NYPD, Eric Garner'ın ölümünün 10. yıl dönümünden sonra kurulan sivil tiyatro grubu

amazing

New member
NEW YORK – Her yıl, yedi NYPD memuru ve yedi sivil, bir tiyatro sahnesi yaratmak ve köprüler inşa etmek için bir araya geliyor.

Proje 10 yıl önce başladı kötü şöhretli Eric Garner davasına bir tepki. Gwen Carr, Garner'ın annesiyakın zamanda yapılan bir provada VIP konuktu.

İster NYPD ister sivil olsun, sanatçılar aktör değil, ancak “Korumak, Hizmet Etmek ve Anlamak” veya TPSU adlı 10 haftalık bir atölye çalışması sırasında performans ve doğaçlama eğitimi alıyorlar. Buradaki mesaj, insanlar işbirliği yaptığında, birbirleriyle konuştuğunda ve gerçekten dinlediğinde fikirlerin değişebileceğidir.

“Onlarla gurur duyuyorum”

Katılımcı Robert Jenkins, “NYPD'nin bir üyesiyle hiçbir zaman iyi bir etkileşimim olmadı” dedi.

Bir polis memuru, “Bir polis olarak bile toplumun insan olduğumuzu anlamasını her zaman istedim” dedi.

Terry Greiss, NYPD ile ortaklaşa Irondale'de TPSU'nun kurucusudur. Her şey, 2014'te Eric Garner'ın polis tarafından boğularak öldürüldüğü videoyu gördükten sonra başladı. Greiss, Carr'ı her atölye çalışmasının başındaki yemeklerden birine davet etti ve yakın zamanda yapılan bir provayı izledi.

Carr, “Sanat hayatımdaki iyileşmenin bir parçası” dedi. “Bunu 10 yıldır yaptıkları için onlarla gurur duyuyorum.”

“Korumak, Hizmet Etmek ve Anlamak” provası.

Haberler New York

“Farklı bir bakış açısı istedim”

Haberler New York'tan Dave Carlin, Greiss'e memurların TPSU aracılığıyla neler öğrendiğini sordu.

Greiss, “Daha etkili polislik yapabilmem için üniformamdaki engeli aşmam gerekiyor” dedi.

Peki Greiss sivil katılımcıların neyi götürdüğünü düşünüyor?

Greiss, “Polisler insandır” dedi.

Başka bir katılımcı, “Bir sivil olarak farklı bir bakış açısı istiyordum” dedi.

Carr, “Zihinsel toplantılar yapmamız gerekiyor. Aradaki boşluğu kapatmamız gerekiyor” dedi. “Dikkatli olmalıyız. İlerlemeye devam etmeliyiz.”

Etkinliğe halk davetlidir ve ücretsizdir.

“Korumak, Hizmet Etmek ve Anlamak” gösterileri 17 ve 18 Ocak Cuma ve Cumartesi akşamları The Space at Irondale'de yapılacak.

Haberler'den daha fazlası

Dave Carlin

Dave Carlin, Sandy Kasırgası ve onun üç eyaletli etkileri, Güney Carolina'daki Hugo Kasırgası ve Hawaii, Kauai'deki Iniki dahil olmak üzere son kırk yılda önemli ulusal haberleri ve olayları ele aldı. Aynı zamanda Uzay Mekiği Programı, 1989 San Francisco Depremi, çok sayıda Güney Kaliforniya orman yangını, Florida'daki seri katil Ted Bundy'nin yargılanması ve infazı, 1994'te polisin Honolulu sokaklarında kaçan Cirus Fili Tyke'yi vurarak öldürmesi, 2009'daki Mucize gibi konuları da ele aldı. Hudson, Adams aracılığıyla Bloomberg'in NYC Belediye Başkanlığı yönetimleri ve daha fazlası.