Swiftie'ler neden Londra'daki Black Dog barının kokusunu alıp oraya akın etti?

amazing

New member
Londra – “Ve böylece senin Kara Köpek adlı bir bara girip kalbimde yeni delikler açmanı izliyorum.”

Taylor Swift'inki gibi “İşkence gören Şairler Dairesi” Albüm rekorlar kırmaya devam ediyor, “The Black Dog” şarkısındaki bu muğlak gönderme, Londra'da aynı adı taşıyan küçük bir pub'ı yeni boyutlara taşıdı.

34 yaşındaki süperstarın karamsar sözleri, telefonundaki konum ayarını kapatmayı unutmuş eski bir partnerinin bara gidişini izlemeyi ima ediyor.

Perşembe günü Spotify'ın 1 milyardan fazla dinleme rekorunu kıran albüm geçen hafta yayınlanır yayınlanmaz, sadık hayranlar Amerikalı şarkıcının bir kısmı İngilizlerin mütevazi su birikintisinin yerini tespit etti ve oraya indiler.

Taylor Swift hayranları, 24 Nisan 2024'te Londra, İngiltere'deki The Black Dog pub'da bir bira içmenin tadını çıkarıyor.

Haberler/Duarte Dias

Kendini Swiftie ilan eden İngiliz eski erkek arkadaşı aktör Joe Alwyn'in Vauxhall yakınlarında, yerel bardan pek de uzak olmayan bir yerde yaşadığını anlaması uzun sürmedi.

The Black Dog'un pazarlama müdürü Amy Crowley, Haberler'e şunları söyledi: “Albümün çıkışından bu yana her gün müşterileri geri çevirmek zorunda kaldık. Pub ve ekibimiz için bunun bir parçası olmak harika bir deneyimdi.” Çarşamba günü.

Bar, yeni keşfedilen şöhretinden tam olarak yararlanarak menüsüne Taylor Swift temalı içecek ve yiyecekleri ekledi. Crowley, işletmenin mal satmaya bile başladığını söyledi.

Haberler, Swift'in The Black Dog'a giden ve “Aperol Spritz (Taylor's Version)” kokteylini tatmaktan büyük mutluluk duyan süper hayranlarından bazılarıyla tanıştı.

Taylor Swift'ten ilham alan üniversite kursları, öğrencilere onun iş becerilerine bir göz atmayı amaçlıyor

02:58

Tatillerinin ilk ve tek gününü Birleşik Krallık'ta geçiren Teksaslı kardeşler Gracie ve Ethan, kültürel kahramanlarıyla olan bağlantısı nedeniyle siteyi ziyaret etmeleri gerektiğini söyledi.

“Kraliyet Mücevherlerine gittik, [we have] Bu gece Les Mis ve ardından The Black Dog – hepsi aynı önemde” dediler gülerek.

Londra doğumlu sanatçı ve Swiftie arkadaşımız Chris Lloyd, vardığımızda barın dış cephesini çiziyordu.

Kendini Swiftie olarak tanımlayan Londra doğumlu sanatçı Chris Lloyd, 24 Nisan 2024'te kuruluşun dışında Haberler ile konuşurken Britanya'nın başkentindeki The Black Dog pub'ının yeni çizimine dikkat çekiyor.

Haberler/Duarte Dias

“Kendi izlerine ve geçmişine Londra'dan bir parça katmasının çok havalı olduğunu düşünüyorum” dedi. “Yani bu harika çünkü Londra'daki Swiftie'lerin ona biraz daha yakın, biraz daha bağlı olduklarını görebiliyorsunuz.”

New York doğumlu kız kardeşler Jaquelyn ve Daniella, Londra'da tatil yaparken Swift'e olan tutkularını ifade etmeleri için ömür boyu not aldılar.

Daniella, “Aslında burada Taylor'dan ilham alan eşleşen dövmelerimiz var – Seni 'Seven' şarkısındaki aya ve Satürn'e seviyorum” diye açıkladı. “Yani kız kardeşim Ay'ı aldı ve Taylor için ben de Satürn'ü aldım.”