Nikki Glaser, Altın Küre'ye ev sahipliği yapacak konsere hazırlanmak için Tom Brady'den nasıl ilham alıyor?

amazing

New member
Komedyen ve oyuncu Nikki Glaser, kariyerinin en büyük anlarından birine hazırlanıyor: 82. Altın Küre'ye ev sahipliği yapmak. Etkinlik 5 Ocak Pazar günü CBS'de canlı yayınlanacak.

Acımasızca dürüst tarzıyla tanınan Glaser'ın yolculuğu, eğlence sektöründe yıllarca süren sıkı çalışmanın ardından geliyor. Aynı zamanda tek başına sunuculuk yapan ilk kadın olarak da tarih yazıyor. Altın Küre.

Glaser, “Bazı insanların birdenbire bu tür daha büyük ölçekte dikkat çekmeye başladığı 22 yıllık bir kariyer noktasına gelindiğinde çok fazla sıkı çalışma oldu” dedi. “Hayatımın öyle bir noktasındayım ki, biliyorsunuz, bu tür bir ilgiyi kaldırabilecek ve bunun kafamı karıştırmasına izin vermeyecek kadar yaşlıyım.”

Müstehcen ve bağ kurulabilen stand-up programlarıyla geniş çapta tanınan Glaser, kişisel deneyimlerini komediye dönüştürmesiyle ün kazandı. Glaser başarısını kariyeri boyunca öğrenilen ve uygulanan derslere borçludur.

Ayrıca bu yılın başlarında Netflix'in “The Roast of Tom Brady” dizisindeki olağanüstü performansıyla da büyük ilgi gördü.

Glaser, “Buna hazırlanırken Tom Brady'yi ve onun nasıl hazırlandığını öğrenmekten ilham aldım” dedi. “Bu esneklikle ilgili. Çevrenizde sevdiğiniz insanlarla ilgili. Mesela işimin bu kısmını hiç düşünmemiştim. Her zaman sadece çok çalışmanız gerektiğini düşündüm.”

Röportaj sırasında Glaser, daha önce büyük ödül törenlerine ev sahipliği yapanların tavsiyelerini de değerlendirdi.

“Ricky [Gervais] Bana tavsiye vermek için hemen beni aradı” dedi. “Onun tavsiyesi şuydu: 'Sadece kendin ol. Sen onlardan biri değilsin. Orada bir şeymişsin gibi davranarak yürümeye çalışma A-lister sırf davet edildiğin için.”

Komedyen bu yıl kendi adaylığıyla da tanındı.

Glaser, “Buna hazırlanmanın yanı sıra aday gösterilmek de gerçekten harikaydı” dedi. “Bana göre hosting bir numara.”

Baskıya rağmen Glaser bu deneyimden heyecan duyuyor ve performans sergilemeye hevesli. Ve Glaser için kazanmak bir hedef değil.

“Ödülüm dağıtıldıktan sonra biraz uğraşacağım. Sanırım kaybedersem daha komik olur.”

82. Altın Küre Ödülleri 5 Ocak 2025'te CBS'de ve Paramount+'ta yayınlanacak

Daha

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings”in içerik yapımcısıdır. Chicago'da yaşıyor ve program için canlı etkinlikleri ve özel röportajları haber yapma konusunda uzmanlaşıyor. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu gazisi ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahip.