Idina Menzel “Redwood” da Broadway'e döner

amazing

New member
Geçen sonbaharda, süperstar Idina Menzel New York'ta olmadığında, Kaliforniya, Oakland'da takıldı. Bandaloop stüdyolarında, bir ipin sonunda askıya alınmış dans etmeyi öğreniyordu… ve Yerde bir dansçı. “Ne yaptığımı bilmiyorum!” diye bağırdı.

Ama tam olarak gördüğünde Neden Bunu yapıyordu, aniden mantıklı.

Idina Menzel yerçekimine meydan okuyor.

Haberler

Yeni Broadway müzikal “Redwood” da seyirci, Redwood Ormanı'nın kalbine ve görünüşe göre ağaçların kendilerine taşınıyor. 90'lı yılların sonlarında, onu kesilmekten kurtarmak için bin yıllık bir redwood'da iki yıldan fazla bir süre geçiren Julia Butterfly Hill adlı bir kadından gevşek bir şekilde ilham alıyor. Çabası işe yaradı: ağaç kurtarıldı.

Ve şimdi, Menzel ve yazar-yönetmen Tina Landau, on yıldan fazla bir süredir tekmeledikleri bir fikirle kendi inanç sıçramalarını alıyorlar.

Deneylerinin başarısız olacağından endişe duyup duymadığı sorulduğunda Landau, “Evet, hala endişeliyim. Bilmiyordum. Ama hem kendim hem de Idina için bu tutku projelerinden biriydi, hadi Sadece olacağının olacağına güvenin. “

“Redwood” her şeyden uzaklaşan işkolik bir anne ile ilgilidir ve kendini hayatının sonsuza dek değiştiği Redwood ormanında bulur.

Idina Menzel müzikal “Redwood”.

Haberler

Şovun temalarından biri, 300 metrelik sekoyaların aslında birbirini desteklediği gerçeğine dayanıyor. Landau, “Kökleri yere sadece beş ya da altı metre yere gidiyor. Kökleri, diğer ağaçların köklerine ulaşana kadar ve bunlarla iç içe olana kadar aşağı doğru gidiyor. . “

Idina Menzel'i dinlemek için Müzikal “Redwood” dan “Great Escape” i gerçekleştirin, aşağıdaki video oynatıcısına tıklayın:

Redwood Müzikal Feat'ten “Büyük Kaçış”. Idina Menzel ile
Redwood Müzikal YouTube'da

Şu anda önizlemelerde olan müzikal tamamen yeni, ancak Menzel tanıdık bir zeminde. 1996'da “Rent” de açtığı aynı tiyatro olan Nederlander Tiyatrosu'nda sahne alıyor. “Evet, benim için bir eve dönüş gibi. Tam bir daire. Bu benim için çok duygusal. Sahip olduğum ilk profesyonel işti – ve bu bir Broadway şovuydu. Yani, süper çirkindim. Hayatımda güzel bir zamandı. “

Oyuncu Idina Menzel, Broadway müzikal “Redwood” ın yıldızı.

Haberler

BT olmuş Güzel. 25 yaşındaydı ve “Rent” deki performansı onu bir Tony Ödülü adaylığı ile kare haritaya koydu. “Her zaman almak istediğim bir rekor anlaşma aldım” dedi. “Bir plak şirketine çok kötü imzalamak ve kendi albümümü yapmak istedim ve yaptım. Ve bu bir rüyaydı. Ama sonra sadece üç albüm sattım. Yani, etiketten düştüm Ve o zamana kadar, bu tony adayı olan aktris 'kiradan' bir tür momentum. İşlerin gerçekten tekrar bakmaya başladığı 'kötü'. “

Broadway'in “Wicked” deki orijinal Wicked Witch Elphaba olarak Menzel bir Tony kazandı ve şovu mega hit'e dönüştürmeye yardımcı oldu, ancak yeşil olmak her zaman kolay değildi. Elphaba'nın ona ne verdiğini sordu Menzel, “Hayatımın geri kalanında yeşil kulaklar!” Diye yanıtladı.

