Nicole Kidman “Babygirl” filmini çekmenin zorluklarını anlatıyor

amazing

New member
En son Nicole Kidman'la konuştum. Birkaç yıl önce “Pazar Sabahı”. O zamandan bu yana pek bir şey olmadı. Şaka yapıyorum! Kidman, “Big Little Lies” dizisindeki Emmy ödülünün ardından “altın çağ”ın ortasında.

Son dönemdeki projelerinden sadece ikisini saymak gerekirse: Liev Schreiber'in başrolünü paylaştığı TV dizisi “The Perfect Double”; ve Zoe Saldaña'yla birlikte “Özel Harekat: Dişi Aslan”.

Bu kadar üretken olmasının bir parçası da zamanın geçici olduğu duygusu mu? Kidman “Evet, muhtemelen” dedi.

O hala ülkenin büyük Keith Urban'ın daha iyi yarısı. Ancak Kidman'ın bu aralar en çok ilgiyi çektiği şey Noel'de vizyona giren bir film… ve bu nasıl bir film. “Babygirl”de Kidman, mutlu evli, başarılı ve bazı yönlerden tatmin olmamış bir CEO'yu canlandırıyor, bu yüzden kendi kaşıntısını nasıl kaşıyacağını bilen yakışıklı bir stajyerle (“Triangle of Sadness”tan Harris Dickinson) iş buluyor.

“'Ah, bunu yapabilir miyim bilmiyorum' diye düşündüğünüz bir nokta oldu mu?” diye sordum.

“Evet, evet. Ve bunun büyük bir kısmı dayanıklılıkla ilgili, çünkü filmin her karesinde ben varım” diye yanıtladı.

“Babygirl” fragmanını izlemek için aşağıdaki video oynatıcıya tıklayın:

kız bebek | Resmi Fragman 2 HD | A24 ile
A24 YouTube'da

Kidman kadın yönetmenlerle çok çalışmaya kararlı ve Halina Reijn'in ellerinde film yoğun ve acımasız.

Şunu sordum: “Seni işini yapmaya iten şeyin bir parçası olduğunu mu düşünüyorsun?”

“Garip?” Kidman teklif etti.

“Şey… tuhaf, evet, bununla nereye varacaktım?”

“Yapabilirsiniz söylemek BT!”

“Seni iyi bir oyuncu yapan şeyin bir parçasının bu yeteneğin olduğunu mu düşünüyorsun? hissetmek yoğun bir şekilde mi?”

“Muhtemelen sahip olduğum şey şunu hissetme yeteneğidir: Gerçekten Kidman şöyle konuştu: “Hastanelere gidiyorum. Keith ve ben gittiğimiz yerde çalışacağız… o gitarını getirecek ve biz de onkoloji ünitelerinde çalışacağız. Ve başka birinin duygularını özümsemem gerekiyor.”

“Çünkü bu senin eğilimin mi? Yapma eğiliminde olduğun şey bu mu?”

“Evet. Keith de her zaman şöyle derdi: 'Sen kabuğunu benim oluşturduğum çiğ bir yumurta gibisin.'”

Aktris Nicole Kidman.

Haberler

Kidman o kadar da savunmasız görünmüyor ama küresel bir süperstar olmadığı zamanlarda tam bir ev insanı oluyor. Aslında Nashville'deki evinde Keith ve iki kızıyla olan günlük rutin sizinkine çok benziyor olabilir. “Her sabah birlikte kahvaltı yapıyoruz, bu yüzden çalışıyor olsam bile ayaktayım. Sonra akşam yemekleri. Ayrıca pijamalarımı giyip eve gelmeyi de seviyorum.”

“Ev insanı mısın?”

“Evet, yatağımın çoraplarını giyiyorum. Ama bir kuralımız var: Akşam 5'ten önce pijamalarını giyemezsin.”

“Neden böyle bir kuralın var?”

“Çünkü aksi takdirde bunlara çok daha erken girebilirsiniz. Bu iyi bir şey değil!”

Ancak Kidman, tam zamanlı evde oturan bir anne olmayı ciddi olarak düşündüğü ve tüm oyunculuk işini bıraktığı anlar da olduğunu söylüyor. 2008 yılında Pazar günü kızını doğurduktan sonra şöyle dedi: “'Eh, sanırım artık büyük ölçüde işim bitti.' Nashville'e taşınmıştım. Bir çiftlikte yaşıyorduk ve işte o zaman annem 'Bundan tamamen vazgeçmeyeceğim.' dedi. Ben de 'Hayır, artık işim bitti' dedim. 'Sadece beni dinle. Sanırım ilerlemeye devam et. Bunu şu ana kadar yaptığın seviyeye kadar yapman gerektiğini söylemiyorum ama bundan tamamen vazgeçmem.'”

