The Weeknd yıl boyunca süren Grammys sürpriz performansla boykot bitiyor

amazing

New member
Weeknd, yıllarca süren boykotunu sona erdirdi Grammy Ödülleri Pazar günü şovda sürpriz bir görünüm kazanarak.

Bir zamanlar kayıt akademisini arayan Kanadalı sanatçı “yozlaşmış” 67. Grammy Ödülleri Akademinin CEO'su Harvey Mason Jr., Grammys'in 3.000'den fazla oy kullanan üyesi eklemek de dahil olmak üzere modernize etmek için nasıl adımlar attığına odaklanan bir konuşma yaptı.

Mason Jr., “Weeknd'in akademiyi ödüllerimizde şeffaflık eksikliği nedeniyle çağırdığı manşetlere uyandığımı hatırlıyorum.” Dedi. “Ama biliyorsun, eleştiri iyi. Onları duydum. Mahkumunu hissettim.”

Mason Jr., oy kullanan üyelerin artık daha genç ve 13.000 üyesinin yaklaşık% 40'ının renkli insan olduğunu söyledi.

Daha önce, en az 20 kişilik bir inceleme komitesi, en büyük kategorilerin dördünde ilk 20'ye oylanan sanatçılardan ilk sekiz adayı seçti: Albüm, Şarkı ve Yılın Kaydı ve En İyi Yeni Sanatçı Associated Press.

Mason Jr., şimdi, tüm adayların yalnızca üyelerin binlerce oyuna dayandığını söyledi.

“Hala yapılacak işler var, ama doğru yolda olduğumuza inanıyorum” dedi. “Bu gece gördüğümüz gibi, müzik iyi için güçlü bir güç. Bizi iyileştiriyor. Bizi birleştiriyor ve şu anda bu şehirde buna ihtiyacımız var.”

Bu yılki Grammys Wildfire Ravaced Los Angeles ve CBS televizyon ağında canlı yayınlanan ve Paramount+'da akan şovda gerçekleşti. itfaiyecilere haraç ve ölümcül yangınlardan etkilenen topluluklar için para toplamaya yardımcı oldu.

Daha