Keri Russell “The Diplomat”ın perdesini araladı

amazing

New member
Kelimenin tam anlamıyla ABD büyükelçisi olarak hareket eden Keri Russell, kiralık bir malikanede bir başka diplomatik krizi prop şampanyayla ustaca dengeliyordu. Ve olay örgüsü her ne kadar makul olsa da senaryoya dayalıydı. Aşırı derecede gösterişli olup olmadığı sorulduğunda Russell şöyle cevap verdi: “Diplomatik dünya mı? Evet, bu televizyon! Onu fazla abartmak zorundasın! Her şey alır çok uzun!

Ama “Diplomat” hamle. İlk sezonunda, Russell'ın karakteri Kate Wyler, Amerika Birleşik Devletleri'nin Birleşik Krallık Büyükelçisi rolüne atıldı (sinir bozucu bir Senato onayı gerekmiyor) ve kelimenin tam anlamıyla inatçı eski büyükelçi kocasıyla (Rufus Sewell tarafından canlandırılıyor) boğuşuyor. Hikaye, İran ve yeniden dirilen Rusya da dahil olmak üzere güncel olaylarla paralellik gösteriyor.

Russell, “Bu, hakkında pek fazla şey bilmediğimiz bir dünya ve bu gerçekten ilginç” dedi. “Dışişleri Bakanlığı'nın genel olarak işlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum. yapma onlar hakkında bir şeyler duy. Perdenin biraz arkasına bakmak eğlenceli.”

“Pazar Sabahı”, bu ayın sonunda yayınlanacak olan 2. Sezonun çekimleri sırasında bu hit Netflix şovunun perde arkasına bakma fırsatı buldu. Büyük bir odada, ziyafet için hazırlanan bir masanın yanında, dizinin yaratıcısı Debora Cahn'ın geçici ofisi bulunuyordu. Çekimler başladığında not almaya devam etti. “Kendime gelecekteki senaryolarda buraya yerleştirilen bir şeyi takip etmem gerektiğini hatırlatıyorum” dedi.

Keri Russell şu anda ikinci sezonunu çeken “The Diplomat”ın setinde.

Haberler

Yazar-yapımcı, CIA draması “Homeland”da ve ondan önce Beyaz Saray'da “The West Wing”de Washington'un siyasetini, anlaşmalarını ve diplomasisini TV izleyicileri için seksi hale getiren bir kariyer inşa etti.

Cahn, “Bir yazar olarak 'Batı Kanadı'nda yetiştim,” dedi ve şöyle devam etti: “Dünyada önemli olan şeyler hakkında, vaaz verici veya açıklayıcı bir hava yaratmadan konuşmanın bir yolu olmasını sevdim. Bunun inanılmaz bir sihir numarası olduğunu düşündüm ve bunun dış politika versiyonunu yapmayı gerçekten istedim.”

Doane, “Şimdi gazeteyi açıp 'Ooh, bu 'Diplomat' için iyi bir hikaye olabilir mi?” diye sordu.

“Her gün,” diye yanıtladı Cahn.

“Diplomat”ın Dışişleri Bakanlığı'nın çalışmalarını abarttığı yönündeki eleştirilere tepki vermesi istenen Cahn, “Bunda bir sakınca görmüyorum. Biraz gösteriş yapmaları gerekiyor! Yani gerçekten çok çalışıyorlar ve iyi iş çıkarıyorlar” dedi. şeyler – ve kesinlikle kimsenin ne yaptıklarına dair hiçbir fikri yok.”

Russell, üniversite hayatını konu alan bir drama olan “Felicity”deki başrolüyle TV izleyicilerine tanıdık geldi. Yakın zamanda gerilim filmi “Amerikalılar”da bir Rus casusunu canlandırdı. “'Amerikalılar' bir bakıma stilize edilmişti ya da en azından benim karakterim öyleydi” dedi. “Her şey bir nevi ruh hali ve heyecan gibiydi. Ve bu daha çok 'Fraggle Rock'; ben her zaman sanki çıldırıyorum ve dakikada bir milyon mil bir şeyler söylüyorum ve bunların hepsi. Bu öyle bir şey ki” farklı bir donanım ve oynaması çok eğlenceli, farklı bir donanım.

