Tinx, “Hamptons In Hotter” adlı ilk romanda kültür ve romantizmi iptal ediyor

amazing

New member
Tinx ilk romanda “Hamptons In Hotter”

Tinx, yeni romanı “Hotter in the Hamptons” da Hamptons için Tiktok'u takas ediyor

05:29

Sosyal medya yıldızı ve en çok satan yazar Christina Najjar, Tinx olarak bilinen, Salı günü yayınlanan yeni kitabı “Hotter in the Hamptons” da iptal kültürü, yeniden icat ve beklenmedik romantizm alıyor.

Najjar'ın ilk romanı New York City Lola Fine'ı takip ediyor İçerik Yaratıcısı İptal edildikten sonra Hamptons'a çekilen, sadece yaz komşusunu keşfetmek için, onun hakkında korkutucu bir maruz yazan bir kültür eleştirmeni. Lola, kendini keşfetme yolculuğuna çıkarken ikisi beklenmedik bir şekilde yaz fırlamasına başlar.

Najjar, “CBS Mornings'e” “Kahramanımın karmaşık ve katmanlı olmasını gerçekten istedim, çünkü hepimiz karmaşık ve katmanlıyız” dedi. “Okuyucuların kendilerini görebilmeleri için dağınık olmasını istedim, çünkü hepimiz gerçekten kusurluyuz. Hepimiz devam ediyoruz.”

Najjar, Hamptons ortamının lüks ve dramatik potansiyeli için seçildiğini söyledi.

“Takipçilerim zengin anne yerlerine olan takıntımı biliyorlar. Ve gizemle örtüldü. Lüks. Oraya çok fazla drama gidiyor” dedi.

Hatta okuyucular için referans noktaları sağlamak için gerçek yerler de dahil etti.

Kitap, Najjar'ın düz bir kadın olarak kimliği göz önüne alındığında bazı eleştiriler çeken queer romantizm yönlerini içeriyor. Najjar, otantik temsili sağlamak için bir queer ortak çalışanla çalıştığını söyledi.

“Bence odada queer bir sese sahip olmak önemli ve bu yüzden bir queer ortak çalışanla çalışmak istedim” dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu yüzden kitapta yaşanmış bir deneyimi aldık ve sanırım çiviledik ve onunla çalışmak inanılmaz bir deneyimdi. İnsanların sadece okumasını ve kendi görüşlerini oluşturmasını bekleyemem.”

Haberler'ten daha fazlası

Analisa Novak

Analisa Novak, Haberler ve Emmy ödüllü “CBS Mornings” için bir içerik yapımcısıdır. Chicago merkezli, şov için canlı etkinlikleri ve özel röportajları kapsaması konusunda uzmanlaşmıştır. Analisa, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu emektarıdır ve Quinnipiac Üniversitesi'nden stratejik iletişim alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.