın sahasından Ratajkowski, “Dedi,” Bu karakteri aklınızda yazdım “dedi. “On yıldır biriyle arkadaş olduğunuzda, birlikte çok şey yaşıyorsun.”

Ratajkowski, “Satürn dönüşü” olarak tanımladığı şey sırasında verdiği bir karar olan 2020 civarında oyunculuktan geri adım atmıştı. Mola, pandemiden önce annesinin kan kanseri teşhisi ile çakıştı.

“Geri adım atmaya karar verdim çünkü takımımı sevmedim,” diye açıkladı. “Etrafımda bakıyordum, hayatımdan ne istiyorum? Tüm ekibimi kovduğumda nerede olduğumu hatırlıyorum.”

Hiatusu sırasında Ratajkowski bir kitap yazdı ve kariyerini bağımsız olarak ele aldı. Oyunculuğa geri dönmenin, özellikle Dunham ile ilk kadın yönetmeni olarak çalıştığını söyledi.

Dizi, 30'lu yaşlarında gezinen Millennials ile ilgili temaları araştırıyor.

Ratajkowski, “Bence binlerce yıl garip bir pozisyonda.” Dedi. “Nasıl giyineceğimizden, yaşlanacağından emin değiliz. Otuz beş şimdi farklı bir şey ifade ediyor.”

“Çok fazla” karakteri, dışa doğru başarıya rağmen, Ratajkowski'nin önceliklerini yeniden değerlendirmeye karar verdiğinde kendi “oyunumun en üstünde” olma deneyiminden ilişki kurabileceğini söyledi.

“Bazen size kişisel olarak neyin tatmin edici olduğu konusunda gerçekten dürüst olmalısınız” dedi.

İleriye baktığımızda, Ratajkowski, modelleme ve oyunculuğun ötesinde eğlence'deki rolünü genişletmeye olan ilgisini dile getirdi.

“Her zaman kameranın diğer tarafında olmak istedim,” dedi.

“Çok fazla” şimdi Netflix'te yayınlanıyor.

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings” için bir içerik yapımcısıdır. Chicago merkezli, şov için canlı etkinlikleri ve özel röportajları kapsaması konusunda uzmanlaşmıştır. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu emektarıdır ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.