Jennifer Aniston, JD Vance'in “çocuksuz kedi hanımlar” sözüne yanıt verdi

amazing

New member
Oyuncu Jennifer Aniston, Cumhuriyetçi başkan yardımcısı adayına karşılık verdi JD Vance Milletvekilleri hakkında yaptığı geçmiş yorumlardan dolayı “çocuksuz kedi hanımlar” olarak nitelendirdiği için “The Morning Show” ve “Friends” dizisinin yıldızı, Vance hakkında Instagram Hikayeleri'nde yapılan bir paylaşıma yanıt verdi.

“Bunun potansiyel bir ABD Başkan Yardımcısından geldiğine gerçekten inanamıyorum,” diye yazdı Aniston Çarşamba günü. “Söyleyebileceğim tek şey… Bay Vance, kızınızın bir gün kendi çocuklarını doğuracak kadar şanslı olmasını diliyorum. Umarım ikinci seçenek olarak tüp bebek tedavisine başvurmak zorunda kalmaz. Çünkü siz bunu da ondan almaya çalışıyorsunuz.”

Jennifer Aniston, 2 Haziran 2024'te Los Angeles, Kaliforniya'daki Paramount Studios'ta düzenlenen “The Morning Show” Resmi Emmy FYC Etkinliğinde.


Gilbert Flores/Variety via Getty Images



Aniston'ın yanıtladığı gönderide, “Tucker Carlson Tonight” programından 2021 Fox News röportajının bir kısmının yer aldığı bir tweet yer alıyordu. Klipte, o zamanki Ohio Senato adayı, doğum yapmamış bazı Demokratları hedef aldı ve “ülkemizi doğrudan bir çıkarı olmayan insanlara teslim ettik” dedi.


“Bu ülkede Demokratlar aracılığıyla, şirket oligarklarımız aracılığıyla, kendi hayatlarından ve yaptıkları seçimlerden mutsuz olan bir grup çocuksuz kedi hanımı tarafından etkili bir şekilde yönetiliyoruz,” dedi Vance Carlson'a. “Ve ülkenin geri kalanını da mutsuz etmek istiyorlar… Kamala Harris'e, Pete Buttigieg'e, AOC'ye bakın. Demokratların tüm geleceği çocuksuz insanlar tarafından kontrol ediliyor.”

Ohio'nun genç senatörü olan Vance, geçen hafta eski Başkan Trump'ın 2024 başkanlık seçimlerindeki aday arkadaşı olarak seçildi. Vance'in kürtaj ve tüp bebek konusundaki pozisyonları Demokratlar tarafından gündeme getirildi duyurunun ardından.

Vance, 2022'de 15 haftadan sonra kürtajın ülke çapında yasaklanmasını destekleyeceğini söylemişti ancak Trump'ın bu konuyu eyaletlere bırakmasını desteklediğini de belirtmişti.

Senato Cumhuriyetçileri arasındaydı Haziran ayında yasa tasarısını engellemek için oy kullandı Bu da tüp bebek tedavisine erişimi koruyacaktır.

Vance'in kampanya sözcüsü, bir yorum talebine yanıt olarak Haberler'i Vance'in 2021'deki diğer yorumlarına yönlendirdi. Bu yorumlarda Vance, Fox News'te yaptığı “sözlerinin hedefinin” tıbbi nedenler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle çocuk sahibi olamayan veya olamayan kişiler olmadığını açıkladı.

Vance'in sözcüsü Taylor Van Kirk, Perşembe günü Haberler'e yaptığı açıklamada, “sol görüşlü medyayı” “konulardaki pozisyonu hakkında yanlış bir hikaye uydurdukları” gerekçesiyle kınadı.

“Demokratlar, partilerinin adayı olarak tarihin en sevilmeyen Başkan Yardımcısı ile tam bir karmaşa içindeler,” dedi Van Kirk. “Konuşmamız gereken tek çocuksuzluk, Kamala'nın güney sınırından gelen katil haydutlar ve ölümcül fentanil yüzünden çocuklarını kaybeden çocuksuz ebeveynlerdir.”

Aniston doğurganlık sorunları hakkında konuştu ve Tüp bebek yolculuğu 2022'de. Allure dergisine 30'lu ve 40'lı yaşlarının sonlarında hamile kalmaya çalıştığını ve tüp bebek denediğini söyledi. “Benim için zorlu bir yoldu, bebek yapma yolu,” dedi. Ancak, her şeyin nasıl sonuçlandığı konusunda hiçbir pişmanlığı yok.

“Aslında şimdi biraz rahatladım çünkü artık 'Yapabilir miyim? Belki. Belki. Belki.' diye bir şey yok. Artık bunları düşünmek zorunda değilim,” dedi.

Taurean Small'dan gelen ek bilgiler.



CBS Haberlerinden daha fazlası




Christopher Brito


Christopher Brito, Haberler'de sosyal medya yöneticisi ve trend içerik yazarıdır.