Wink Martindale, “Tic-Tac-Hourg” ve “Yüksek Silindirler” oyun gösterisine ev sahipliği yapıyor, 91'de ölüyor

amazing

New member
Resmi Facebook sayfasına göre, oyun şovu sunucusu Wink Martindale, “Tic-Tac-Hourg”, “High Rollers” ve “Gambit” ile bilinen “Gambit” öldü. 91 yaşındaydı.

Facebook sayfasındaki gönderi “Wink inanılmaz, komik ve yetenekli” diye okuyor. “Gerçekten bir efsane!”

Nashville Tanıtım Grubu'na göre, Winston Martindale doğumlu ev sahibi 74 yıllık bir kariyere sahipti. Bir ölüm nedeni verilmedi.

“Tüm Game Show Network Family, Orijinal” Tic-Tac-Hourg “un sunucusu Wink Martindale ve televizyon oyunu şovlarının gerçek bir efsanesini yas tutuyor.” “Cazibesi ve varlığı nesiller boyu izleyici için ekranı aydınlattı ve asla unutulmayacak.”

Hollywood Walk of Fame biyografisine göre Martindale'in profesyonel kariyeri sadece 17 yaşında başladı. Jackson, Tennessee, Man birkaç yıl boyunca disk jokeyi olarak çalıştı ve hatta Billboard Hot 100'de konuşulan sözlü şarkı “Güverte” grafiğini yaptı.

Televizyon kariyeri WHBQ-TV'de, Martindale'in 2006 yılında bir yıldız kazandığı Hollywood Walk of Fame'e göre, çocuklar için bir bilim kurgu programı olan “Mars Patrol” ev sahibi olarak başladı.

WHBQ-TV'deyken, Martindale “Teenage Dance Party” a ev sahipliği yapmaya başladı ve burada Elvis Presley'e bir görünümde katıldı. İkisi Uzun zamandır arkadaşlar; Presley, Martindale'nin karısı Sandy ile evlenmeden önce çıktı.

Amerikalı şarkıcı Elvis Presley (1935 – 1977), Wink'in Memphis, Tennessee, 16 Haziran 1956'da televizyon şovunda sunucu Wink Martindale (solda) ile birlikte görünür.

Ilver ekran koleksiyonu/getty resimleri

1964'te Martindale, NBC'nin “Bu Şarkı Nedir” ev sahipliği yapan bir iş çıkardı. Diğer barındırma kredileri arasında “Kelimeler ve Müzik”, “Bunu Durdur May” ve “Baş Kovacılar” yer alıyor. 2000 otobiyografisine göre bir düzineden fazla oyun şovuna ev sahipliği yaptı.

IMDB'ye göre, 1978'den 1985'e kadar CBS'de “Tic-Tac-Hourg” a ev sahipliği yaptı. Martindale, 1987 ve 1988 yılları arasında NBC'nin “High Rollers” ın 185 bölümüne ev sahipliği yaptı. Blackjack'e dayanan “Gambit” şovu Heatter-Quigley Productions tarafından üretildi.

Martindale, 2018'de Televizyon Akademisi Vakfı'na verdiği demeçte, “Pratik olarak mümkün olan her ev sahibi seçmelere katıldıklarını hatırlıyorum. Dick Clark ve bana geldi ve bu bir keresinde Dick Clark'ı yendiğimde.”

Ayrıca Televizyon Akademisi Vakfı'na oyun şovlarında çalışırken çok farklı insanlarla tanışmayı sevdiğini söyledi.

Televizyon Akademisi Vakfı'na “İnsanları neyin işaretlediğini bulmaktan hoşlanıyorum” dedi. “Bir oyun oynarken, bir kişinin neden diğerinden daha başarılı olduğunu görüyorsunuz. Ama sadece insanlarla çalışmayı seviyorum ve konuşmayı seviyorum.”

Son yıllarda, Martindale, yayıncısına göre “En Çirkin Oyun Göster Anları”, “Chase” ve “The Bold and The Beautiful” gibi programlarda yer aldı. Ayrıca Orbitz ve KFC reklamlarında yer aldı.

Martindale karısı, kızları ve kız kardeşi tarafından hayatta kaldı.

Haberler'ten daha fazlası

Aliza Chasan

Aliza Chasan “60 Dakika” ve CBSNews.com için dijital içerik üreticisidir. Daha önce Pix11 News, New York Daily News, Inside Edition ve DNainfo gibi satış noktaları için yazmıştı. Aliza, genellikle suç ve siyasete odaklanan trend haberleri kapsar.