“Kaplan Kral” Joe Exotic hapishaneye nişanlandığını duyurdu

amazing

New member
CBS Haber Teksas

Canlı

FORT WORTH- Netflix dizisi “Tiger King” ile ünlenen ve şu anda federal hapishanede hapis yatan Joe Exotic, Teksas'ta bir mahkum arkadaşıyla nişanlı olduğunu ve evlenmeyi umduğunu söylüyor.

Gerçek adı Joseph Maldonado olan Exotic, şu anda Fort Worth Federal Tıp Merkezi'nde hapsediliyor. Çarşamba günü yaptığı açıklamada, kendisinin mahkum arkadaşı Jorge Marquez Flores ile evlenmek için federal hapishaneye evlilik başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

Maldonado mahkum edildi 2019'da, 19'u yaban hayatı suçları ve 2'si hayvan aktivistini öldürmesi için tetikçi kiralamak da dahil olmak üzere 21 suçla ilgili Carole Baskın. 21 yıllık cezasını çekiyor.

Joe Egzotik, Jorge Flores

Maldonado'nun basın açıklamasına göre, aslen Meksikalı olan nişanlısı 33 yaşındaki Jorge Marquez Flores, göçmenlik ile ilgili sorunlar nedeniyle cezasını çekiyor.

Maldonado'ya göre her iki adam da hapishanenin başvurularını onaylayacağı konusunda iyimser ve Maldonado'nun itirazının başarılı olacağına dair “büyük umutlar” taşıyor. İkisinin 2025 ortalarında hapisten çıkacağını umuyor.

Maldonado, basın açıklamasında hem kendisi hem de Flores için başkanlıktan af ve Flores için sığınma talebinde bulundu.

Maldonado, haber bülteninde şunları yazdı: “Başkan olan veya Başkanlığı kazanan birinin doğru olanı yapmasını ve beni bağışlamasını diliyorum, böylece kendi ülkemin hayatımın son 7 yılı boyunca yaşattığı bu kabusu atlatabilirim.” “Tek yaptığım bir hayvanat bahçesi inşa etmekti ve bazıları bunu çok kıskandı. Daha sonra kendi ülkem tarafından hapse atıldım.”

Haberler'den daha fazlası

SE Jenkins

SE Jenkins, CBS Texas'ın dijital içerik üreticisidir. Ayrıca Tallahassee ve Myrtle Beach'te Dijital İçerik Yapımcısı olarak görev yaptı. SE, Texas Eyalet Üniversitesi, Aarhus Üniversitesi ve City, Londra Üniversitesi'nden gazetecilik dereceleriyle mezun oldu.