Ione Skye, yeni anılardaki ünlü baba olan geçmiş ilişkilerle yüzleşir, “Her şeyi söyle”

amazing

New member
1989 filmi “Söyle” de koparma rolüyle tanınan aktör Ione Skye, hayranlara “Her Şey Söyle” başlıklı yeni bir anılarda göz alıcı ama çalkantılı Hollywood hayatının arkasına bir bakış veriyor.

Anısına, 54 yaşındaki oyuncu, sadece 15 yaşındayken başlayan ve “River's Edge” de Keanu Reeves'in yanında başrolde başlayan bir yolculuğa yansıyor ve ekranı Phoenix, Matthew Perry ve John Cusack ile birlikte, genç idol statüsünü güçlendirecek filmlerde paylaşıyor.

Skye, “Resimlere tekrar baktığımda neredeyse ne kadar genç göründüğümü alamıyorum.” Dedi.

Anı ayrıca ilişkisini de detaylandırıyor Kırmızı sıcak biber 16 yaşındayken başlayan ve 24 yaşındayken başkan Anthony Kiedis.

Perspektifi zamanla değişmesine rağmen, “Rock n 'roller'ın bu tehlikeli karanlık prensi fikrini beğendim” diye yazıyor.

“Beni şok ediyor. Ve kendim için de kötü hissediyorum,” dedi Skye. “Anthony Kiedis'i tanıdığım için mutluyum ve [Red Hot Chili Peppers bassist] Flea, ama keşke on yıl sonra onlarla tanışsaydım ve hiç çıkmadım. “

Kiedis ilişkileri sırasında eroin bağımlılığı ile mücadele etti. Neden kaldığı sorulduğunda Skye, “Onu kurtarmam gerektiğini düşündüm.” Dedi.

Aktris daha sonra 21 yaşında Beastie Boys'tan Adam Horovitz ile evlendi, bu da Skye'nin kadınlarla olan işleri nedeniyle bitmeden yedi yıl önce bir ilişki. Özellikle bu ilişkinin sonu, Skye, 25 yıl sonra bile tekrar bakmak zor.

“Bu kitabı yazmayı keşfettim, kederle iyi olmadığım çok açıktı. Hiç kayıpla iyi değilim” dedi. “Hala acı verici buluyorum. Bir Beastie Boys şarkısını bile dinleyemiyorum. Bana bir ölüm gibi geliyor.”

Acının sadece “tatlı bir insana” zarar vermekle kalmayıp aynı zamanda kendine zarar vermekten geldiğini hissettiğini söyledi.

Skye'nin anılarının çoğu, doğduğunda ayrılan babası İskoç şarkıcı Donovan Leitch'in yokluğuyla ilişkilerinin nasıl şekillendiğini araştırıyor.

“Güzel müziğini duymak bazen çok acı vericiydi çünkü birinin güzel sanat yaptığını görmek ve 'Bu benim için nerede?' 'Diye düşünmek zor.

Kitap, Leitch'in avukatının Skye zaten başarılı bir oyuncu olduğu zaman babalık testi isteyen bir mektup gönderdiğinde rahatsız edici bir bölüm ortaya koyuyor.

“İnanamadım,” dedi.

Sonuçta Skye, babalık testine karşı karar verdi. Skye, 18. doğum gününe kadar babasıyla tanışmadığını söylüyor.

“Garipti. Şu anda ilk kez dokunduğumuzu ve sarılmayı gerçekten bilinçliydim,” diye hatırladı. “Üzücü olan şey daha fazlasını istedim. Evet, sadece ve hala yapıyorum. Onu tekrar görmek istedim.”

Skye, hamile kaldığında ve nişanlısı tasarımcı David Netto ile ayrılırken başka bir vahiy olurdu.

“Duştaydım, hamile ve ağlıyordum çünkü çok stresliydi. Ve sonra annemin muhtemelen 1969'da duşta bana hamile olduğunu düşündüm.” Dedi. “Bu bir desenin çok doğrudan bir tekrarı.”

Şimdi kocası müzisyen Ben Lee ve aileleri ile Avustralya'da yaşayan Skye, aynı eşsiz erken şöhret deneyimini paylaştıklarını söylüyor.

“Biz gençken kariyerlerimiz gerçekten büyüktü ve ikimiz de kariyerlerimizi devam ettirmenin iniş ve çıkışlarıyla uğraşmak zorunda kaldık.” Dedi.

Beş yıl önce Skye, ailesini İrlanda'daki babasını ve üvey annesini ziyaret etti, şifa olarak tanımladığı bir gezi. Ayrıca, şarkılarından birini içeren “Zodiac” filmindeki rolüyle babasıyla bağlantı kurdu.

Anılarını tamamlamayı düşünen Skye, buna “kendini affetme eylemi” olarak adlandırdı.

“Çok gurur duydum. Kendim hakkında çok şey öğrendiğimi hissettim” dedi. “Uzun zamandır biraz kırbaç gibi hissettim, ama güzel bir yere yerleşiyorum.”

Haberler'ten daha fazlası

Anthony Mason

Anthony Mason, Haberler için kıdemli bir kültür ve kıdemli ulusal muhabirdir. “Pazar sabahı CBS” e sık sık katkıda bulundu.