Şef Gordon Ramsay, bisiklet kazası sonucu ağır yaralandıktan sonra kaskı olmadan “burada olamayacağını” söyledi

amazing

New member
Şehrin Tadı: Gordon Ramsay'ın Miami Şehir Merkezindeki Cehennem Mutfağı

Şehrin Tadı: Gordon Ramsay'ın Miami Şehir Merkezindeki Cehennem Mutfağı

03:34

Ünlü şef Gordon Ramsey bir bisiklet kazası sonucu gövdesinde büyük bir morluk oluşmasının ardından “burada olduğu için şanslı” olduğunu söyledi. Yaralanmayı Cumartesi günü sosyal medya sayfalarında paylaştığı şaşırtıcı bir videoda açıkladı; burada İngiliz restoran işletmecisi ve realite TV yıldızı, bisiklet sürerken kask takmanın önemini vurguladı.

Ramsay, kazayla ilgili koşullar hakkında ayrıntılı bilgi vermedi ancak kazayı hafta başında Connecticut'ta bisiklet sürerken meydana gelen “gerçekten kötü bir kaza” olarak nitelendirdi. Herhangi bir kemiği kırılmamasına veya ciddi bir yaralanma yaşamamasına rağmen kazanın kendisini sarstığını ve acı çektiğini söyledi.

Ramsay, şef üniformasıyla işe dönerken kaydettiği videoda “Hepinizle çok önemli bir mesajı paylaşmak istiyorum” dedi. “Bu hafta ne yazık ki çok kötü bir kaza geçirdim ve bu beni gerçekten sarstı. Dürüst olmak gerekirse burada olduğum için şanslıyım.”

Yaralanmalarının hastanede tedavi gerektirdiğini söyleyen Ramsay, kazanın ardından bakımını üstlenen New London'ın Connecticut kıyısındaki Lawrence ve Memorial Hastanesi'ndeki “inanılmaz travma cerrahları, doktorlar ve hemşirelerden” oluşan bir ekibe teşekkür etmeden önce söyledi. Ancak Ramsey, hayatını kurtardığı için kaskına çok minnettar olduğunu belirtti.

Ramsay, “Kask takmalısınız” dedi. “Yolculuğun ne kadar kısa olduğu umurumda değil, bu kaskların paraya mal olduğu gerçeği umurumda değil… onlar çok önemli. Çocuklarla, kısa bir yolculukta bile kask takmak zorundalar. “

Ramsay, kazada uğradığı morluğu kameraya göstermek için üniforma ceketini kaldırdı. Orta kısmının bir yanını neredeyse tamamen koyu mor renkte işaretlenmiş deriyle kaplıyordu.

Ramsay, “Şimdi burada durabildiğim için şanslıyım. Acı çekiyorum, acımasız bir haftaydı ve bunu bir şekilde atlatıyorum” dedi.

Videoyu Pazar günü Babalar Günü dolayısıyla imza atarak bitirdi.

“Bu hafta sonu çok büyük. Bugün yeni babalar, eski babalar ve orta yaşlı babalar için Babalar Günü” dedi. “Hepinize çok mutlu bir Babalar Günü diliyorum. Ama lütfen, lütfen, lütfen, lütfen kask takın. Çünkü eğer yapmasaydım, dürüst olmak gerekirse, şimdi burada olmazdım.”

Videonun yanı sıra Ramsay, bisiklet kazası öncesindeki bir fotoğrafını ve kaza sonrasındaki kaskından bir fotoğrafını da paylaştı. Kask, jant çevresinde büyük bir çatlakla birlikte gözle görülür şekilde hasar görmüştür. Ama büyük ölçüde sağlam.

Haberler'den daha fazlası

Emily Mae Czachor

Emily Mae Czachor, CBSNews.com'da muhabir ve haber editörüdür. Çoğunlukla suça ve aşırı hava koşullarına odaklanan son dakika haberlerini aktarıyor. Emily Mae daha önce Los Angeles Times, BuzzFeed ve Newsweek gibi yayın organlarında yazılar yazmıştı.