Kevin Costner, Whitney Houston'a yaptığı 17 dakikalık övgüyü kısaltmayı reddettiğini söyledi: “Ben onun hayali korumasıydım.”

amazing

New member
Kevin Costner, birlikte “The Bodyguard”ı çektikten 30 yıl sonra Whitney Houston ile olan arkadaşlığını anlattı. Costner ayrıca merhum şarkıcıya yaptığı övgüden de bahsetti. 2012'de öldü 48 yaşında, “Koltuk Uzmanı” podcast'inde arkadaşına yaptığı konuşmanın kısa kesilmesine izin vermediğini anlatıyor.

1992 yapımı filmde sadece rol almakla kalmayıp yapımcılığını da üstlenen Costner, Houston'ı “The Ed Sullivan Show”da gördüğünü ve kendisine aşık olan bir takipçisi olan bir şarkıcıyı konu alan filmde ona rol vermek istediğini söyledi. koruma.

Costner, filmin yönetmeni Mick Johnson'ın Houston'a rol vermek istemediğini söyledi. Sunuculara Dax Shepard ve Monica Padman'a şöyle konuştu: “Gerçekten çok zeki. Bu muhtemelen yönetmem gereken bir filmdi. Sadece birinin daha iyi bir iş çıkarabileceğini düşündüm. Ama ondan rahatsızdı.” “O benim seçimimdi. Yani ben oyuncuydum. Yapımcılığını ben yaptım. Onu seçtim.”

Houston'a sette yanında arkadaş bulunamayacağını söyledi ama onunla ilgileneceğine söz verdi. “Ve ne olduğunu bilmiyorum ama bir an yaşadık ve dünyanın bizim kim olduğumuza dair daha yüksek bir fikri olduğunu fark ettim, bu yüzden onu esasen benimsedim. Ben onun hayali korumasıydım” dedi.

Whitney Houston ve Kevin Costner “Koruma” filminde.

Warner Kardeşler

Costner, Houston'ın zaten güçlü bir şarkıcı O zamanlar çok az oyunculuk rolü vardı ama ona güveniyordu. Yönetmene değil, “Ona rehberlik etmeye başladım ve yönetmenimi gasp etmeye çalışmıyordum. Ama ona bir söz verdim” dedi.

Houston ve plak yapımcısı Clive Davis'e filmin hit olacağına dair söz verdiğini ve sahneleri filmde tutmak için mücadele ettiğini söyledi. Box Office Mojo'ya göre “The Bodyguard” yaklaşık 122 milyon dolar hasılat elde etti ve Houston'ın Dolly Parton'ın “I Will Always Love You” adlı film için yaptığı cover, Yılın Rekoru Grammy'si de dahil olmak üzere pek çok ödül kazandı.

Costner, “Ve bu benim ona verdiğim sözdü” dedi. “Şarkıda beni her zaman sevecekti. Ben de ona verdiğim sözü her zaman tutacaktım.”

İkili şu tarihe kadar arkadaş kaldı: Houston'ın ölümü Beverly Hilton otelinde kazara boğulmaktan. Houston, yıllarca süren uyuşturucu kullanımı nedeniyle harap edilmişti ve bir otopsi raporunda vücudunda “kokain ve metabolitler” bulundu onun ölümü sırasında. Costner onun acı çektiğini görmediğini söyledi.

Houston'ın teyzesi, şarkıcı Dionne Warwick, başlangıçta yapmak istemediği anma töreninde ondan konuşma yapmasını istedi.

Costner, konuşmayı yazmak için bir hafta harcadığını ve kiliseye vardığında heyecanlandığını ancak yine de bunu yapacak doğru kişi olduğunu hissetmediğini söyledi. Ancak en sonunda bunu yapmaya karar verdi.

Kevin Costner, New Hope Baptist Kilisesi'nde Whitney Houston'a bir övgüde bulunuyor.

CBS

Ancak cenazeyi yayınlayan CNN'in reklam aralarından dolayı konuşmacıların konuşmalarını kısa tutmasını istediğini duyunca övgü neredeyse çıkmaza girdi. Costner, “Ben de bunun üstesinden gelebileceklerini söyledim” dedi. “Ben konuşurken reklamı oynatabilirler. Umurumda değil. Ama buraya istemediğim bir zamanda geldim, biliyorsunuz, iki dakika yapmak istemedim.”

Konuşmanın 17 dakika sürdüğünü söyledi. “Ve her şeyi söyledin?” Shepard sordu.

Costner, “Bunu söylemem gerektiğini hissettim” diye yanıtladı.

Daha

Caitlin O'Kane

Caitlin O'Kane, Haberler sosyal medya ekibinde içerik ve prodüksiyondan sorumlu kıdemli yönetici olarak çalışan bir New York City gazetecisidir. Çeşitli konular hakkında yazıyor ve Haberler'in iyi haberlere odaklanan yayın programı “The Uplift”in yapımcılığını üstleniyor.