Ringo Starr, Nashville'de “CBS Mornings” sahne arkasında yer alırken pivot'u country müziğine açıklıyor

amazing

New member
Ringo Starr'ın daha fazla olduğunu düşünebilirsiniz Abbey Yolu Music Row'dan daha, ancak ikonik Beatles davulcusu, ülke müziği için her zaman yumuşak bir noktaya sahip olduğunu söylüyor.

Starr, Emmylou Harris gibi ülke büyüklerinin yanında uzun zamandır sevgisini kutlayacak Sheryl Crow Nashville'deki dünyaca ünlü Ryman Oditoryumu'nda “Ringo & Friends at the Ryman” adlı yeni bir konserde, 10 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de ET'de CBS'de yayınlanıyor ve Paramount+'da akıyor.

Haberler kıdemli kültür muhabiri Anthony Mason'a “CBS Mornings” için bir röportajda, “Hank Williams ve oyunun adı buraya gelmekti,” dedi.

“Barış, Sevgi ve Ülke Müziği”

Mason, T Bone Burnett tarafından üretilen ve birlikte yazılan yeni Country müzik albümü “Look Up” ın piyasaya sürülmesinin ardından Ryman'daki 2 günlük ülke “Turu” nun başında Starr ile bir araya geldi.

Starr, CBS haber bülteninde konsere yansıtıldı.

Burnett, Starr'ın çiftin Los Angeles'ta buluştuktan sonra ülke işbirliği fikrini kaydırdığını söyledi.

Burnett satıldı, özellikle “adının Ringo Starr olduğunu bilerek, çocukken kovboy şarkıcı olmak istedi,” şaka “diye şaka” Dodge City veya başka bir şey gibi geliyor. “

Bu yüzden Burnett bir Gen autry-Sezlenmiş şarkı, “Elimde Zaman.” Ocak ayında piyasaya sürülen albüm için katalizör olurdu.

Ülkeye Crossover

Bir genç olarak Starr, en sevdiği Blues şarkıcısı Lightnin 'Hopkins'in olduğu Liverpool'dan Houston'a göç etmek için başvurdu. Sonuçta, planı hurdaya çıkarmak zorunda kaldı, ancak başarısızlık çapraz kıtası hareketi müzik tarihinin gidişatını değiştirdi. Starr Liverpool'da kaldı ve Beatles doğdu.

Ancak Starr hala ülke köklerini Beatles DNA'sına getirdi.

Beatles için ilk baş vokallerinden biri Carl Perkins'in klasik klasik “Honey Don't” idi. Ayrıca, The Beatles'ın 1968 “Beyaz Albümü” nden “Don't Pass Me By” yazan kaya melodisini yazdı.

“Demek istediğim, en başından beri Beatles'daki bir tür ülke adamıydın,” dedi Mason.

“Ben,” dedi Starr.

Arkadaşlarından biraz yardım

Jack WhiteWhite Stripes'in eski başbakanı, Starr ile Ryman'daki Ocak konserinde “Don't Me By By” kapağını gerçekleştirdi.

“Bu benim için bir zevk,” dedi White.

“Beyaz Albüm”, sadece 14 yaşındayken aldığı ilk vinildi.

“Okulu atladım ve Detroit şehir merkezine gittim ve Harmony House Records'a gittim ve 'Beyaz Albüm' satın aldım ve bu kayıttan şarkı söyleyebilmem için oldukça havalı” dedi.

Starr'ın yeni albümünde şarkı söyleyen Molly Tuttle, Ryman'da Starr ve Billy Strings.

“Ne zaman çalıştığımı bilmiyorum, daha fazlasını yapmak gibi. İyi bir iş yapmam gerekiyor gibiydim,” dedi Tuttle albümdeki parçalardan.

Strings, Starr ile oynamanın bir onur olduğunu söyledi – gençliğinden beri hayran olduğu biri.

Strings, “O müziği kaşıkla besledim. Annemin bana sadece küçük bir çocukken 'beyaz albüm' gösterdiğini hatırlıyorum ve benim için geriye doğru oynadığım için, biliyorsun,” diye hatırladı.

Sheryl Crow ayrıca Ocak ayında Ryman'da Starr ve Company'de katıldı.

Mason, “Olduğunuz yerde olduğunuzda, dinlediğiniz insanlarla oynamaya başladığınızı unutmak kolay,” diye yorumladı Mason.

“Benim üzerimde asla kaybolmaz,” diye yanıtladı Crow.

“Sadece ona bu kadar yakın olan şeylerden dolayı koşmak istedim, sadece İsa gibiydi, sadece pelerinine dokunmak istedim, ne demek istediğimi biliyorsun,” diye güldü Crow.

Daha

Anthony Mason

Anthony Mason, Haberler için kıdemli bir kültür ve kıdemli ulusal muhabirdir. “Pazar sabahı CBS” e sık sık katkıda bulundu.