John Mulaney “Herkesin Canlı”, Sobriety ve Babalık

amazing

New member
John Mulaney, tanıdık olan komik olan bir komedi süperstarıdır. 42 yaşında, zaten adına beş puan alan özel bir özelliğe sahip… Üç primetime Emmy… ve oyundaki en iyi stand-up adamlarından biri olarak ün.

“Şimdi, haberi takip edip etmediğinizi bilmiyorum ama kulaklarımı açık tutuyorum ve her yerde herkes her zaman her şey hakkında süper bir şey gibi görünüyor.”

Ancak yeni işi için stand-up oturuyor. Mulaney, Netflix'te bir kanepe ve ünlü konuklarla bir talk show düzenliyor. Ve her şey canlıdır, çünkü bu şekilde daha iyi seviyor. “Daha fazla tehlikede gibi geliyor,” dedi. “Bunu seviyorum. En iyisi.”

Diye sordum, “Bu duyguyu açıklayın – bir uçuruma karşı gelmek ve üzerinde biraz sarkmak gibi mi?”

“Hayır,” diye yanıtladı. “Üzerinde sarkıyor her zaman. ”

Geçen yıl Netflix Komedi Festivali sırasında, depremler ve çakallar gibi “LA Things” hakkında konuşan “LA'da Herkes” adlı bir deney olarak başladı. Şimdi gösteri daha geniş bir odak noktası ve yeni bir isim, “Herkes John Mulaney ile yaşıyor”. Bu haftadan başlayarak her Çarşamba gecesi yayınlanacak. “Umarım birçok insanın izlediğini bilmek eğlenceli bir duygu,” dedi ve “ve canlı, küresel, gecikme olmadan ve kariyerinize gerçekten zarar verebilirsiniz!”

“Herkes John Mulaney ile Live” için bir teaser izlemek için aşağıdaki video oynatıcıya tıklayın:

Herkes John Mulaney ile Yaşıyor | Resmi Fragman | Netflix ile
Netflix YouTube'da

Ve canlı TV hakkında her şeyi biliyor. Mulaney için “Saturday Night Live” ev çim. 2008 yılında orada yazar olarak başladı ve Bill Hader'in Stefon gibi en büyük karakterlerinin bazılarını yaratmaya yardımcı oldu. Mulaney, bu Cadılar Bayramı skeçinde olduğu gibi Hader'i atmak için son saniyede senaryoyu sık sık değiştirirdi:

Stefon: “Blackula, Black Dracula'yı duydun mu? Peki, Yahudi bir drakula var.”
Seth Meyers: “Ah, adı ne?”
Stefon: “Sidney Applebaum!”

Görünüşe göre John Mulaney'nin doğduğu şeydi. Chicago'da yetiştirilen Mulaney, komedinin kaderi olduğunu hissettiğini söyledi. Komik olduğunu fark ettiğinde bir anı olup olmadığı sorulduğunda Mulaney, “Bu şeylerde her zaman ilginç” dedi, çünkü bencil görünmek istemiyorsun, ama komik olduğumu düşünmediğim bir zamanı hatırlamıyorum. “

Georgetown'dan mezun olduktan kısa bir süre sonra “SNL” ye katıldı ve bir kariyer başlatıldı. New York'ta iz bıraktı, ancak şimdi yıl boyunca yaşadığı Güney Kaliforniya'ya hayran kaldı.

En sevdiği yerlerden biri olan Hollywood'daki efsanevi Amip müziğinde rekor alışveriş yaptı.

“Böyle yerlere çıktığınızda insanlar size geliyor mu? Yoksa seni yalnız mı bırakıyorlar?” Diye sordum.

“Biraz,” dedi. “Şakam, Louis Farrakhan gibiyim: Küçük bir grup insan için çok şey demek.”

Muhabir Tracy Smith, Hollywood'daki Amip Music'te komedyen John Mulaney ile birlikte. (Sepetinde, yeni dalga grubu Squeeze'nin “Argybargy” albümünü görüyoruz, bu ondan daha eski.)

Haberler

Gerçek şu ki, Mulaney itiraf edeceğinden çok daha büyük. En son özel “Baby J” de tükenmiş bir kalabalığa oynadı ve uyuşturucu bağımlılığı ve iyileşmesine odaklandı. Seth Meyers ve Fred Armisen gibi arkadaşlar tarafından sahnelenen 2020 müdahalesini anlatıyor: “Şimdi bunu söyleyeyim, garip olmak istemiyorum, yıldızlarla dolu bir müdahaleydi.”

