Tina Knowles meme kanseri teşhisini ortaya koyuyor, diyor kaçırılan mamogramın tespiti geciktirmiş olabileceğini söylüyor

amazing

New member
Tina KnowlesBeyoncé'nin annesi ve Solanda“CBS Mornings” ortak Gayle King ile derinden kişisel bir röportajda meme kanseri ile yaptığı son savaş hakkında açılıyor.

71 yaşındaki evre 1 ile teşhis edildiğini söyledi meme kanseri Doktorlar gecikmiş bir mamogram randevusu sırasında iki tümör keşfettikten sonra sol göğsünde.

King, “Her zaman kendime bakmaya çalıştım. Ben sadece… inanamaydım,” dedi.

Amerikan Kanser Derneği bir mamogram Knowles, Covid-19 pandemi sırasında rutin taramasını kaçırdığını ve geçen yıla kadar yeniden planlanmadığını açıkladı. Doktorlar daha sonra iki tümör buldu. Biri iyi huyluydu ve diğerinin 1. aşama vardı kanser.

Daha sonra, düzenli taramalarını sürdürmüş olsaydı, tespitin 0. aşamada meydana gelebileceği konusunda bilgilendirildi, bu da Amerikan Kanser Derneği'ne göre kanserin meme dokusunun ötesine yayılmadığı zamandır.

Gecikmeye rağmen, kanser yayılmamış ve yavaş büyüyen kabul edildi. Knowles bir lumpektomi Ağustos ayında tümörü sol göğsünden çıkarmak için. Knowles artık kansersiz.

Beyoncé, Solange ve bazı arkadaşlar ameliyatından önce onu desteklemek için hastaneye geldi.

“Gergindim,” dedi Knowles. “Ve böylece sadece benimle şaka yapmaya başladılar.” Solange'ın kelime hakkında viral bir video oynadığı bir anı hatırladı. “Durum” ruh halini hafifletmek için.

“Gülmeye başlıyorum. Kafamdan çıkıyorum. … Sonra dedim ki, 'Hepiniz buradasınız çok mutluyum.' Ve her zaman şarkı söyledikleri 'Walk With Me' şarkısını düşündüm.

Solange, yeğeni Angie Beyincé ile birlikte, ameliyattan önce şarkıyı ona söyledi.

“Bu Tanrı'nın seninle bir şeye yürümesi ve sizi korumakla ilgili,” dedi Knowles gözyaşlarıyla. “Ve oraya tıpkı Tanrı'nın beni aldığı gibi hissettim.”

Aylar sonra, Knowles, Cerrahi sonrası ciddi bir enfeksiyon geliştirdikten sonra Ekim ayında Glamour'un 2024 Yılın Kadın Etkinliği'ni neredeyse kaçırdığını söyledi.

Ailesi, özellikle Beyoncé onu dinlenmeye çağırdı.

“Anne, sen kendin değilsin,” dedi Knowles Beyoncé ona. “Ve böylece, 'Sağlığınız daha önemli. Gitme' gibi.”

Ancak ödül, özellikle son savaşından sonra onun için özel bir önem kazandı. “Hayatımın birçoğu, sadece tanınmayı reddettim. Asla ödül almam. Bana asla dikkat çekmek istemezdim … ve bu benim 'Bunu hak ediyorum' demdi.

Etkinlikte açıklamalarda Knowles, kızlarının her zaman onun yanında olduğu hakkında konuştu.

“Bu yüzden dediğimde, onlarla birlikte, hiçbir şeyden geçebiliyordum, kimse neden bahsettiğimi bilmiyordum” dedi.

“CBS Mornings”, Gayle King'in Tina Knowles ile yaptığı röportajdan daha fazlası 23 Nisan 2025 Çarşamba günü yayınlanacak.

Daha

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings” için bir içerik yapımcısıdır. Chicago merkezli, şov için canlı etkinlikleri ve özel röportajları kapsaması konusunda uzmanlaşmıştır. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu emektarıdır ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.