Norah O'Donnell, 2024 seçimlerinden sonra “CBS Evening News” sunuculuğu masasından ayrılıp ağdaki yeni görevine başlayacak

amazing

New member
“CBS Evening News” sunucusu ve yönetici editörü Norah O'Donnell, 2024 seçimlerinin ardından sunuculuk görevinden ayrılacağını ve kanalda yeni bir göreve başlayacağını duyurdu.

“Birlikte harika bir beş yıl geçirdik. Yaptığım işi seviyorum ve sektördeki en iyi gazeteciler ve insanlarla çalıştığım için çok şanslıyım,” dedi O'Donnell, personele paylaştığı bir mesajda. “Ekibimiz birlikte Emmy, Murrow ve DuPont ödüllerini kazandı. COVID sırasında stüdyoda sunuculuk yapmayı başardık; yayını uçak gemilerinden Orta Doğu'ya ve dünyanın dört bir yanına götürdük. Papa Francis ile tarihi bir röportaj yapma ayrıcalığına eriştik. Gurur duyulacak çok iş var!”

Ancak daha önce kanalın sabah haber programının ortak sunuculuğunu yapan O'Donnell, bir değişiklik yapmanın zamanının geldiğini hissettiğini söyledi.

“Haberler'de 12 yılımı sunucu koltuğunda geçirdim, günlük bir yayına ve amansız bir haber döngüsünün zorluklarına bağlı kaldım. Farklı bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Bu başkanlık seçimi bir gazeteci olarak yedinci seçimim olacak ve bu işte çalışan çoğumuz kariyerimize bu dönüm noktası niteliğindeki olaylar açısından bakma eğilimindeyiz,” diye yazdı.

Norah O'Donnell, “CBS Evening News”in sunucusu ve yönetici editörü.

Michele Crowe/©2019 CBS Broadcasting Inc.

Haberler & Stations ve CBS Media Ventures'ın başkanı ve CEO'su Wendy McMahon, O'Donnell'in yeni rolünün ona “Haberler'in ve Norah'ın parlak kariyerinin ayırt edici özelliği olan hikaye anlatıcılığı ve önemli röportajlar yapma” olanağı sağlayacağını söyledi.

McMahon, “Norah, CBS Network ve Paramount+'ta şovlarımız ve yayınlarımızda bilinen olağanüstü hikayelerin daha fazlasını sunmak için zamana ve desteğe sahip olacak. Primetime özel programları, 60 Minutes, Haberler Sunday Morning ve daha fazlası dahil olmak üzere çok sayıda platformda büyük rezervasyonlar elde etmek için gereken gayrimenkule ve esnekliğe sahip olacak” dedi.

Daha