Helene Kasırgası ve Milton'un yardımları CBS ve CMT'de yayınlanıyor

amazing

New member
Kasırgaların ardından yardım çabaları için para toplama yardımı Helen Ve Milton Cumartesi gecesi, Haberler'in ana şirketi Paramount Global'in iki bölümü olan CBS ve CMT'de yayınlanacak. Bir saat sürecek olan “United Way Benefit for Hurricane Relief” programı ET/PT saat 20:00'de yayınlanacak ve aynı zamanda Showtime, Paramount Global ve United Way'in çarşamba günü duyurduğu Paramount+ üzerinden de yayınlanacak.

Etkinlikte Clay Aiken'ın performansları yer alacak. Tyler HubbardChris Janson, Jonathan McReynolds, Carly Pearce Ve Britney Spencer.

Backstreet Boys, Billy Bob ThorntonBilly Burke, Blake Shelton, Şovmen CedricCody Alan, Jackson Dean, JB SMOOVE, Kelsea BalleriniMax Thieriot, “CBS Mornings”in ortak sunucusu Nate Burleson, “The Late Show”un sunucusu Stephen Colbert, Taye Diggs Gösteri sırasında Zac Brown Band de sahneye çıkacak.

Brittney Spencer, 13 Ekim 2024'te New York'ta Brooklyn Paramount'ta sahne alıyor.

Astrida Valigorsky/Getty Images

Yardım, arka arkaya yaşanan fırtınaların ardından yardım ve toparlanma çabaları için para toplamayı amaçlıyor. ortalığı kasıp kavurdu Eylül ve Ekim aylarında Güneydoğu'da çok sayıda insanı öldürdüler.

Milton iken taradı Helene, Ekim ayı başında Florida yarımadasında karaya çıktıktan sonra, Eylül ayı sonlarında karaya çıktıktan sonra iç kesimlere doğru hareket etti ve bu durum, Florida'da feci su baskınlarına neden oldu. Kuzey Karolina.

İçerik Genel Müdürü Melissa C. Potter, “Paramount Global ve markaları, Helene ve Milton Kasırgalarından etkilenenlere yardım etmek için ABD genelindeki kitlelere ulaşmada 'United Way Benefit for Hurricane Relief' konusunda United Way Worldwide ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyor” dedi. Paramount Global'de Değişim için ve United Way Worldwide mütevelli heyeti üyesi bir açıklamada bulundu.

Potter, “United Way'in kriz zamanlarında insanlara yardım etmek için yerel liderleri, sektörler arası ortakları ve toplumu nasıl bir araya getirdiğini ilk elden gördüm ve bu yardım etkinliğiyle toplanan kaynaklar, ihtiyacı olanların iyileşmesine ve yeniden inşa edilmesine yardımcı olacak” dedi.

Yardım Pazartesi ve Salı günleri Nashville, Tennessee'de kaydedildi.

Daha

Alex Sundby

Alex Sundby, CBSNews.com'da kıdemli editördür. Alex, içeriği düzenlemenin yanı sıra son dakika haberleri, suç ve kötü hava koşulları hakkında yazıların yanı sıra çok eyaletli piyango ikramiyelerinden 4 Temmuz sosisli sandviç yeme yarışmasına kadar her şeyi ele alıyor.