hastalığı ve Doña Florinda'ya olan aşkı

Barbie45

New member
Carlos VillagranQuico'yu oynayan oyuncu Çocukkarakteri Roberto Gomez Bolañosbugün 80 yaşına giriyor. Şimdiki durumu, Meksika TV programının Arjantin'de ve İspanyolca konuşulan tüm dünyada reytingleri kırdığı dönemdekinden biraz farklı.

Geçen yılın kasım ayında Meksikalı bir gazeteci, büyük tombul yanakları olan o iri çocuk Villagrán'ın prostat kanserine yakalandığını bildirdi. Oyuncu kendisi de ameliyat olduğunu doğruladı ve “Allah'a şükür” müdahalenin iyi sonuç verdiğini söyledi.

Bir merak konusu: Batıl inançtan dolayı vasiyetini yazmamış…

O zaman “Vasiyetimi yerine getirmekten korkuyorum” demişti. “Murphy'nin teorisine göre, tek bir şey söylediğiniz anda her şey değişir. Bu yüzden biraz daha düşünmeye devam ediyorum.”

İki güç birbirini selamlıyor: Carlos Villagrán ve Carlitos Balá. Fotoğraf: Fernando de la Orden

Instagram'da yaptığı paylaşımın başlığında “Endişelenmeyin veya korkmayın, bu uzun zaman önce oldu ve ben bunu hiç duyurmadım” diye yazdı.

Doña Florinda ile bir aşk hikayesi

Carlos Villagran ve Florinda Meza Bunlar El Chavo del 8'in iki önemli parçasıydı, ancak her şeyin pembe olmadığı zaten biliniyor: 70'lerin o yıllarında Quico ve Doña Florinda, pek de iyi bitmeyen bir aşk hikayesi yaşadılar.

Villagrán ve yanakları...
Villagrán ve yanakları…

Villagrán, “Bir zamanlar yetişkin olmadan arkadaş, yakın arkadaş olduğumuz bir dönem vardı” dedi. “Ama arkadaşlığından başka bir şeye geçmek istemesi çok güçlüydü ama ben buna dayanamadım.” Son olarak Meza ile olan ilişkisine dair pek çok şüphenin ardından, efsanevi Meksika dizisinde Doña Florinda'yı canlandıran kişiyle aşk yaşadığına dair emarelerin bulunduğunu ifade etti. Bu bağlamda, Meza'nın (Gómez Bolaños'la evlenmeden önce) bir keresinde bir atölyede arabasını aramak için kendisine eşlik etmesini istediğinde onu kazanmaya çalıştığını ve ardından onu birkaç içki içmeye davet ettiğini söyledi.

“Bir içki içmeye gittik ve arkadaş olmaktan biraz daha samimi bir şeyler ortaya çıktı ama daha ileri gitmedi, hoşuma gitmedi” dedi. O sırada Quico evliydi, bu yüzden tercüman ve Chavo'nun yaratıcısından tavsiye istedi. “Hatta Chespirito'dan yardım bile istedim, ona 'Bak kardeşim, bu iş böyle' dedim. O da bana 'Muazzam, mutlak bir kesinti yap' dedi.”

Florinda Meza'nın nihayet Gómez Bolaños'la çıkmaya başladığı biliniyor: “O zaman nefes aldım ve havanın saf, beyaz, güçlü, soğuk ve lezzetli olduğunu gördüm. Hastalanıp revire gitmesine rağmen.” Roberto bana şunu söyledi: benim pozisyonumda kal… Ondan sonra pek çok şey oldu ve o onun ortağı oldu.”

Florinda ve Roberto'nun aşk hikayesi oldukça tartışmalıydı. Kendisi 22 yaşındaydı ve Bolaños o sırada 42 yaşındaydı: Graciela Fernández ile evliydi ve altı çocuğu vardı.

“Bu bir skandaldı, herkes bize karşıydı. Birçok kişi bana kızdı, beni eleştirdi, o bundan dolayı acı çekti, bana dağcı olduğumu, tırmanmak için yaptığımı, koca hırsızı olduğumu söylediler. Meza bir röportajda bunun bir yıl bile sürmeyeceğini söylemişti. Bir skandal olmasına rağmen 40 yılı aşkın süredir birlikteydiler, evlendiler ama çocukları olmadı.

Carlos Villagrán, Quico rolünde, Amerika Birleşik Devletleri büyükelçiliğinde.
Carlos Villagrán, Quico rolünde, Amerika Birleşik Devletleri büyükelçiliğinde.

Quico'nun tartışmalı yeri

Villagrán, Meksika'daki ABD büyükelçiliğinde tartışmalı bir noktada göründü. Amacı yasadışı sınır geçişini caydırmaktı ve video ağlarda tartışmalara neden oldu.

Bir dakikadan az süren olayda yurttaşlarından ABD'ye yasadışı yollardan geçmemelerini istiyor.

“Merhaba arkadaşlar, öncelikle sus, sus, sus, beni çaresiz bırakıyorsun! Size söylemem gereken çok önemli bir şey var, Amerika Birleşik Devletleri sınırını geçmeyin çünkü babanız, anneniz, amcanız, köpeğiniz, kediniz, muhabbet kuşunuz, herkes tehlikede olabilir, yasal olarak geçmek daha iyidir . Eğer bunu yaparsanız sizi anlayışla karşılarım,” dedi Villagrán efsanevi karakteri gibi giyinerek.