Liam Payne'in eski One Direction grup arkadaşları onun ölümünden “tamamen yıkıldıklarını” söylüyor

amazing

New member
Liam Payne'in eski One Direction grup arkadaşları Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan ve Zayn Malik Perşembe günü şunları söyleyen bir bildiri yayınladı: onun ölümüyle “tamamen harap oldular”.

Payne Arjantinli yetkililer, Çarşamba günü Buenos Aires'teki bir otelin iç verandasına düştükten sonra öldüğünü söyledi. 31 yaşındaydı.

Instagram'da “Liam'ın vefat haberiyle tamamen yıkıldık” diye yazdılar. “Zamanla ve herkes söyleyebildiğinde, söylenecek daha çok şey olacak. Ama şimdilik, çok sevdiğimiz kardeşimizin kaybının acısını çekmek ve bunu sindirmek için biraz zaman ayıracağız. Onunla paylaştığımız anılar, Şimdilik düşüncelerimiz onun ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu seven hayranlarıyla birlikte. Seni çok seviyoruz Liam.”

One Direction üyeleri 21 Şubat 2012'de Londra'da düzenlenen BRIT Ödülleri'nde. Soldan sağa: Niall Horan, Zayn, Louis Tomlinson, Harry Styles ve Liam Payne.

John Marshall / Getty Images

2010 yılında aralarında Simon Cowell'ın da bulunduğu “X Factor” jüri üyeleri tarafından kurulan One Direction, kısa sürede dünyanın en büyük pop gruplarından biri haline geldi ve 2020 yılına kadar 70 milyon albüm sattı.

Grup 2016 yılında uzun bir ara vereceğini açıkladıktan sonra her üye kendi kayıt anlaşmalarını imzaladı ve solo sanatçı olarak en az bir stüdyo albümü yayınladı.

Malik ayrıca Instagram'da bir fotoğraf ve mesaj yayınladı: “Kendimi seninle yüksek sesle konuşurken buldum, beni duyabildiğini umuyorum, yardım edemem ama bencilce bizim için daha çok konuşmamız olduğunu düşünüyorum. yaşıyor.”

Payne'e “hayatının en zor zamanlarından” bazılarında kendisini desteklediği için teşekkür etti ve Payne'in “dikkatli” ve “fikirli” olması nedeniyle ara sıra “karşı karşıya gelmesine” rağmen, Payne'e “gizlice saygı duyduğunu” söyledi. BT.

Malik, “Seninle yaşadığım tüm anıları sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım” diye yazdı..

Styles, Instagram'da Payne'in ölümüyle “gerçekten yıkıldığını” yazdı. “Birlikte geçirdiğimiz yıllar sonsuza kadar hayatımın en değerli yılları arasında kalacak” dedi. “Onu her zaman özleyeceğim, sevgili dostum.”

Tomlinson Perşembe günü ayrıntılı bir Instagram gönderisi yayınladı: “Bunu yazdığım için çok üzgünüm ama dün bir erkek kardeşimi kaybettim. Liam her gün örnek aldığım biriydi, çok pozitif, komik ve nazik bir ruha sahipti.”

İkisinin Payne 16 ve kendisi 18 yaşındayken tanıştıklarını ve Tomlinson'ın “sesine anında hayran kaldığını” ve onu “harika bir melodi anlayışına sahip inanılmaz bir şarkı yazarı” olarak övdüğünü söyledi.

Tomlinson, “Grupta oluşturduğumuz yazma kimyasını denemek ve yeniden yaratmak için sık sık stüdyoya geri dönmekten söz ediyorduk” diye yazdı.

Payne 2017'de bir oğlu oldu eski “X Factor” yargıcı Cheryl Cole ile.

Tomlinson, “Bilmenizi isterim ki, eğer Bear bana ihtiyaç duyarsa, onun hayatında ihtiyaç duyduğu amca olacağım ve ona babasının ne kadar muhteşem olduğuna dair hikayeler anlatacağım” diye yazdı. “Keşke sana veda etme ve seni ne kadar sevdiğimi bir kez daha söyleme şansım olsaydı” dedi.

Daha

Cara Tabachnick

Cara Tabachnick, CBSNews.com'da haber editörüdür. Cara kariyerine Newsday'deki suç haberleriyle başladı. Marie Claire, The Washington Post ve The Wall Street Journal için yazdı. Adalet ve insan hakları konularında rapor veriyor. [email protected] adresinden onunla iletişime geçin.