Trevor Noah, 2025 Grammy Ödülleri'nin sunuculuğunu üstlenecek

amazing

New member
Komedyen Trevor Nuh ev sahipliği yapmak için seçildi Grammy Ödülleri CBS Salı günü tekrar 2025'te olacağını duyurdu. Müzik endüstrisinin en büyük gecesinin deneyimli sunucusu olan bu, Noah'ın ödül törenine üst üste beşinci kez ev sahipliği yapması anlamına gelecek.

Comedy Central'ın gece programı “The Daily Show”un eski sunucusu olarak büyük başarı elde etmesiyle tanınan Noah, çalışmaları nedeniyle iki Emmy Ödülü de dahil olmak üzere büyük övgüler kazandı. 2021'de gösteriye ilk kez liderlik ettiğinden beri her yıl Grammy ödüllerini yönetiyor.

Noah, “sinir bozucu” olmasına rağmen ev sahipliği yapmanın doğaçlama yönlerinin, işte keyif aldığı şeylerin bir parçası olduğunu söyledi bir röportajda Geçen yılki törenden önce “CBS Mornings”in yardımcı sunucusu Gayle King ile birlikte.

“Ne olacağını bilmiyorum” dedi. “Grammy'lerin sevdiğim yanı bu; canlı olması; oluyor; anında olması.”

Grammy Ödülleri töreni 2 Şubat Pazar günü yapılacak ve planlandığı gibi devam edecek. yıkıcı orman yangınları son haftalarda Los Angeles'ın büyük bir bölümünü kasıp kavurdu. Yetkililer, yangınların ardından bağış istemek için dağıtılan bir e-tabloda isimleri görünen bazı müzik profesyonelleri de dahil olmak üzere binlerce bölge sakininin evini kaybettiğini tahmin ediyor.

Diğer ödül kuruluşları planlanan törenlerini erteledi veya duyurular Yangınlar nedeniyle, ancak Grammy ödüllerini düzenleyen Kayıt Akademisi şunları söyledi: yaklaşan gösteriye yeniden odaklanacaktı iptal etmek veya ertelemek yerine yardım çabalarına odaklanın.

CBS, Noah'ı onaylayan bir haber bülteninde şöyle dedi: “67. Yıllık GRAMMY Ödülleri, yenilenmiş bir amaç duygusu taşıyacak: orman yangını yardım çabalarını desteklemek için ek fon toplamak ve bizim hayatlarımızı korumak için hayatlarını riske atan ilk müdahale ekiplerinin cesaretini ve adanmışlığını onurlandırmak.” etkinliğin ev sahibi.

Recording Academy CEO'su Harvey Mason Jr. ve Mütevelli Heyeti Başkanı Tammy Hurt, Associated Press'in edindiği bilgiye göre ödül töreninin gözden geçirilmiş misyonunu geçen hafta Akademi üyelerine yazdığı bir mektupta paylaştı.

“Zorlu zamanlarda müziğin iyileştirme, teselli etme ve birleştirme gücü başka hiçbir şeye benzemez. Grammy'ler yalnızca müzik topluluğumuzun sanatını ve başarılarını onurlandırmakla kalmayacak, aynı zamanda bu büyük şeyi tanımlayan dayanıklılık ruhunu güçlendirecek bir platform görevi görecek. Los Angeles şehri” yazıyordu mektupta. Kayıt Akademisi ve sektör profesyonellerine mali, tıbbi ve diğer kişisel yardımlar sunan bir kuruluş olan MusiCares tarafından başlatılan bir yardım kampanyasının halihazırda 2 milyon dolar acil yardım toplayıp dağıttığı belirtildi.

Şubat ayındaki törende geniş bir aday listesi arasından en iyi sanatçılar onurlandırılacak. Beyoncé Bu yılın adaylık sıralamasında başı çekiyor ve “Cowboy Carter” albümüyle toplamda 11 ödül alıyor. Recording Academy'den son onaylar geldi Beyoncé kariyeri boyunca 99 adaylıkla ödül töreni tarihinin en çok aday gösterilen sanatçısı.

İngiliz yapım şirketi Fulwell 73, Raj Kapoor ve Jesse Collins'le birlikte yönetici yapımcılığını üstlenecek ortak sahibi Ben Winston ile birlikte Recording Academy için Grammy Ödülleri gösterisinin yapımcılığını üstlenecek. Winston, Kapoor ve Collins daha önce Grammy'de bu rolü üstlenmişlerdi. CBS, Noah'ın aynı zamanda yapımcı olarak da görev yapacağını söyledi.

Grammy Ödülleri, 2 Şubat Pazar günü Los Angeles'taki Crypto.com Arena'da düzenlenecek. Gösteri, CBS Television Network'te canlı olarak yayınlanacak ve Paramount+ üzerinden saat 20:00 ET / 17:00 PT'de yayınlanacak.

Daha

Emily Mae Czachor

Emily Mae Czachor, CBSNews.com'da muhabir ve haber editörüdür. Genellikle son dakika haberlerini, aşırı hava koşullarını ve sosyal ve cezai adaleti ilgilendiren konuları ele alıyor. Emily Mae daha önce Los Angeles Times, BuzzFeed ve Newsweek gibi yayınlarda yazmıştı.