Komik Şimdielbette: Mulaney dört yıldan fazla bir süredir temiz olduğunu söylüyor.

Sobriety'nin her gün hakkında düşündüğü bir şey olup olmadığı sorulduğunda Mulaney, “Eh, bu iyi bir soru. Her gün kokain, opioidler ve benzodiazeprin düşünmüyorum. İhtiyacım olan uyanıklığı anladığımı kabul edeceğim. Her gün düşünmüyorum. Her gün düşünmüyorum. Ben de hayatımı asla hissetmiyorum, belki de asla hissetmiyorum, belki de asla hissetmiyorum, belki de asla hissetmiyorum. Kimyasallardan kaçınmaktan daha büyük bir terim gibi, kesinlikle her gün düşünüyorum. “

Mulaney, karısı aktris Olivia Munn'a iyileşmesine yardımcı olarak kredilendiriyor. Onu Psylocke oynadığı Aaron Sorkin'in “The Newsroom” veya “X-Men: Apocalypse” dan hatırlayabilirsiniz. Ama gerçek hayatta da biraz süper kahraman; 2023 yılında meme kanseri teşhisi kondu ve ilk testten çift mastektomiye kadar tüm yolculuğunu çevrimiçi olarak paylaştı. Diğer kadınlar o zamandan beri ona hayatlarını kurtarmak için kredilendirdi.

John Mulaney ve Olivia Munn, 2 Mart 2025'te Beverly Hills, California'da 2025 Vanity Fuarı Oscar Partisi'ne katılıyor.

Getty Images üzerinden Phillip Faraone/VF25

Mulaney, “Kanserinin keşfedilmesinin tek nedeni olan bu ömür boyu risk değerlendirme testi var. [say] Risklerinin bundan ne kadar yüksek olduğunu keşfettiler, şaşırtıcı. “

Ayrıca iki küçük çocuğu Malcom ve Mei için anne. “Bu hissi birçok kez var, gidiyorum,” Bu kişiyi tanıdığıma inanamıyorum, bırakın evli Ona, 'dedi.

Babalık ona sadece yeni malzeme değil, aynı zamanda hayata da yepyeni bir bakış açısı verdi.

Kasım 2024 Monologu'sundan “Saturday Night Live” dır:

“Eşim ve ben sadece ailemize bir kız çocuğu karşıladık.… Eşim beş haftalık bir çocuğa bakıyor ve ben iki yaşındaki çocuğu dışarı çıkarıyorum. Ve bu adil değil. Bu, hiç bir emeğin eşit dağılımı değil. 'Beş haftalık bir yaşında, iki yaşındaki bir çocuk alacağım' diyeceğim, 'Bu mahkumiyeti patates taşıyın.'

John Mulaney, insanları güldüren iyi bir hayat yarattı. Şimdi, bir koca ve baba olarak, yaşayacak bir şeyi olduğunu söylüyor için.

Babalığın dünyaya nasıl baktığını nasıl değiştirdiğini sordu, Mulaney “Ben içinde şimdi bir baba olduğum için dünya. Başım ondan önceki tek evimdi. Oğlum doğduğunda, ilk düşüncem, 'Oh, Orası sen. ' Ve kızım doğduğunda, 'woo-woo' ya da başka bir şey ses çıkarmamam-ama doğduğunda, 'Oh!' Düşüncem, 'Oh, daha önce tanıştık. Seninle başka bir zamanla çarpıştım. ' Yani, bu insanlar sadece bilmiyorum, beni dünyayı çok daha fazla yap. “

Online özel – John Mulaney ile genişletilmiş bir röportaj izleyin:

Genişletilmiş Röportaj: John Mulaney Stand -up Persona'da

21:59

Daha fazla bilgi için:

John D'Amelio tarafından üretilen hikaye. Editör: Lauren Barnello.

Daha

Tracy Smith

Tracy Smith, 2000 yılında Haberler'e katılan “Haberler Sunday Morning” ve “48 Saat” için ödüllü bir muhabirdir. Smith, çok çeşitli konuları ele alarak haber yapan sanatçılarla hareket, derinlemesine raporlama ile röportajlar üretti.