Lenny Kravitz aşkı bulmaya açık olduğunu söylüyor: “Şu anki hislerimi hiç hissetmemiştim”

amazing

New member
Lenny Kravitz kendisini hiç bu kadar genç hissetmediğini söylüyor. Ve bir sonraki bölümü için hazır; her ne olursa olsun.

Kravitz “CBS Mornings” yardımcı sunucusuyla “Başka seçeneğim yok” diye şaka yaptı Gayle Kralı yakın zamanda yapılan bir röportaj sırasında. 26 Mayıs'ta 60. yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor.

1989'daki popüler şarkısı “Let Love Rule”a atıfta bulunan King, müzik efsanesinin sevginin hayatını yönetmesine izin verip vermediğini merak etti. Kravitz'e şu anda bir ortağı olup olmadığını ya da bir partner aradığını sordu.

Kravitz, arzu ettiğiniz bir şeyi “aramamanın zor” olduğunu itiraf etti, ancak şu anda “sadece açık”.

King'e “Bakmadığın zaman onu bulduğunu düşünüyorum” dedi. “Ve birkaç yıldır şunu söylediğim bir yerdeyim: 'Hazırım, hazırım, hazırım.' Hazır değildim, hazır olduğumu sanıyordum, değil mi?”

Yani, Grammy ödüllü sanatçı şimdi hazır mı?

Kravitz, “Şu anki hislerimi hiçbir zaman hissetmediğimi söyleyebilirim” dedi.

King'le yaptığı röportajda Kravitz, yeni albüm “Mavi Elektrik Işığı” Ve bazı güvensizliklerini paylaşıyor, iyileşmekte olan bir “insanları memnun eden” biri olmak da dahil.

“Sanırım ben bilerek değil, insanları memnun etmek için yetiştirildim. Birçok insanın duygularını kendi duygularımın önüne koyduğum yer. Çünkü insanların mutlu olduğunu görmek istiyorum. Ve bu konuda aşırıya kaçarsanız bu zararlı olabilir.” Kravitz söz konusu.

Kravitz son zamanlarda kendine odaklandığını ve sınırlar yarattığını söyledi.

Kraviz, “Bu benim üzerinde çalıştığım ve içinde büyüdüğüm bir şey. Bazen hayır gerekli. Ve bu aslında kızımdan öğrendiğim bir şey” diye açıkladı. “Sınırlarını yaratmada çok iyi. Ve sınırlar sağlıklıdır, biliyor musun? Ama o neslin oyun oynamaya zamanları yok.”

Aşağıdaki video oynatıcıda Lenny Kravitz'in “CBS Mornings” yardımcı sunucusu Gayle King ile yaptığı sohbetin daha fazlasını izleyin.

Lenny Kravitz yeni müzik ve 60 yaşına girme hakkında: “Hiç bu kadar genç hissetmemiştim”

09:37

Haberler'den daha fazlası