Bundan sonra Kidman kariyerinin en iyi işlerinden bazılarını yapmaya devam etti ve geçtiğimiz Nisan ayında Amerikan Film Enstitüsü'nden ömür boyu başarı ödülünü aldı. Arkadaşı Meryl Streep o gece Nicole'den bahsederek bu onuru gerçekleştirdi: “En zor kısmı, gerçekten, gerçekten, gerçekten, gerçekten, gerçekten, gerçekten harika olan başka bir kişiyle karşı karşıya gelmeniz veya onunla birlikte hareket etmenizdir. Bu çok güzel. benim için zor!”

Kidman bu onurun tuhaf hissettirdiğini söyledi. “Çünkü ilk başta 'Şu anda bunu istediğimden emin değilim. Bu her şeyin bittiği anlamına mı geliyor?' diye düşündüm.”

Ancak “Babygirl” filmindeki performansıyla şimdiden Altın Küre'ye aday gösterilen Kidman için bu yılki büyük yükselişler, yıkıcı bir kayıpla azaldı: Annesi Jannele, Eylül ayında 84 yaşında Kidman'a doğru yola çıkarken öldü. “Babygirl” filminin gösterimi için Venedik Film Festivali'nde.

Kidman'a “Bunun neyle ilgili olduğunu onunla paylaştın mı?” diye sordum.

“Evet. O biliyordu. Her şeyi biliyordu” diye yanıtladı. “Muhtemelen en büyük kayıp, her şeyi bilen, seni yine de seven insanı kaybetmen. İnsanların 'Kederinin bir sınırı yok. Bunun için bir zaman sınırın olması gerekmiyor.' demesini seviyorum. her şeyin daha iyi olmasına gerek yok Bu zaman.' Yani onun sürekli olarak dalgalar halinde geçmesine izin veriyorsunuz. … İnsanlar 'Ah, neyse, her neyse.' diyorlar. Ama bu benim annem, benim hayatım ve bunu işlememe ve istediğim gibi yas tutmama izin var.”

“Evet, zaman sınırı yok. Ve dalgalar halinde geliyor.”

“Evet, tuhaf.”

“Ve ne zaman vuracağını asla bilemezsin.”

Kidman, “Evet, sanki farklı bir yolmuş gibi” dedi. “Babam vefat ettiğinde – ve sanırım bunun hakkında konuşmak güzel, çünkü dünyadaki pek çok insan bunu yaşıyor – ama bu tamamen başka bir şey, her iki ebeveyn de gitti. Tıpkı 'Vay be. Tamam. Vay be' gibi. .”

“Ama sorun değil. Ve bunu paylaştığınız için minnettarım. Çünkü, sizin de söylediğiniz gibi, insanlar…”

“Çabuk ilerleyin!” Kidman güldü. “Şimdi utandım!”

Kidman duygularını kolayca erişebileceği bir yerde tutabilir ama bu kötü bir şey değil: Öfke ve keder seli gibi görünen yüzlerde, mutluluğu ve umudu da aynı kolaylıkla görebilirsiniz.

Ona şunu sordum: “Bunun artık bir an olduğunu mu düşünüyorsun – bilirsin, tüm bu ödüller, festivaller, birçok hit televizyon dizisi – şu anda bu anda olduğunu hissediyor musun?”

Kidman “Hayır” diye yanıtladı. “Ben sadece benim. Ama sanırım, yıllardır pek çok farklı şey yaşadığım ve nerede olduğumun tamamen farkında olduğum için, tamamen uyanığım. Ben bu dünyadayım. Ben 'Meraklıyım, minnettarım ve şaşkınım. Harika kelimesini seviyorum çünkü hâlâ çok fazla merakım var ve olacaklara dair çok fazla heyecanım var.''

Nicole Kidman'la yapılan uzun röportajı izleyin:

Genişletilmiş röportaj: Nicole Kidman

25:18

Daha fazla bilgi için:

Hikayenin yapımcılığını John D'Amelio üstleniyor. Editör: Lauren Barnello.

Ayrıca bakınız:

Daha

Tracy Smith

Tracy Smith, “Haberler Sunday Morning” ve “48 Hours” programlarının ödüllü bir muhabiridir ve 2000 yılında Haberler'e katılmıştır. Smith, çok çeşitli konuları ele almış, haber üreten sanatçılarla hareketli, içten içe aydınlatıcı röportajlar hazırlamıştır. derinlik raporlaması