“Hız hızlı. Diyaloğun diplomatik doğasının güçlü ve hızlı olduğunu ve eğer anlayabilirseniz eğlenceli olduğunu düşünüyorum!”

Keri Russell, Netflix dizisi “The Diplomat”ın yıldızı.

Haberler

Jane Hartley, gerçek ABD'nin Birleşik Krallık Büyükelçisi, Russell'ın bu rolde “kesinlikle mükemmel” olduğunu söylüyor.

Hartley, “Dizinin en sevdiğim yönlerinden biri, Birleşik Krallık'ta bir kadın büyükelçi olması ve ben de Birleşik Krallık'ta ikinci kadın büyükelçiyim – 200 yılda iki,” dedi.

Doane, “Yaptığınız işin ilgi odağı olması ilginç olsa gerek?” diye sordu.

Hartley, “Biliyor musunuz, bunu duyduğumda ilk başta endişelendim” dedi. “Maddenin doğru olduğundan emin olmak istedim ve sanırım öyle de yaptılar.”

Kendisinin de bu olaya biraz dahil olduğunu itiraf ediyor: “Olayları benimle kontrol ettiler” dedi. “Çoğu gün ofisime gelirseniz, oldukça telaşlı oluyor. Oldukça meşgulüz. Telefonlar çalıyor, insanlar koşuyor, kağıtlar itiliyor. Ve eğer programınızı izlerseniz, bu aynı şeydir. Yani onlar yoğunluğu doğru şekilde ayarlayın.”

Gerçek hayattaki diplomatlardan ne öğrendiği sorulduğunda Russell şöyle dedi: “Onlar soğukkanlı değiller ve bence olması gereken de bu. Krizlerde gerçekten iyi olmanız ve birçok farklı türü nasıl yöneteceğinizi bilmeniz gerekiyor. Ve bence Jane gerçekten de buna sahip.”

Büyükelçi “Pazar Sabahı”nı gerçek Winfield House'da (Londra'daki Regent's Park'taki ABD büyükelçisinin resmi ikametgahı) gezdirdi ve bize bir sorun olduğunu söyledi: Gösteriyi izleyen konutun bazı ziyaretçileri daha tanıdık bir şeyler bekliyor . “İçeriye girecekler, etrafa baktıklarını ve etrafa baktıklarını görebiliyorum ve şöyle düşündüklerini görebiliyorum: Bu dizide işler böyle değil!” dedi Hartley.

ABD Büyükelçisi Jane Hartley, muhabir Seth Doane ile büyükelçinin Londra'daki resmi ikametgahı olan Winfield House'da.

Haberler

Hartley, dış servisteki kişilerin kesinlikle izlediğini ve bu TV programının yeni nesil diplomatların ilgisini çekip çekmeyeceğini merak eden tek kişinin kendisi olmadığını söylüyor. “İnsanlara neyin dokunacağını asla bilemezsiniz” dedi.

Russell şunları ekledi: “Bu küçük bir inceleme gibi ve belki de işe yarar, bilmiyorum okuldaki akıllı çocuklar gider mi, Ah, bunu yapmak isterim. Biraz aydınlatıcı olabileceğini düşündüğüm şey bu. 'Felicity'nin NYU için çocukları işe alması gibi, belki bu da Dışişleri Bakanlığı'nda çalışacak diplomatları işe alır.”

“The Diplomat”ın 2. Sezonunun fragmanını izlemek için aşağıdaki video oynatıcıya tıklayın:

Diplomat: Sezon 2 | Resmi Fragman | netflix ile
netflix YouTube'da

Daha fazla bilgi için:

Hikayenin yapımcılığını Erin Lyall üstleniyor. Editör: Brian Robbins.

Daha

Seth Doane

Seth Doane, 2016'dan bu yana İtalya'nın Roma kentinde yaşayan ödüllü bir Haberler muhabiridir. Doane, Avrupa genelindeki terör saldırılarını ve son dakika haberlerini aktardı, Vatikan haberciliğinin bir parçası olarak Papa Francis ile birlikte seyahat etti ve göçten göçe kadar çeşitli konularda haber yaptı. iklim değişikliğine.