Sean “Diddy” Combs, 2016'daki gözetleme videosunda görülen saldırı iddiası nedeniyle özür diledi

amazing

New member
Sean “Diddy” Combs, yakın zamanda CNN tarafından yayınlanan güvenlik videosu için özür diledi. 2016'da Los Angeles'taki bir otelin koridorunda şarkıcı Cassie'ye saldırırken görülüyor. Davranışının “bağışlanamaz” olduğunu ve eylemlerinin “tüm sorumluluğunu” üstlendiğini söyledi.

Hip-hop kralı Pazar günü sosyal medyada iddia edilen saldırıdan dolayı özür diledi ve Instagram'daki bir videoda eylemlerinden “tiksindiğini” söyledi.

Diddy, Instagram'da “Hayatınızın en karanlık zamanlarını düşünmek çok zor ama bazen bunu yapmak zorundasınız” dedi. “Bıktım – dibe vurdum – ama mazeret göstermiyorum. O videodaki davranışım affedilemez.”

CNN'in ilk kez Cuma günü yayınladığı video, Combs'a yönelik fiziksel ve cinsel şiddete ilişkin aylardır süren kamuya açık iddialar ve ifşaatlar serisinin sonuncusu.

Videoda, yalnızca beyaz bir havlu giyen Combs'un, o zamanlar himayesi altında olan ve uzun süredir kız arkadaşı olan R&B şarkıcısını yumrukladığı ve tekmelediği görülüyor. Görüntülerde ayrıca Combs'un Ventura'yı itip sürüklediği ve ona doğru bir vazo fırlattığı iddia ediliyor.

5 Mart 2016 tarihli güvenlik kamerası videosu, Los Angeles'ın Century City bölgesindeki InterContinental Otel'de yaşanan olayın tanımına çok benziyor Ventura'nın Kasım ayında açtığı bir davada anlatıldıYasal adı Cassandra Ventura olan ve Combs'tan yıllarca cinsel taciz ve diğer şiddet olaylarını yaşadığı iddia edilen kişi.

Davada Combs'un güvenlik videosu için otele 50.000 dolar ödediği iddia ediliyor. CNN, videoyu nasıl elde ettiğini açıklamadı ancak görüntüleri InterContinental Hotel'in halka açık görselleriyle karşılaştırarak videonun çekildiği yeri doğruladığını belirtti.

Diddy davadaki iddiaları reddetti ancak Pazar gününe kadar ne kendisi ne de temsilcileri videoya yanıt verdi.

Combs Pazar günü yaptığı açıklamada, “Bu videodaki eylemlerimin tüm sorumluluğunu alıyorum” dedi. “O zaman bunu yaptığımda tiksinmiştim. Şimdi de tiksiniyorum. Gittim ve profesyonel yardım aradım. Terapiye, rehabilitasyona gittim. Tanrı'nın merhametini ve lütfunu dilemek zorunda kaldım. çok üzgünüm. ama her gün daha iyi bir adam olmaya kararlıyım. af istemiyorum.”

Cuma günü Los Angeles Bölge Savcılığı yaptığı açıklamada “videodan haberdar olduklarını” söyledi. Görüntülerin “son derece rahatsız edici ve izlenmesi zor” olduğunu ancak “davranış, saldırı suçunun yargılanabileceği zaman çizelgesinin ötesinde gerçekleşmiş olacağı için suçlamada bulunamayacağımızı” söylediler.

Ventura'nın bir avukatı Haberler'e yaptığı açıklamada Combs'un Pazar günkü açıklamasının “incittiği birçok insandan çok kendisi hakkında” olduğunu söyledi.

Wigdor LLP'nin ortaklarından Meredith Firetog yaptığı açıklamada, “Cassie ve diğer birçok kadın öne çıktığında her şeyi reddetti ve kurbanlarının maaş günü aradığını öne sürdü.” dedi. “Sürekli inkarlarının asılsız olduğu kanıtlandıktan sonra 'özür dilemeye' mecbur kalması, onun acıklı çaresizliğini gösteriyor ve hiç kimse onun samimiyetsiz sözlerinden etkilenmeyecek.”

Daha

Lucia Suarez Sang

Lucia Suarez Sang, Haberler'da yardımcı yönetici editördür. Daha önce Lucia, Connecticut'taki FOX61 News'te dijital içerik direktörüydü ve daha önce FoxNews.com, Fox News Latino ve Rutland Herald gibi yayın organlarında yazılar yazmıştı.