Idina Menzel, “Wicked” ten “David Letterman ile Geç Gösteri” nden “Meydanı Gravity” ü gerçekleştiriyor:

“Wicked” oyuncu kadrosu “meydan okuyor Yerçekimi” | David Letterman ile
Mektup adamı YouTube'da

Ve sonra, Disney'in “Frozen” daki animasyonlu bir prensesdi, milyonlarca prensesin başından çıkamayacağı şarkıyı söylüyor. “'Let It Go' ile ilişkim muhteşem” dedi. “Bu benim başıma gelen en iyi şeylerden biri. İnsanlar her zaman 'Böyle bir şarkıdan hastalanıyor musun?' Ve belki sana yalan söylediğimi düşünüyorlar, ama gerçekten bilmiyorum. “

Idina Menzel, Elsa olarak “Dondurulmuş” da “Let It Go” ı gerçekleştirir:

Disney'in Dondurulmuş “Let It Go” dizisi Idina Menzel tarafından gerçekleştirildi ile
Walt Disney Animasyon Stüdyoları YouTube'da

“Küçük bir kızken, orada böyle bir şarkı söylerken orada olacağımı hayal edersem, buna inanmazdım. Ya da hayır, ben istemek 'Çünkü küçükken gerçekten çok kendini beğenmiştim ve aslında, biliyorsun, kendime inandım ve' Kesinlikle, kesinlikle benim için olacak 'diye düşündüm.'

Ama Menzel'in bir sonraki büyük şarkısını yazma görevi, Asla Büyük bir Broadway yıldızı (veya herkes için) için yazılmıştır. “Redwood” besteci Kate Diaz'ın ilk şovudur, ama bunu asla bilemezsiniz. Idina Menzel için yazmanın nasıl bir şey olduğunu sordu Diaz, “Bu inanılmaz. Daha önce hiç kimse için yazmamıştım, başlamak için çok harika bir yer!

Diye sordum, “Senin küçük bir parçanız var mı? Bu'? “

“Demek istediğim, genellikle yapabilir,” diye yanıtladı Diaz, “Yani, gerçekten değil.”

Ve klasik vokal riffini geri getirdiği yeni “Wicked” filminde gösterdiği gibi talep üzerine yapabilir.

Idina Menzel ve Kristin Chenoweth, “Wicked” in orijinal Broadway prodüksiyonunun yıldızları, film uyarlamasında bir kamera hücresi paylaşıyor.

Evrensel Resimler

Yeni şovu, Green'e gitmek için farklı bir yol sunuyor: yapraklı bir sekoya ormanına daldırma. Yeni düzenli Nederlander'daki koltuklar bile yeşil. Menzel için inanmak neredeyse zor: “Uzun yıllar sonra meyve verdiğini görmek çok nadirdir ve konuşurken Nederlander'a kelimenin tam anlamıyla bir şeyler yüklüyorlar. Ve sadece, bu konuda çok duygusalım.

Ve şimdi yine yerçekimine meydan okumayı umuyor. Menzel, “Ama bence yeşil ve yüksek, uçmak, kelimenin tam anlamıyla veya mecazi olarak, hayatımda, karakterlerimde cevap vermem veya çekmem gereken bir şey.” “Ve bundan memnunum!”

Idina Menzel ile genişletilmiş bir röportaj izleyin:

Genişletilmiş Röportaj: Idina Menzel

20:47

Daha fazla bilgi için:

John D'Amelio tarafından üretilen hikaye. Editör: Steven Tyler.

Daha

Tracy Smith

Tracy Smith, 2000 yılında Haberler'e katılan “Haberler Sunday Morning” ve “48 Saat” için ödüllü bir muhabirdir. Smith, çok çeşitli konuları ele alarak haber yapan sanatçılarla harekete geçerek röportajlar üretti. Derinlik Raporlama.