Paul Mescal, “Gladyatör II”de Denzel Washington'la çalışmaktan öğrendiklerini anlatıyor

amazing

New member
Aktör Paul Mescal, gelecek filmdeki Lucius rolünü tartışmak üzere Çarşamba günü “CBS Mornings”e katıldı “Gladyatör II” 2000 yapımı hitin merakla beklenen devamı. Maximus ve Lucilla'nın oğlu Lucius, Maximus'un ölümünden 15 yıl sonra arenada dövüşürken ilgi odağı haline gelir.

Fiziksel olarak zorlu role hazırlanma konusundaki soru sorulduğunda Mescal, film için geçirdiği kas dönüşümüne dönüp baktığında şaka yaptı.

“Kendime bir dereceye kadar kıskançlıkla bakıyor gibiydim” dedi.

Mescal, yönetmen Ridley Scott ile yaptığı kısa bir Zoom görüşmesinin ardından rolü aldığını açıkladı.

Mescal'ın setteki en unutulmaz anlarından biri, efsanevi oyuncu ve Oscar ödüllü oyuncuyla çekim yapmaktı. Denzel Washington.

Mescal, “Büyük Denzel'le burun burunaydım” dedi. “Genel olarak oyunculukta en sevdiğim şeylerden biri bu ve Denzel'le birlikteyken bu daha da büyüyor. İnsanların derinden hayran olduğu bu performanslarda ben ön sırada oturuyorum.”

Mescal, Washington'un yoğunluğu film setinde olmanın pratikliği ile dengeleme becerisini övdü.

Mescal, “Doğuştan gerekli olanı nasıl ayarlayacağını biliyor” dedi.

Kariyerinin dünya çapında yarattığı ilgiyi yansıtan Mescal, filmin Dublin'deki galasının özellikle anlamlı olduğunu söyledi.

“Dublin beni gerçekten zorladı ya da orada olmamı hatırlattı” dedi. “Evde böyle karşılanmak gerçekten çok özeldi.”

İzleyicilerin “Gladyatör II”den ne anlamasını umduğu konusunda Mescal şunları söyledi: “Bu, seyirciye istediklerini almaları için harika bir fırsat veren bir film. Eğlenmeyi umarak giderseniz, kelime oyununu bağışlayın, bakın ne olacak? çıkıyor.”

“Gladyatör II” 22 Kasım Cuma günü sinemalarda gösterime girecek.

Daha

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings”in içerik yapımcısıdır. Chicago'da yaşıyor ve program için canlı etkinlikleri ve özel röportajları haber yapma konusunda uzmanlaşıyor. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu gazisi ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahip.