“Gossip Girl” mezunu Taylor Momsen, İspanya'da sahne alırken sopayla ısırıldı: “Gerçekten bir cadı olmalıyım”

amazing

New member
6/1: CBS Hafta Sonu Haberleri

20:49

“Gossip Girl” mezunu Taylor Momsen, geçen hafta İspanya'da grubuyla konser verirken sopayla çok yakın -çok yakın- karşılaştı.

30 yaşındaki oyuncu, Cuma günü Instagram'da, grubu The Pretty Reckless ile Sevilla'da sahnedeyken bacağına bir yarasa düştüğünü gösteren bir video paylaştı.

Momsen'in kalabalığa “Siz bir şeye işaret ediyorsunuz ve ne dediğinizi bilmiyorum” dediği duyuluyor. Bazıları onu işaret edip bağırıyordu.

Bir süre sonra bacağında ne olduğunu anladı.

“Şu anda bacağımda uçan bir yarasa var. Birisi bana yardım edebilir mi lütfen?” dedi sakince mikrofona.

The Pretty Reckless'tan Taylor Momsen, 29 Mayıs 2024'te İspanya'nın Sevilla kentinde Estadio La Cartuja'da sahneye çıkıyor.

Fotoğraf: Mariano Regidor/Redferns, Getty Images aracılığıyla

“Dedikoducu Kız”da Jenny Humphrey rolüyle tanınan Momsen'in kendisini sopadan korumaya çalışması sırasında çok sayıda adam sahneye çıkarak yardıma koştu.

Momsen kalabalığa şaka yollu “Gerçekten bir cadı olmalıyım” dedi. “Sopada bir sorun yok. O benim yeni arkadaşım olacak.”

Konserin ardından Momsen, kuduz aşısı için hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Instagram'da “Çok tatlıydı ama evet, beni ısırdı… yani önümüzdeki iki hafta boyunca kuduz aşısı olacak” diye yazdı.

Momsen, yerel haberlerde gördükten sonra ona “yarasa kız” adını verdiğini söylediği hastane personeline teşekkür etti.

Ayrı bir gönderide Momsen, “kuduz aşısının eğlenceli olmadığını” söyledi.

Pretty Reckless, AC/DC'nin Güçlendirme Turu'nda açılışını yapıyor.

Daha

Lucia Suarez Sang

Lucia Suarez Sang, CBSNews.com'da yardımcı yönetici editördür. Daha önce Lucia, Connecticut'taki FOX61 News'te dijital içerik direktörüydü ve daha önce FoxNews.com, Fox News Latino ve Rutland Herald gibi yayın organlarında yazılar yazmıştı.