Tony kazananı Bill Berloni nasıl kurtarma köpeklerini sahnenin yıldızlarına dönüştürüyor

amazing

New member
Connecticut'taki genişleyen bir çiftlikte Bill Berloni, kurtarma köpeklerini sahne ve ekran yıldızlarına dönüştürmek için yaklaşık yirmi yıl geçirdi. Tony ödüllü hayvan eğitmeni, 1976'dan beri 200-300 arasında köpekle çalıştı ve hepsi barınaklardan kurtarıldı.

Berloni, “Birisi bana hayvan barınağında ucuz köpekleri olduğunu ve bir gün bakmaya gittiğimi söyledi.” “Ertesi gün uyuyacak, onu benimseyen bu küçük köpeği buldum ve bu” Annie “nin orijinal yapımı oldu ve bu orijinal Sandy'di.

Bu şans başlangıcı dikkate değer bir kariyer başlattı. Berloni, büyük bir rol oynayan bir köpeği öne çıkaran ilk eğitmen oldu. Broadwayve bir Tony Ödülü tiyatroda mükemmellik için.

Şu anki sanatçı kadrosu, “Peter Pan Live” da Nana olarak rol alan Bowdie ve Charlotte York'un köpeğini oynayan Myrtle'ı içeriyor “ve bunun gibi …” Broadway'in “Çingene” nde altı kez Tony kazanan Audra McDonald ile birlikte rol almadan aylar önce.

Berloni, “Bunlar orijinal yöntem aktörleri çünkü sahnede ve şu anda.” Dedi.

Eğitmen ve ekibi, köpekleri canlı tiyatronun öngörülemeyen ortamına kapsamlı bir şekilde hazırlıyor.

“Onları önceden şovlara götürerek hazırlıyoruz. Onları iletişimde olacakları şeylere duyarsızlaştırıyoruz.”

Berloni için, sadece kurtarma hayvanlarıyla çalışmak ahlaki bir zorunluluktur.

“Cevabım neden olmasın? Ve sonuç olarak, iki ila 300 hayvan hayatta olmayabilecek harika hayatlar yaşadı” diyor.

Gösteri günleri bittiğinde, Berloni'nin tüm köpekleri çiftliğine çekilir.

“Bir köpeği evlat edinme, para için sömürme ve sonra ondan kurtulma düşüncesi bana bir anlam ifade etmedi.”

Beklenmedik kariyer yoluna baktığımızda Beroni, “Sanırım dünyanın en şanslı adamıyım” dedi.

Daha

Nancy Chen

Nancy Chen, tüm yayın ve platformlarda rapor veren bir CBS haber muhabiridir. Haberler'e katılmadan önce Chen, Washington, DC'deki WJLA-TV'de hafta içi bir çapa ve muhabirdi.