Michael Madsen, “Rezervuar Köpekleri” ve “Kill Bill Vol. 2” ile bilinen aktör, 67 yaşında ölüyor

amazing

New member
Yöneticisi Haberler'e verdiği demeçte, “Rezervuar Köpekleri”, “Kill Bill Vol. 2” ve “Nefret Sekiz” de dahil olmak üzere çeşitli Quentin Tarantino filmlerinde görünen aktör Michael Madsen. 67 yaşındaydı.

Görünüşe göre Madsen kalp durmasına girdi ve Perşembe sabahı Malibu, Kaliforniya'daki evinde yanıt vermediğini söyledi.

Yöneticiler Susan Ferris ve yayıncı Liz Rodriguez, “Son iki yılda Michael Madsen, yaklaşan uzun metrajlı filmler diriliş yolu, Southern Housewives için imtiyazlar ve yemek kitabı da dahil olmak üzere inanılmaz çalışmalar yapıyor ve hayatının bir sonraki bölümünü dört gözle bekliyordu.” Dedi.

“Michael ayrıca Babam için Tears adlı yeni bir kitap yayınlamaya hazırlanıyordu: şu anda düzenlenen düşünceler ve şiirler kanun kaçağı. Michael Madsen, Hollywood'un birçok kişi tarafından özlenecek en ikonik aktörlerinden biriydi.”

Michael Madsen, Grauman'ın Hollywood, California'daki Çin Tiyatrosu'ndaki “Kill Bill Vol. 1” Hollywood prömiyerinde görülüyor.

Jon Kopaloff/FilmMagic

IMDB'ye göre, aslen Chicago'dan Madsen, Hollywood'daki kırk yılı aşkın bir süredir 300'den fazla film ve TV şovunda yer aldı.

Kariyerine Chicago's Steppenwolf Tiyatrosu'nda başladı.

Steppenwolf kurucu ortağı Terry Kinney yaptığı açıklamada, “Eski dostum Mike Madsen'in geçtiğini duymak için kalbim kırıldı,” dedi. “Onu yıllar önce tanımlasam da, yönlendirdiğim 'fareler ve erkekler' yapımında hareket ettiği için çok unutulmazdı. Michael provalara başladığımızda bir araba tamircisiydi. Sanatın hayatını nasıl kurtardığı konusunda yıllarca bana uzun el yazısı mektupları yazdı. Gelecek başarısını en başından beri görebiliyordunuz.”

Belki de en iyi Quentin Tarantino'nun ilk yönetmenlik yönetimi “Rezervuar Köpekleri” nde Bay Blonde rolüyle tanınır ve 1973 starers tekerleği “Sizinle Ortada Sincap” ı vururken bir polis memuruna işkence ettiği ikonik sahne arka planda oynar.

Genellikle başrol oynamasa da, eşsiz Gruff sesi onu daha küçük rollerde unutulmaz bir varlık haline getirdi ve “Sin City”, “Donnie Brasco” ve “Bir Zamanlar Hollywood'da” gibi filmlerde parçalar yaptı.

Madsen ayrıca “Cennette Burning” ve “Bekleyen Yağmur” dahil olmak üzere çeşitli şiir koleksiyonları yayınladı.

Temsilcileri yaptığı açıklamada, “Çalışmaları, oyunculuğunu tanımlayan aynı cesur gerçekçiliği ve duygusal yetersiz akımı yansıtıyor.” Dedi. “Oyunculuk ve yazmanın yanı sıra başarılı bir fotoğrafçı ve bir dizi bağımsız proje üretti.”

2020'de Los Angeles'ın ünlü TCL Çin Tiyatrosu'ndaki el izi töreninde yaptığı konuşmada Madsen, “Bir tuğla oyuncusu olabilirdim. Bir mimar olabilirdim. Garbageman olabilirdim. Hiçbir şey olabilirdim. Ama şanslıydım. Bir aktör olarak şanslıydım.”

Madsen ayrıca, esas olarak karısı Deanna Morgan'a hitap eden bu konuşma sırasında hayatında yaptığı “hatalara” atıfta bulundu. Madsen, 2019'da DUI suçlamasıyla ilgili bir DUI suçlamasıyla ilgili bir yarışma sürdürmedi. Dört gün hapis cezasına çarptırıldı ve beş yıl denetimli serbestlik, Haberler Los Angeles bildirilmiş.

2022'de bir mülke izinsiz girdiği iddia edilen bir kabahat için 500 dolarlık bir atıf aldı, o zamanlar, oğlu Hudson'ın 26'da intiharla öldükten sadece bir ay sonra gelen insanlar. İki yıl sonra, Michael ve karısı arasında bir rahatsızlıktan sonra serbest bırakıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Madsen ve Morgan'ın Calvin ve Luke adlı iki oğlu daha vardı. Madsen'in önceki bir evliliğinden Jeannine Bisignano, Max ve Christian ile her ikisi de aktör olan iki oğlu daha vardı.

Jordan Freiman

Jordan Freiman, CBSNews.com için bir haber editörüdür. Son dakika haberlerini, trend hikayelerini, spor ve suçu kapsar. Ürdün daha önce Spin, Ölüm ve Vergilerde çalıştı.