Taylor Swift, “Eras Tour'un ilk çıkışında” erkek arkadaşı Travis Kelce'ye bağırıyor. İşte Wembley Stadyumu gösterilerine katılan diğer yıldızlar.

amazing

New member
Taylor Swift'in Londra durağı Eras Turu manşetlere çıkıyor İnternette kimlerin sahnede ve sahne dışında olduğu öğrenildi.

Wembley Stadyumu'ndaki gösterileri sırasında Swift, erkek arkadaşı Travis Kelce'yi de sahneye davet etti.

Swift ve Kelce işe başladıklarından beri manşetlerde yer almaya alışkınlar ilişkilerini daha halka açık hale getirmek Ancak Kansas City Chiefs'te NFL oyuncusu olan Kelce, Swift'in “I Can Do It With a Broken Heart” şarkısı sırasında smokin ve silindir şapkayla sürpriz bir şekilde göründüğünde, hayranlar mekanda ve internette çılgına döndü.

Taylor Swift'e, 23 Haziran 2024'te Londra'da Wembley Stadyumu'nda düzenlenen “Taylor Swift | The Eras Tour” sırasında sahnede Travis Kelce eşlik ediyor.

TAS Hak Yönetimi için Gareth Cattermole/TAS24/Getty Images

Swift, Wembley'deki üç gösterinin ardından Pazartesi günü sosyal medyada “Wembley Stadyumu'nun birinci raundu çok gerçeküstüydü” diye yazdı. “Her gece 90.000 hayrandan oluşan kalabalığa bakmak ve o SES'i duymak… Bunlar şimdiye kadar duyduğum en gürültülü kalabalıklardan bazıları. Akustik bölümler KAPALI oldu.”

Tek ünlü konuk Kelce değildi.

O şarkı söylemeye yansıyan Haley Williams ve Gracie Abrams'la birlikte, ilk kez sosyal medyada birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşarak erkek arkadaşına seslendi. “Ve ben hâlâ çatlıyorum/bayılıp kalıyorum [Travis’] Eras Tour'un ilk çıkışı” diye yazdı, konserden fotoğraflar paylaşarak. “Bu gösterileri asla unutmayacağım. Ağustos ayında bunu 5 kez daha yapmak için sabırsızlanıyorum. Sırada: Dublin!!”

Travis, Swift'in ayaklarını yerden kestiğinde (sahnede kelimenin tam anlamıyla onu kucağına aldığında) gösteriyi çalmış olabilir, ancak seyirciler arasındaki diğer birkaç ünlü kişi de dikkat çekti.

Kelce'nin eski NFL oyuncusu Jason Kelce'nin erkek kardeşi, Swifites'in konserlerinde alışılagelmiş hediyesi olan dostluk bilezikleriyle dolu bir kolla görüldü. Bir aile meselesi gibi görünüyordu: Entertainment Tonight'a göre Jason'ın karısı Kylie ve Swift'in ebeveynleri de görüldü.

Tom Cruise, model Cara Delevingne, yönetmen Greta Gerwig ve aktör Theo James de mekanda görüldü. “Queer Eye” yıldızı Jonathan Van Ness, aralarında “Bridgerton” oyuncusu Nicola Coughlan'ın da bulunduğu birçok ünlüyle fotoğraf paylaştı.

Paul McCartney, Cate Blanchet, Ellie Goulding, Jamie Dornan, Liam Hesmworth, Sophie Turner, Phoebe Waller-Bridge, Andrew Scott, Nick ve Vanessa Lachey ve Piers Morgan toplantıya katıldı.

Mila Kunis ve Ashton Kutcher çocuklarını gösteriye götürdüler ancak pastayı başka bir aile çaldı.

Prens William, Prens George ve Prenses Charlotte'u gösteriye götürdü ve aile, Swift ve Kelce ile kısa sürede viral olan bir selfie çekti.

Daha

Caitlin O'Kane

Caitlin O'Kane, Haberler sosyal medya ekibinde içerik ve prodüksiyondan sorumlu kıdemli yönetici olarak çalışan bir New York City gazetecisidir. Çeşitli konular hakkında yazıyor ve Haberler'in iyi haberlere odaklanan yayın programı “The Uplift”in yapımcılığını üstleniyor.