Selena Gomez: “Yaptığım şey bir rüya”

amazing

New member
Herhangi bir kırmızı halıda Selena Gomez güzelliğin, duruşun ve güvenin resmidir. Ama olayların her zaman göründüğü gibi olmadığını size ilk söyleyen o olacaktır. Mesela son filmi: “Emilia Pérez.” Gomez, gizlice geçiş yapan güçlü bir Meksikalı uyuşturucu baronunun karısını canlandırıyor. Film, çarpıcı bir gerçek suç öyküsü, dokunaklı bir aşk öyküsü, bir kendini keşfetme yolculuğu ve müzikal. Ama bir şekilde her şey işe yarıyor.

“Emilia Pérez” fragmanını izlemek için aşağıdaki video oynatıcıya tıklayın:

Emilia Perez | Resmi Fragman | netflix ile
netflix YouTube'da

Gomez, ateş etmenin kendisini tüm dans gösterilerinden dolayı “biraz acıttığını” söyledi. Peki neden bunu yapmak istedi? “Bunu inanılmaz derecede ilgi çekici buldum” dedi. “Daha önce hiç böyle bir film izlememiştim. Oyunculuk alanında hiçbir şeyden bu kadar gurur duyduğumu sanmıyorum.”

Ve bu gerçekten bir şeyler söylüyor; 32 yaşında olan Gomez'in gurur duyacağı çok şey var: Başarılı bir aktör ama aynı zamanda çok başarılı bir şarkıcı-söz yazarı ve son derece popüler Rare Beauty kozmetik serisi sayesinde o bir milyarder ve çok aktif bir hayırsever. Her şey oldukça etkileyici, hatta nereden başladığını anladığınızda daha da etkileyici oluyor.

Gomez, Teksas'ın Grand Prairie kasabasında doğdu. Annesi Mandy Teefy sadece 16 yaşındaydı. Selena'nın ailesi o beş yaşındayken ayrıldı. Annesinin masaya yemek koymakta zorlandığı zor zamanlarda, ailenin çok fazla sevgiye sahip olduğunu ve başka pek bir şey olmadığını söyledi. “Annem birden fazla işte çalıştı” dedi. “Beni doğurduğunda o da liseyi bitiriyordu. Bugün harika bir şey yaptığımda, bu beni annemin bana öğrettiği derslere daha çok şükrettiriyor.”

Gomez, TV'deki “Barney & Friends” dizisinde rol aldığında ancak 10 yaşındaydı ve birkaç yıl sonra Disney Channel'da “Waverly Wizards of Waverly Place” gibi programların demirbaşı haline geldi.

Müziğe yöneldi ve bir pop sansasyonu haline geldi. Pandemi geldiğinde yeniden vites değiştirdi ve Los Angeles'taki evinin mutfağında çekilen popüler bir çevrimiçi yemek programı olan “Selena + Chef”e ev sahipliği yaptı. “Her yerde, her açıdan kameralarımız vardı” dedi.

Peki yemek pişirme becerileri şimdi nasıl? “O kadar da iyi değiller, yalan söylemeyeceğim!” güldü.

Muhabir Tracy Smith, oyuncu Selena Gomez ile birlikte.

Haberler

Ve ardından 2021'de televizyondaki en büyük hitlerden birinin hazırlanmasına yardımcı oldu: “Sadece Binadaki Cinayetler”. Rol arkadaşları Steve Martin ve Martin Short'u övdü: “Bu adamlar, Steve ve Martin, benim yaşadığımdan daha uzun süredir çalışıyorlar ama sete ilk gelenler onlar. Herkese ne istediklerini sormak için zaman ayırıyorlar. Günlerinin nasıl geçtiğini anlıyorlar. Üstelik her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorlar. Onlar harika insanlar ve benim büyümeme birçok yönden yardımcı oldular. tavsiyesi ile çalışmaktan daha minnettar olamazdım. onlara.”

Gomez, büyülü bir hayatı olduğunu ve bu hayatın her zaman güllük gülistanlık olmadığını itiraf eden ilk kişi. Lupus hastası olmak ve böbrek nakli olmak gibi sağlık sorunları hakkında açık konuştu.

Ayrıca kaygı ve depresyonla mücadelesini ve bipolar teşhisini kamuoyuna duyurmaya karar verdi. 2022 tarihli belgeseli “Selena Gomez: My Mind & Me” onun hayatına, inişlere ve en derin inişlere sade bir bakış sunuyor.

Selena Gomez: Aklım ve Ben — Resmi Fragman | Apple TV+ ile
Selena Gomez YouTube'da

Bunu dünyayla paylaşma konusunda biraz gergin olduğunu itiraf ediyor ama “yayınladığımda büyük bir rahatlama hissettim, çünkü yapabileceğiniz en güçlü şeylerden birinin savunmasız olmak olduğuna kesinlikle inanıyorum. Ve bu, Bu, herkese kalbinizi dökmeniz gerektiği anlamına gelir. Ama bu seçimi yaptım çünkü böyle hisseden tek kişinin ben olmadığımı biliyordum. Ve eğer benim dünyam zaten herkesin görebileceği bir yerde olsaydı, bunu yapardım. Hikayenin kendi payıma düşen kısmını anlatmayı ve ekleme yapmayı seviyorum. bu, yaptığım şey bir rüya.”

Hayalinin bir kısmı, kendisinin yaşadığı aynı zihinsel sağlık sorunlarından muzdarip gençlere yardım etmeyi amaçlayan bir hayır kurumu olan Nadir Etki Fonu için geçen ay düzenlenen bir yardımdı. “Bu muhtemelen ailem dışında benim için en önemli şey” dedi. “Bu her şeyin üstündeki kiraz.”

Selena Gomez ve Benny Blanco, 24 Ekim 2024'te Los Angeles'ta Nya Stüdyolarında Gomez'in ev sahipliği yaptığı Gençlerin Ruh Sağlığını Destekleyen İkinci Yıllık Nadir Etki Fonu Yardımına katıldı.

Amy Sussman/Getty Images

Bir diğer önemli nokta ise People Magazine'in yaşayan en seksi erkeklerden biri olarak adlandırdığı müzik yapımcısı Benny Blanco ile olan ilişkisi. “Evet, bu benim adamım!” Gomez dedi. “Dünyada benim kim olduğumla ilgili her küçük ayrıntıyı derinden önemseyen birinin olduğunu bilmek gerçekten çok şanslıyım.”

“Emilia Pérez”in risk almayı seven bir sanatçı olduğu açıkça görülüyor. Ancak Selena Gomez'in en cesur hareketi gerçek benliğini paylaşmak oldu ve bu da büyük fark yarattı.

“Genel olarak tepkiler son derece olumluydu, değil mi?” diye sordum.

“Elbette. Belki,” diye yanıtladı Gomez.

Belki? “Aslında kimsenin onayına ihtiyacım yok” diye ekledi. “Sanırım gerçekten, nerede olduğum ve kim olduğum konusunda bir sorunum yok. Ve mutluyum. Sonunda oraya vardığım için mutluyum.”

Daha fazla bilgi için:

Hikayenin yapımcılığını John D'Amelio üstleniyor. Editör: Steven Tyler.

Daha

Tracy Smith

Tracy Smith, “Haberler Sunday Morning” ve “48 Hours” programlarının ödüllü bir muhabiridir ve 2000 yılında Haberler'e katılmıştır. Smith, çok çeşitli konuları ele almış, haber üreten sanatçılarla hareketli, içten içe aydınlatıcı röportajlar hazırlamıştır. derinlik raporlaması