Savaş ve antlaşma, müzik endüstrisindeki aşk hikayeleri ve yolculukları üzerinde yansıtıyor

amazing

New member
Savaş ve Antlaşma olarak bilinen güç merkezi karı koca ikilisi Michael ve Tanya Trotter, Sevgililer Günü'nde yayınlanan dördüncü stüdyo albümü “Plus One” ile geri döndüler. Çiftin müziği karışıyor ülkeR&B ve müjde etkileri.

Geçen ay, Trotters, Nashville ile ilk performansları için Nashville'de Nashville Senfonisi ile üç gece oynadı.

“Bu doğaüstü bir şey,” dedi Tanya Michael ile şarkı söylemek hakkında. “Ama birlikte şarkı söylemeye başlamadan önce bir dua var … Eller alıyoruz ve sadece Michael ve ben ve ben, 'Tanrım, lütfen insanların seni görmesine ve bizi görmemesine izin ver.

Savaş ve Antlaşmanın Başarıya Yolu

İkilinin müzik yolculuğu, Tanya'nın hemen Michael tarafından büyülendiği Maryland'deki bir müzik festivalinde başladı.

“Buna aşk festivali deniyordu. O sahne aldı ve ben vuruldum,” dedi Tanya, Michael farklı bir şekilde hatırlasa da.

“Tanya beni görmezden geldi,” diye şaka yaptı.

2011'de evlendiler, ancak üç yıl sonrasına kadar birlikte şarkı söylemeye başladılar.

Hem kişisel yaşamlarında hem de kariyerlerinde zorluklarla karşılaştıkları için başarıya giden yolları kolay değildi. Irak'ta savaşı gören bir ABD Ordusu gazisi olan Michael, TSSB ile mücadele ederken, Tanya depresyon ve intihar girişimleriyle mücadele etti.

Bu zorluklara rağmen, çift ilişkilerinde ve müziklerinde güç buldu.

Tanya'nın müzik endüstrisi ile ilgili kendi deneyimi zorlukları yoktu. Müzikte umut verici bir kariyere sahip olan baskıları nedeniyle sektörden uzaklaştı.

“17 yaşındayken parlak gözünüz ve sonra müzik işine giriyorsunuz. Ve bu, 'Küçük pantolonunuz yeterli değil. Mini bir etek giy. Veya' Bu tür yapalım Şarkı çünkü çizelgelerde olan bu, “dedi.

Yine de Tanya ve Michael müziklerinde güç buluyorlar. Tanya, zorluklarının seslerini bu kadar güçlü kılan şeyin bir parçası olduğunu itiraf ediyor.

“Bu iniş ve çıkışlar. İntihar girişimleri. Depresyon. Bu izleyicideki birini tanıdığım her şey hissettiriyor veya hissetti.” Dedi.

Eşsiz ülke olan R&B ve müjde etkileri, müzik dünyasındaki yerlerini bulmalarına yardımcı oldu. Michael, Blues'u James Brown ve Ray Charles gibi efsanelerden ilham alarak yol gösterici bir güç olarak kabul ediyor.

Michael, müzikal yolculuklarını yansıtarak, “Savaş ve antlaşmanın var olması gereken yer burası.” Dedi.

R&B veya İncil'de bir ev bulmak için mücadele ettiler, ancak ülke müzik dünyasının onları kucakladığını söylediler. Chris Stapleton ile gezdiler ve CMA Ödülleri'nde Osborne kardeşlerle şarkı söylediler.

Şimdi, savaş ve antlaşma miraslarına odaklanıyor.

Michael, “Hikayemizin iyileştirici ajanlar olmasıyla bitmesini istiyorum.” Dedi. Tanya, “Bir aşk mirası ile bitmesini istiyorum. Sevginin cevap olduğuna inanacak kadar aptalım.”

Daha

Anthony Mason

Anthony Mason, Haberler için kıdemli bir kültür ve kıdemli ulusal muhabirdir. “Pazar sabahı CBS” e sık sık katkıda bulundu.