John Krasinski, People dergisi tarafından 2024'ün Yaşayan En Seksi Erkeği seçildi

amazing

New member
Ofis tartışmaları başlasın – John Krasinski, People dergisinin 2024 Yaşayan En Seksi Erkeği seçildi.

Dergi, oyuncu-yazar-yönetmenin Salı gecesi “Stephen Colbert ile Geç Gösteri”de seçileceğini duyurdu.

Krasinski, “Quiet Place” serisini başlatmadan ve aksiyon dizisi “Jack Ryan”ı yönetmeden önce “The Office”te rol aldı. Dergiye verdiği bir röportajda, aktör arkadaşı Emily Blunt'un, kapağı evlerine duvar kağıdı olarak yapıştırma sözünü yerine getirmesini umduğunu söyleyerek şaka yaptı.

Yapımcı-yönetmen-yazar John Krasinski, 13 Mayıs 2024'te New York'ta SVA Theatre'da Paramount Pictures'ın “IF” filminin galasına katıldı.

Evan Agostini / Invision / AP

Mantoyu ondan alıyor geçen yılın ödülü Patrick Dempsey.

Colbert, duyuru yapılmadan önce seçimin kendisi olacağından emin olduğuna dair şaka yaptı. Daha sonra, “Gerçekten bunun benim yılım olacağını düşündüm. Şimdi. Kimle dalga geçiyoruz? Asla yaşayan en seksi erkek olmayacağım” dedi.

Önceden kaydedilmiş bir skeç sırasında Colbert ve Krasinski, Krasinski'nin seksi olmaya yönelik “6 adımlı programını” tanıttı.

45 yaşındaki Krasinski, People'a bu onur karşısında ilk tepkisinin “aslında anında bayılma olduğunu söyledi. Sıfır düşünce” dedi. Kendisine şaka yapılabileceğini düşündüğünü ekledi.

Sahte belgesel “The Office”in ABD versiyonunda sarkık saçlı, ince yapılı Jim'i oynayarak ün kazandı ve Amazon'un “Jack Ryan” dizisinde daha önce Alec tarafından canlandırılan Tom Clancy karakterini canlandırarak temiz kesimli, kaslı aksiyon yıldızına dönüştü. Baldwin, Harrison Ford ve Ben Affleck beyazperdede. Aynı zamanda üç filmlik bir seriye dönüşen ve kısa ömürlü ama oldukça popüler olan pandemi dönemi web dizisi “Some Good News”un yaratıcısı olan “A Quiet Place”in ortak yazarlığını, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendi.

Bu yılın başlarında, Blunt'un da yer aldığı, hayali arkadaşlar hakkında bir film olan “IF” adlı altıncı yönetmenlik denemesine giriş yaptı.

Birlikte iki kızları var.

Krasinski, People'a bu onurun muhtemelen evdeki şakalardan daha fazlasıyla sonuçlanacağını söyledi.

“Sanırım bu benim daha fazla ev işi yapmamı sağlayacak” diye espri yaptı.

Şimdi 40. yılında, Yaşayan İlk Seksi Erkek Mel Gibson'dı. Geçmişteki diğer alıcılar arasında Brad Pitt, George Clooney, John F. Kennedy Jr., David Beckham, Michael B. Jordan, John Legend, Dwayne Johnson, Paul Rudd ve Pierce Brosnan yer alıyor.

Haberler'den daha fazlası